Socialdemokratų bandymas grąžinti lengvatą šildymui nustebino premjerą

Grįžti į straipsnį

chi chi chi

chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės Kremliaus propagandos intensyvios terapijos seansų: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo

...

... portretas
PVM kompensuot NEREIKIA, tai TIK lengvatinis tarifas TAM kas pažangu (kaip kad šiluminininkai teigia), jų 'paslaugos' PRIMESTOS, jų 'paslaugos' vartojimo negalim valdyt, tai - BAUDŽIAVA; visi kiti gali taupyt be reikalo nesikaitindami. O štai siūlomos kompensacijos tai JAU žala biudžetui, tai jau REALŪS pinigai... ir šiaip - KODĖL turi valstybė padėt kažkam privatų turtą prižiūrėt, nepakanka pinigų - te butą parduoda.

Netikiu ju gerumu.

Netikiu ju gerumu. portretas
Kurie kurename malkomis,anglimis.Kodel tokiu pasiulymu nera,kad kompensuoti.Galetume kurenti ir dujomis,jos ivestos.Bet pensininkui per brangu.Kodel nera teisybes.O socdemai tik nori pasirodyti gerais.O per daugeli valdymo metu tik sugebejo auksines sakutes nupirkti ir dvaru prissistatyti.

aš portretas
Kvailiau nebūna - panaikinkime lengvatą, kuria naudojasi ne visi, nes pažeidžiama lygybė.Kvailiai visiški, taip kalbantys, nesvarbu, iš kokios tribūnos.Lengvata visada yra privilegija atitinkamoms grupėms, kurioms ji būtina. Tai duokite visiems žalią dyzeliną, nes pažeidžiate lygybę, kuo ūkininkai geresni? Dar ir mokesčių nemokės, ne per gerai kitų atžvilgiu? Ir dar - pažeidžiama lygybė kitų atžvilgiu, kai mažiau uždirbantiems ten visokios pašalpos mokamos - vaikams ir t.t. - taigi visi negauna, kur lygybė, tegu užsidirba. Išrenka kažkokiu būdu kelias dešimtis nesusipratėlių ir jie tampa stabais - kiekvienas žodis, veiksmas neginčijami, kuriasi sau įstatymus, kad negalima būtų kritikuoti. Nors gal taip ir reikia, kokie rinkėjai, tokie išrinktieji.

vis dar tiki, kad baudziauninku dar yra

vis dar tiki, kad baudziauninku dar yra portretas
svarbu visus surišti ir laikyti, bei vaidinti geradarius, ne savais žinoma, o didinat mokesčius visur kur įmanoma (auksiniai šaukštai ir auksiniai miltai liks, kaip ir auksinės haubicos) - liko tik apmokestinti lietų ir orą, vietoj to, kad įrengtų visiems pagal Europos direktyvą skaitiklius šildymui kiekvienam,, ne geriau, kad visi nusižeminę eitų rankas ištiesę kaulyti tai, ką per mokesčius yra sumokėję, profesionalus klounai ir tiek tik nejuokinga ir varinėja kiekvienas prieš rikimus , dabar PVM ant bangos, kuris pasakis basta - apskaitos ir iregks čia ir dabar? nenaudinga? bet rinkimai į savivaldybės čia pat ir prie lovio norisi?

...

... portretas
Jokio PVM tam ko atsisakyt negali (juk ir malkos - be jokių PVM, bet su jomis šildais kiek nori).

Taigi

Taigi portretas
Mano nuomone, pirmiausiai konservatoriams privalu siūlyti grąžinti prieškrizinį PVM visiems , o jie vietoje kad grąžinti prieškrizinį PVM, tai prikūrė visokių lengvatų, ir dabar stengiasi visaip trukdyti sutvarkyti tas lengvatas, ar ne socdemų pasiūlytas ministras ruošiasi visus bankams perduoti, apribojus atsiskaitymus grynaisiais, pirmyn į vergovę ?

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės intensyvios terapijos seansų Kremliaus propaganda: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.

Apsimelavusiai avino galvai

Apsimelavusiai avino galvai portretas
Konservatoriai seniai siūlo grąžinti PVM lengvatą šildymui. Kitaip grasina nepalaikyti urėdijų reformos.

Netikintis

Netikintis portretas
Mūsų gatvėje dažnai stovi sunkvežimis su malkomis...pardavimui. paklausiau-ar PVM sąskaitą išrašote.....į mane pažiūrėjo kaip į kokį kokį ..patys suprantate

...

... portretas
O KADA tie 'konservai' pasiūlys atšaukt krizę, grąžint ikikrizinį PVM?.. nes dabar - tik 'nusipelnę' gyvena ikikrizinėmis sąlygomis, ir jų šildymo PVM visai nekaso.

Galerijos

Daugiau straipsnių