D. Grybauskaitė A. Lukašenkai: diktatoriau kruvinomis rankomis, traukis dabar

Grįžti į straipsnį

MŪSŲ KGB- ISTĖ

MŪSŲ KGB- ISTĖ portretas
Visiškai suįžūlėjo. Gerai būtų, kad ta KGB-istė papasakotų Lietuvos visuomenei kokį darbą ji dirbo Leningrade...Ir...papasakotų TIESĄ - kur šiandien Garliavos įvykių auka Deimantė. Jos rankos ne mažiau kruvinos, o liežuvis NIEKŠIŠKAS.

KGB kele

KGB kele portretas
Užmirsai pasižiūrėti, į savo rankas

Niekas

Niekas portretas
Grybauskaite galetu jau pati prisiduot ir sest i cype uz masiska vagyste netoli 500milijonu ir nuplautu independence laivo pinigu fiktyviu sutarciu ir savo banko saskaitos Bermuduose.

Anonimas

Anonimas portretas
Kagebistė kaip gražiai pragydo ....

500euru pinigai

500euru pinigai portretas
Tai nenusirasyk ir melo neskleisk,jei tavo manymu Lietuva gyvena viduriniame sluoksnyje.Kiek uzdirba valytojai,pardavejai.O kad ir 1000 euru cia ne vidutine klase.Atsipeikek.

Anonimas

Anonimas portretas
...ten užjūriuose [ Anglijoje ] gyvendamas ar ...tik egzistuodamas , "matai" mūsų šalies gyvenimą ir įvykius geriau nei vietoje gyvenantys ???Gal retkarčiais prasikrapštyk akis, susitaupyk , pridavęs tarą, pinigų , atvyk pasisvečiuoti pas mus "užsienieti", TAI GAL [ ????? ] pamatysi viską ne tik per užtamsintus akinius ? O tai dabar , kaip koks peraugęs paauglys, prisimeni jaunystę ir 10...20...30... metų niekas nesikeičia, nes tik tiek atsimeni iš vaikystės....

>Tai i, tai gerai atsi...

>Tai i, tai gerai atsi... portretas
Bukam ir beraščiui "proto bei žinių" neduota...Pasiskaitinėk spaudoje ar susirask statistikos duomenis , pamatysi , kad ši valdžia padidino tikrai visų skurstančiųjų pajamas ir jų pačių sumažėjo...Kas dėl prasiskolinimo, tai "žmogeli" greičiausiai reiks tau ne vieną dieną aiškinti , kiek, kas , kada gali skolintis... Ir dar, ši valdžia beveik atidavė ankstesnės krizės metu paimtas už didžiules palūkanas, skolas, todėl ...už dabartines [ beveik nulines...] galima vėl skolintis , nes iki tam tikro procento leidžiama ES nutarimais. Kai mes vis dar esame "ribose", tai pietinės ES šalys jau net ne procentais , o kartais viršija normą... Na, bet buki nesupras, los kaip loję...

Tai i,tai gerai atsipeikek turbut vagi sedi valdzioje

Tai i,tai gerai atsipeikek turbut vagi sedi valdzioje portretas
Propagandininke pensininkai kencia sukrype eina.Dar raso sunys loja,o tu kale lietuviska.Melage nelaiminga,kaip tave zeme nesioja,tokias nesamones rasyt.Lietuva prasiskolinus,kada atiduos.Jei ne vakaru bankas zmones gyvenantys Lietuvoje butu skurde.Atsirado Amerikos subinlaiziai.

kaunietis

kaunietis portretas
Kaip YRA ŽINOMA , visų trijų Pabaltijo šalių pirmieji ministrai pirmininkai buvo kgb agentai. Sutapimas ar ne, bet pirmosios mūsų šalies ministerės Prunskienės bendražygiu buvo žalieji su Karbauskiu. Išvadas darykitės patys. Kas dėl šalies "žengimo į priekį", tai Tėvynės sąjunga daugiausia davė per pasitikėjimą, per ėjimą iš socialistinės į kapitalistinę visuomenę, per draugų [ ES, NATO, ...] atsiradimą. "Valstiečiai"geriau susitvarkė su krize, padidino pajamas skurstantiesiems, vaikams, pensininkams...TODĖL "nemalkite š..." vienas ant kito, nes žmonės ne buki ir...rusų fermų troliams "į taktą" būgnų nemuš.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Kremliaus šunaujai senka keiksmažodžių atsargos. Žalios vištos spaudytojai iš vis tapo bedarbiais.

