D. Grybauskaitė: nesustabdžius teroristinės Rusijos, agresija gali išplisti

Grįžti į straipsnį

KLP.RU

KLP.RU portretas
O as Rusijos pozicija palaikau.Putinas protingas zmogus,tikras Rusijos patriotas. Pagarba.

šaunuolė prezidentė

šaunuolė prezidentė portretas
įvardija daiktus jų tikraisiais vardais, o ruskių ordos jaučia artėjantį galą, nes neilgai tokį sumautą gyvenimą kentės pati ruskių liaudis. Tad visokie atmatos rusai, anonimai, socialistai, stepas 439 ir kiti ruskių teroristų bendrininkai, ruoškitės maskvos maidanui, oi ruoškitės, šiukšlės bemokslės.

tam Km

tam Km portretas
apsirikai, tai tavo žmona, motina, duktė, anūkė yra сучкoc ir netgi nusipelnusios rusijos federacijos сучкy vardo. Išversiu į ruskių kalbą lotyniškais rašmenimis, nes nuo kirilicos pykina - tvoi žena, matj, dočka, vnučka - zaslužennye sučki russkoj federacii. Tad geriau prilaikyk liežuvį rusijos atmata, įsitaisiusi Lietuvoje.

Kliedesiai

Kliedesiai portretas
dar neapleido Jos...

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Pritariu Prezidentei. Ir man labai gaila Rusijos žmonių. Ir reiškiu užuojautą Putino rekrutuotiems šventiesiems idiotams, kurie čia rašinėja , nes susipykę su protu.

cirkas idiotų...

cirkas idiotų... portretas
Kada ji baigs pasaulį juokinti.....

Кт

Кт portretas
сучка

stepas439

stepas439 portretas
Kiek tau Obama moka uz tuos nusipezeimus? Lietuvius Rusais gasdini? Leningrade ju nebijojai!O kaip apie vagys kurie visa sali isvage? Europieciai, plauna indus po visa pasauli-didzuokimes! Amerikonai didziausi teroristai o tu ju paklode. Vagisiu banda...

RUSAS

RUSAS portretas
Karo kurstytoja grabauskaite aplenke viso pasaulio klounus ir makeina ir zirinovski ir pasmirdusi mizantriperi

Kapitan Pronin

Kapitan Pronin portretas
Kiekvienam stipriam dvarui priklauso tureti jokdari, kuris sneka tai, kas yra naudinga bet negali buti tiesiai pasakyta valdovu. JAV turi Makkeina, Rusija Zirinovski, o Europa — Baltijos saliu prezidentus ir uzsienio reikalu ministrus.

vel

vel portretas
savo ilga lieziuvi kisa kur nereikia Paskui uz jos mazgote moket reikes

Socialistas

Socialistas portretas
Kas sustabdys ukrų teroristus....?

teisingai

teisingai  portretas
reikia ne rusu agresijos bijoti o ukrainu nacistu

Anonimas

Anonimas portretas
ka jus visi nusisnekate liskyte amerikonams i uzpakali ji jums parodys jau ka bet lietuvai geriau patyleti uztenka tos propogandos o ponia Grybauskaite padlaizune amerikonu ka jie sakys ta ir darys bet mums paprastiems zmonems daro tik blogiau

remi

remi portretas
Pritariu Prezidentei,labai svarbus ir reikalingas pareiškimas

mizantropas

mizantropas portretas
JAV prezidentas Reiganas rusiją pavadino blogio imperija, o jis buvo labai iškilus politikas, todėl prezidentė lygiuojasi į iškiliausių pasaulio politikų gretas. Beje, Reiganas buvo respublikonas. Taigi, Obama dar per švelniai elgiasi su ta teroristine valstybe, valdžioje įsitvirtinus respublikonams, baigsis derybų su teroristais metas. O atomą turi ne vien tik ruskiai, todėl gali nesivarginti tas ligonis putkinas ir negąsdinti pasaulio.

Galerijos

Daugiau straipsnių