Dėl homofobiškų komentarų V. Uspaskichui gresia pašalinimas iš EP liberalų grupės

Grįžti į straipsnį

Kad ir kiek,

Kad ir kiek, portretas
kad ir kokias pastangas dėtų iškrypėlių sektos,pederastai ir liks pasišlykštėtinais pederastais.Pederastija vėl bus įtraukta į Baudž.Kodeksą.

Pilietiškumo išraiška

Pilietiškumo išraiška portretas
Maskvoje - suspardyti pederastą,o Lietuvoje - džiaugsmingu veidu ploti iškrypėlių paradui.Klausimas - tai kurios tautos pūvanti visuomenė?

Kodėl

Kodėl portretas
vagį vagiu,plėšiką plėšiku,prievartautoją prievartautoju,sukčių sukčiumi galima vadinti,o pederastus pederastais - ne.

tiek tos demokratijos

tiek tos demokratijos portretas
Mažuma neturi nurodinėti daugumai. Demokratijoje sprendimus turi priimti liaudis, bet esam apriboti iki simbolinio balsavimo. Tai kaip kas kelis metus pirkti loto bilietą ir tikėtis kad laimėsi.

ech lietuviu kalba

ech lietuviu kalba portretas
ka reiskia zodis "suspendavimas"? lietuvisko atitikmens zurnalistai nezino? geda!

Baisiau nei baisu

 Baisiau nei baisu portretas
Neišlaikė žmogus. O kaip kitaip su tais šlykštukais kovoti, kurie išniekino, išvalkiojo purve nuostabią meilę moteriai. Tragiška Romeo ir Džuljetos meilė jiems buvo daugiau už mirtį, o beprotiška Pigmaliono meilė pavertė statulą mylimąja Galatėja. Visus vedė iš proto Karmen, Bajaderė, Esmeralda, o ką mums siūlo gėjai - trydabalę prie šikamosiaus!

Nejuokinkit Viktoro

Nejuokinkit Viktoro portretas
Is kur gali Macrono veikejai matyti Cia lietuviai mokantys uzsienio kalba santazuoja.Visokie apsimeteliai.

Skubėk

Skubėk portretas
Greičiau įsirašyk Raskevičiaus telefoną ir viskas bus gerai.

Aš portretas
Tiesą pasakė!

Nors

Nors  portretas
nelabai jį mėgstu, bet šį kartą-молодец!

Anonimas

Anonimas portretas
Sakoma už tiesą visada pykstama....

Pideraldemokratų realybė

Pideraldemokratų realybė portretas
Čia priėjo Kindziulis Suomijoje iškrito pirmas sniagas !!! 8:00 Nulipdžiau senį besmegenį. 8:10 Mano kaimynė feministė paklausė -kodėl nenulipdžiau sniego bobos ? 8:15 Nulipdžiau ir sniego bobą. 8:17 Mano kaimynė feministė pažiūrėjo gundančią sniego bobos krūtinę ir pradėjo skųstis ,kad sniego bobos visur laikomos kaip sekso simboliai. 8:20 Netoli gyvenanti gėjų šeima nepatenkinta burbėjo- geriau būtum nulipdęs du sniego senius. 8:22 Kaimynas transgenderis paklausė kodėl nenulipdžiau paprasčiausiai sniego žmogų su nuimamomis dalimis ? 8:25 Kaimynai vegetarai nepatenkinti dėl nosies, padarytos iš morkos aiškino ,kad daržovė yra maistas o ne papuošimas.

Pideraldemokratų realybė-tesinys

Pideraldemokratų realybė-tesinys portretas
8:26 Juodaodis kaimynas išvadino mane rasistu ,nes sniego senis ir sniego boba yra balti. 8:27 Kitoje gatvės pusėje gyvenantis musulmonas pareikalavo ,kad ant bobos būtų uždėtas chidžabas. 8:42 Kaimynė feministė pareikalavo iš bobos atimti šluotą , kuri parodo, kad bobos pareiga tik tvarkyti namus. 8:43 Namų valdų savininkų prezidentas žada iškeldinti mane iš namo.8:40 Atvyko policija.Gavo iškvietimą dėl jausmų įžeidimo. 8:45 Atvyko reporteriai iš vietinės televizijos ir paklausė ar aš žinau kuo skiriasi sniego senis ir sniego boba.Atsakiau - sniego bumbulais ir iš karto buvau apšauktas seksistu! 9:00 Mane parodė per "Ryto žinias" .Išvadino homofobu, rasistu, įtariamu jausmus įžeidinėjančiu teroristu,siekiančiu skatinti neapykantą esant blogam orui. 9:10 Mane apklausia policija.Reikalauja išduoti bendrininkus.Vaikus išsivežė socialiniai darbuotojai.

pas mus feodalizmas

pas mus feodalizmas portretas
Kur išgirtoji demokratija, a?

:)))

:))) portretas
Dabar kaip ir aišku ir dėl liberalaus Mazuronio ir dėl Guogos Darbo partijoje . Ponas Viktoras EP tarp liberalų ....Todėl jam ir konservliberalai artimesni ...

Pagarba

Pagarba portretas
Pagarba V. Uspaskich. ES tiesa niekada nepatinka. Jie jos bijo.

cha ha ha prancuziski macrono pedikai

cha ha  ha prancuziski macrono pedikai  portretas
susinervino ..... Viktorai spjauk y ju isdralintus raukus riebu skreply , siusk nax.....j ir pats iseikis tu libergrastu piderdermokratu sutves...

Galerijos

Daugiau straipsnių