> Tauras

>  Tauras portretas
Čia ne šunytis. Čia žalia višta galuojasi.

Tauras

Tauras portretas
Ne labai kas kreipia dėmesį į nudriskusius šunyčius net jei jie loja

>gerai< \\\\\.../////

&gt;gerai&lt;   \\\\\...///// portretas
NEGERAI, tavo tavo 'kūrybą' reikia suprasti viską atvirkščiai.Ar iš ryto ko 'pavartojai',ar xrenovą sapną susapnavai.---Ponai ar- nia,atsipeikėk,kad kylam po truputį,tai tai taip,tik ne tavo mylimos personos nuopelnu.---26 metus gramzdino į dugną tik dėka Valstiečių pradėjom atsigauti,bet ta persona,su koncervais tempė atgal.---Rudenį bus kitaip,nes koncervai,pagrindinis stabdys,nesurins 5 proc.rinkėjų palaikymo tai išnyks iš politikos,kaip dinozaurai,tai gyvenimas gerės žymiai sparčiau,nes niekas nekaišios pagalių į ratus.---Tuos 5 proc. sugalvojo koncervai,mūsų laimei,jų NELAIMEI.nesitikėjo kad tauta prabus,atskirs pelus nuo grūdų.---Kaip sakoma:-nekask duobės kitam,pats įkrisi,tą įrodys rudenį seimo rinkimai.---Tautiečiai eikite balsuoti,taip sustabdysit rinkimų KLASOJIMĄ.

gerai

gerai portretas
GERAI BŪTŲ dar kartą išrinkti šią moterį šalies prezidente. Ji tvarkėsi nepriekaištingai, reitingai buvo patys aukščiausi, žmonės mėgo.Gal mažokai "įkrėtė" patvoriniams, jedinstvienininkams , kėlusiems šurmulį prie seimo, nesunaikino atplaišų pajūryje iš visokių aljansų ar nepribaigė socialistų - komunistų šikančių ant Lietuvos.... Todėl labai gera po jos žodžių matyti [ ir girdėti ] besiputojančius iš nevilties moskolinius vatnikusir jų pakalikus....Na, kaip visuomet pastaruosius kelis dešimtmečius žinome, kad "šunys loja, karavanas eina " - mūsų šalis toliau juda pirmyn [ ir aukštyn ], skurdas ir atskirtis po truputi mažėja, žmonės gyvena geriau.

kaunietis

kaunietis portretas
Šaunuolė. Taip pasisakyti ir paspausti diktatorių-apsišaukėlį galėtų ir oficialūs ES pareigūnai. Kuo labiau ir didesnis spaudimas bus tam išgamai, tuo laisviau jausis mūsų kaimynai. Palaikymas būtinas.

Bravo, mūsų Prezidentei!

Bravo, mūsų Prezidentei!  portretas
Gerbiu už atvirą ir tiesų diktatoriaus Lukašenkos įvertinimą. Pasakyta be jokių diplomatinių vingrybių, tiesiai šviesiai ir visiems suprantamai. Tai geras ir savalaikis patarimas, tik vargu ar traktoristas Lukašenka jį supras ir įvertins?

Anonimas

Anonimas portretas
Tu Gribovsti pati nusiplauk rankas kiek žmonių miriop nuvarė. O tavo tievas plesikas neskaiciavai

vatnikai

vatnikai portretas
eikit ir nusisaukit su duru rankena, nes teisybe visada nugales! kitam diktatoriui bus toks pat likimas - tai nuplikes, nususes liliputinas is kremliaus bunkerio:)

Frajerukas

Frajerukas portretas
Man labai idomu ir svarbu,ar Grybauskaite dicka gyvai macius ir ar paturejus???,agal tai kas sklinda is jos burnos= senai mergai...

kaunietis

kaunietis portretas
Atrodo, kad Baltarusija įsijungs į demokratinių šalių būrį, kaip prieš kurį laiką padarė ir kiti slavai [ ukrainiečiai ].Jau šiandien matosi permainos , kai ...nieko nemuša, nespardo, nors vyksta eisenos su plakatais , su skanduotėmis. Mafijos ir nusikaltėlių valdoma šalis liks viena, Rusija. Gaila. Ten taip pat yra gerų žmonių, bet juos labai užspaudę žudikai , mafijozai, kgb nusikalstamos gaujos nariai...Su caro padvėsimu ar nuvertimu [ jei toks įvykis būtų ? ], ta valstybė vistiek liks mafijinė žudikų, kaip toje patarlėje " drakonas mirė, tegyvuoja drakonas".. Ta šalis dar būdama sovietų sąjungoje, kgb ir kriminalinių gaujų buvo ruošiama užgrobti. Tai ir įvyko. Pasikeitė tik kgb pavadinimas , bet tai tie patys [ dabar fst ]. Kol didžioji kaimynė bus valdoma kriminalo bei žudikų, tol ten bus "prasti popieriai".

Inga

Inga portretas
Prisisnekesit,geriau žiūrėkit kas,Lietuvoj vyksta.Ar neteks atsiprašyti,?ir paprašyti pagalbos,o kokios šalies patys gerai žinot.

gaila

gaila portretas
Idomu ar musu buvusi Prezidente prisimena ar nenori prisiminti kaip Konservatoriu Sutve prie seimo apsaude kulkomis taikius protestuotojus Labai liudna kad visi stojantys muru uz chuliganu siautejima Baltarusijoje pamirsta kas buvo pas mus ir kaip buvo saudoma i taikia demonstracija

šiaip

šiaip portretas
prajuokino tas Anonimas-palaiko baltarusių siekį gyventi gerai..ukrainiečiai dabar gerai ir laimingai gyvena,kai visa pramonė sugriauta,prichvatizuota,kai siūlo žmonėms šunį parduoti,kad galėtų už dujas sumokėti,kiek jaunų žmonių teko ieškoti laimės svetimoje šalyje...dar jis apie laimingą gyvenimą suokia...laisvoje šalyje...

tam ananistui

tam ananistui portretas
gal mes ir troliai ir valkatos,bet ne pederastai pasyvus

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai mūsų piliečiai, buvusi Prezidentė, kiti , kad palaiko baltarusių siekį gyventi gerai ir laimingai laisvame pasaulyje. ...O DABAR valkatėlės ir pasmirdę troliaispauskite raudoną knopkę...

Anonimas

Anonimas portretas
Labai neblogai būtų buvę, jei tuo laiku, kai spardė gulinčius ar taikiai stovinčius pakely, pas kaimynus ilsėtųsi violetinių, bailių partija [ primenu, prieš tai suorganizavo žudynes, šmeižtą prieš teisėjus, subūrė banditų būrį, iš kurių keli vėliau pasitraukė...Pati vadovė bėgo nuo atsakomybės į JAV ]...TADA , greičiausiai būtų gavę ne vieną spyrį ar banano smūgį nuo...dabar liaupsinamų "draugelių". Gal lyskite į savo patvorius ir patylėkite , nejuodinę Prezidentės.

Arunas

Arunas portretas
viena kgbiste kitas kolega

p.žalios vištos spaudytojai jums rimtas patarimas

p.žalios vištos spaudytojai jums rimtas patarimas portretas
Visai išsikvėpėt keikdami bei koliodami mūsų Prezidentę – jokio išradingumo. Siūlau pakartoti masturbavimosi seansą prieš savo viešpaties Neūžaugos Mafijozo portretą. Vien rytinės mankštos atliekamos prieš portretą nepakanka. Gal tada jūsų galvelėse prašviesės? Dabar – visiška tamsa.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.žalios vištos spaudytojai, gelbėkit savo vištą. Vargšelė vos kvėpuoja ir vis skundžiasi bei vapa apie kažkokius nekompensuojamus vaistus durniams.

Atsakymas "anonimui"

Atsakymas &quot;anonimui&quot;  portretas
Ne prezidento reikalas bylas tyrti! Tuo užsiima prokuratūra!

klp

klp portretas
kažko aptilo smirdantys vatnikai su lietuviškom šiukšlėm.Jau ir pats kruvinasis diktatorius deda į kelnes

Anonimas

Anonimas portretas
o kodėl prezidentė nieko nepadarė, kad būtų išaiškinta teisėjo Furmanavičiaus nužudymo byla? Ką bekalbėti apie kitas šalis, jei teisėsauga savo bendradarbio bylos taip ir neištyrė. Pagaliau ar bus kada tiriamos visų su Garliavos istorija susijusių 5 keistomis aplinkybėmis mirusių asmenų bylos. O gal Lietuvoje kai kam gali būti taikomas "troikos" teismas ?Gėda. Sakoma, kad yra pedofilai, tai kur jie? Kas neleidžia vykdyti teisingumą. Kažkodėl kitos šalies reikalai labiau rūpi, negu savos.

Anonimas

Anonimas portretas
VIENU SAKINIU SUNAUJOS KOMENTARAI SU ISVARVEJUSIOM SMEGENIM..

to Anonimas

to Anonimas portretas
tai gal pasakyk vienu sakiniu ką norėjai pasakyt. Visai nesupratau tavo litanijos esmės . :(

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJOS DALBAJOBAI DAR NEISSTIPO SU SAVO DURNAIS KOMENRARAIS..

kaunietis

kaunietis portretas
Matosi , kad jau žym, žym... Bielarusių vidaus reikalų ministras visaip raitosi, atsiprašinėja už "netyčia sužeistus pašaliečius"....BET tai negelbės. Juk pradžioje viskas vyko taikiai , kol diktatorius neįsakė, o jo šiknalaižiai neįvykdė viską ir visus mušti, sulaikyti, spardyti, gulinčius mušti....Aišku, mūsų atplaišoms ir vatnikams patinka, todėl jie ir laižosi savo apsisnargliavusius snukius...

Punch

Punch portretas
Butu cia kam aiskint,kai pati tokia pat - kerstingoji kgb atstove,majausko tulpe. Galetu,tai lietuvoje ta pati padarytu kaip lukasas.

Anonimas

Anonimas portretas
>> kauniete, Rasa , DEDIA VANIA, ...ir ne tik šiuo niku besivadinantis besmegenis [ taip , nesuklydau , tai vienas ir tas pats pasmirdėlis vatinis trolis], labai nori atrodyti 'dauguma". Ir šis , ir kiti išdavikai , kaip jau ne kartą įrodyta ir rašyta, labai mėgsa kelis kartus pasididinti "savo palaikytojų būrį" prisirašant išgalvotų, nulinių veikėjų. Na, lygiai taip pat , kaip darė per rinkimus kaimynų diktatorius.... Esmė ta, kad APKVAILINTI ŠALIES PILIEČIUS NESISEKA. Jie - ne buki [ ne papirkti , kaip asilai vatiniai , kurie kaip papūgos , kas liepta , tą rašinėja...]. Mūsiškiai KARTU SU VISU PROGRESYVIU PASAULIU , mato kas vyksta užu sienos, . Tik parsidavėliai , nematantys tiesos, bet vis galvojantys apie vatinkas ir čebatus, gali šmeižti, išsigalvoti , meluoti, ir...dvokti, dvokti, dvokti [ panašiai , kaip kadais kalbėjo jų dievukas Leninas ]. Tikri išakai...

>Cha cha cha< \\\\\.../////

&gt;Cha cha cha&lt;  \\\\\...///// portretas
Vargšas,vėl paūmėjo chroniškas debilizmas.---Vaistai tai brangųs,o kaip nekeista,durniams nekompensuoja,tai ir durniuoja.

>NESTEBINA

&gt;NESTEBINA portretas
...kad tu esi mėšlo krūva , bandanti viską sukišti į vieną maišą, įtikti visiems [ ir pažangiems, ir atmatoms] bei elgiesi kaip moskolinis putinoido trolis, kiršindamas žmones.

Anonimas

Anonimas portretas
šalin diktatorių, pasiskelbusiu jog laimėjo rinkimus....

jo

jo portretas
paklausk putlerio vatniku seima

NUKENTEJUSI ŠEIMA

NUKENTEJUSI ŠEIMA portretas
Noriu paklausti buvusios Prezidentės - kur ji buvo kai 2014 m kai visi lakste kai tarakonai užzombinti.Jau praejo 6metai atsakymu laukiam tikimes sulaukti

Traukis

Traukis portretas
Lukašenka traukis ir užleisk vietą Grybauskaitės Putinui.

kauniete

kauniete portretas
GRYBOVNA ESI RETO NIEKŠUMO IŠSIGIMĖLĖ AR NESKAITAI ŽMONIU NUOMONĖS APIE TAVE TIK VIENAS KGBistas ALVYDAS TAVES PASIILGO MATYT TOKS PAT LIETUVOS NAIKINTOJAS

JONAS to klp

JONAS  to   klp portretas
Tu tikras šūdas smardinantis lietuva

Alvydas

Alvydas portretas
PAGARBA Lietuvos Prezidentei, D.Grybauskaitei . Mes Jusų jau pasiilgome, Dalia.

to nestebina

to nestebina portretas
lietuviai renka lietuvius,o tau patinka ne lietuviai

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Putinas dubasina baltarusius Maskvoje prie Baltarusijos ambasados, o mūsiškė Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės) užspringdami loja jam pritardami.

Anonimas

Anonimas portretas
beje po trampusos rinkimu ir streikai jankyne buvo,ko trampusai nerase kad trauktusi

Bele kas

Bele kas  portretas
Skauda koloradiniams... Oi kaip skauda...

Gaideliams

Gaideliams portretas
Pagarba Lukosenkai,ko nepasakysi apie isdavike ir Lietuvos naikintojas grybsuske

klp

klp portretas
vatnikai+violetiniai+5kolona+karbauckiniai+komunistai=šūdas

Gerb Kauniete.

Gerb Kauniete. portretas
Paklauskit garliavos ivykiu organizatoriaus , tautos tevelio

kgb

kgb portretas
grybauskaite tokia pati kaip tas lukasenka...

KAUNIETĖ

KAUNIETĖ portretas
Noriu paklausti buvusios Prezidentės - kur ji buvo kai 2012m. gegužės 17d. Garliavoje policijos buvo tąsomi žmonės ir trypiama Lietuvos vėliava? Kur ji buvo, kai klykianti mergaitės Valstybės vardu jėga buvo išplėšta iš globėjos rankų ir pradanginta? Tik tegul nepasakoja, kad ji nieko nežinojo. Prezidentas , kuris nežino kas dedasi jo valdomoje Valstybėje yra apskritas nulis.Ji neturi teisės kritikuoti Lukošenkos, nes ir pati yra susitepusi krauju.

Vienintelė politikė šiuo metu

Vienintelė politikė šiuo metu portretas
Visi kiti tyli, lyg pelės po šluota, kur pilitikai, kur partijų nuomonės? Bent dėl rinkimų pasijudinkite, slunkiai, mes jus matom

Anonimas

Anonimas portretas
Geras diktatorius geriau nei prastai veikianti demokratija ir Baltarusija puikus pavyzdys. Mūsų Smetona kažkodėl prisimenamas šviesiame kontekste. Stabili ekonomika, geros reputacijos universitetai, sporto pasiekimai, potencialas IT srityje, yra ko pavydėti šaliai iš rytų bloko. Vakarų šūksniai "atkelkit vartus demokratija ateina arba išlaušim" atrodo neadekvačiai ir savanaudiškai. Neaiški ateitis laukia po Lukašenkos. Akivaizdu, kad jis nėra patogus nei rytams nei vakarams.

DEDE VANIA

DEDE VANIA portretas
CIA KALBA BUROKEVICIAUS IR JERMALAVICIAUS KGB STUDENTE PANALE GRYBAUSKAITE MOKINE 1990M

Rasa

Rasa portretas
Malačius Lukašenka TAI PREZIDENTAS MILINTIS SAVO TAUTA saugojantis ju turta ir o provokatorius lupkit vykit lauk iš baltarusijos lansbergys ruošėsi provokacijom kurstė lietuvos durnelius del astravo lojo ant Lukašenkosot utėlės du KGB Grybė ir Lansbergys O MUMS DORIEMS ŽMONĖMS NORISI TIK RAMYBĖS IR IŠSAUGOTI SAVO LIETUVĖLE

kauniete

kauniete portretas
PAGARBA LUKOŠENKAI O TUOS MAIDANO KURSTYTOJUS KURIE UŽSIMANĖ IŠVOKTI BALTARUSIJA JAU UKRAINA SUGRIOVĖ I KSALEJIMA GUMINIU KULKU LAZDU ASILAM STOROŠO SAMDINIAM

kauniete

kauniete portretas
DAR TIE MUSU VAGYS BUDELIAI RANDA UŽTARĖJU BET TAI IŠ VAGIU RATO TO klp to IRENA to KJAIPĖDIETĖ TO NAGLAS TOKIU ASILU BUVO IR BUS JIEMS PLAČIAU PAMASTYTI NESIGAUNA SMEGENĖLIU MAŽAI BETO NEOKONSERVAI AMERIKOJE PASIVADINE DEMOKRATAIS TEN DARO CHAOSUS ŽUDO POLICININKUS DAUŽO GRIAUNA ŽMONIU NAMUS O ČIA LANSBERGYS SU GRYBE SOLIDARIZUOJASI IR SU STOROŠU KELIA PASAULYJE CHAOSA MAN KEISTA KAIP TIE KURIE GINA TUOS SVOLOČIUS KOMUNISTUS KGB LANSBERGI GRYBE MANE VADINA VATNIKE MASKVOS STATYTINE IRENA KLAIPĖDIETE MANO SENELIAI KOVOJ UŽ LIETUVA BUVO NUŽUDYTI STALINO KGB TOKIU KAIP GRYBĖ LANSBERGAS BRAZAS KIRKILAS IR VISI DABARTINIAI SOCDEMAI VISI IKI VIENO LIETUVOS KOMUNISTAI MAN BUVO IR BUS SVOLOČIAI

kaunieteTO BUDELIU SOLIDARUMAS

kaunieteTO BUDELIU SOLIDARUMAS portretas
ASILE GAL VISAI BUKAS TAI MES GINAM BALTARUSUS NUO TU IŠGAMU KAIP GRYBĖ VASILIAUSKAS LANSBERGYS KURIU RANKOS 100 KARTU KRUVINESNĖS GRYBAUSKAITE TAVO IR KONSERVU DARBAI KIEK SUĖDEI LIETUVOS ŽMONIU KIEK APIPLĖŠEI ŽMONIU SANTAUPU AR NESKAITAI KOMENTARU TU KAIP IR LANSBERGYS LIETUVOS TAUTOS PRAKEIKTI BUVOT KGB MASKVOS SAMDYTINEI STALININIAI DABAR STOROŠO PARSIDAVĖLEI MANOT KAD JIS JUS PASODINS VALDYTI LIETUVA BAIKITKELTI KIPIŠUS TIKRAI ATEIS LAIKAS BUSIT TEISIAIMI GRYBE TAVO DARAUGE KLINTON TEISIAMA DRAUGAS POROŠENKO TEISIAMAS DRAUGAS MASIULIS TEISIAMAS KAIP BYLOS PAS TAVE PREZIDENTUROJE ATSIDURDAVO KAIP SPRESDAVAI ŽMONIU LIKIMUS KUR DINGO LIETUVOS VAIKUČIAI KAIP ŠITIEK VAIKU NAMU UŽDAREI SU SLAPŠIAIS AR ISIVAIZDUOJI KOKIO MASTO NIEKŠYBIU PRIDAREI NET SAVIŠKIU GIMINIU NETURI NEBENDRAUJA VIENIŠA LEZBIJIETĖ TU ESI ANTROJI LIETUVOS KRUVINOJI MOČA

Budelių solidarumas

Budelių solidarumas  portretas
Susitepę savo tautos žmonių krauju budeliai: Rusijos – Putinas, Kazachijos – Tokajevas, Kinijos - Xi Jinpingas pirmieji ištiesė pagalbos ranką kruvinajam Batiai, mušančiam ir žalojančiam savo tautos žmones.

Dublin - Kaunas

Dublin - Kaunas  portretas
Jūs kacapiski snukiai mano vardu nepasirašinekit. Gady.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Striukio Putino broliška pagalba kruvinajam Batiai – dubasina prie Baltarusijos ambasados Maskvoje protestuojančius baltarusius.

Anonimas

Anonimas portretas
O kodėl panelė tylėjo, kaip lietuvaičius guminėmis kulkomis "vaišino" prie Seimo ?

Vinis

Vinis portretas
Mūsų drąsioji prezidentė!! Reikia niekšams žudantiems ir kankinantiems savo žmones rėžti tiesą, o tai jie galvoja,kad niekam nerūpi...gaila gudų...

Ona

Ona portretas
Ale pirmą,kuri nedaro klaidų

Lietuvis

Lietuvis portretas
Sankcijas Rusijai!

Vilkas

Vilkas portretas
Tu per savo kadenciją Lietuvai tiek žalos ir afioru pridarei kad Lukašenka priš tave angelas

daugiau

daugiau portretas
kaip puse kom pediku nieko bendro su ivykiais kurie blokuojami o /magnute/ zaidzia 2a pokeri 1aploja batka gaudama dividentu sorosgaujos 2 padaro tuo paciu paslauga putkai kad aplauzyt ragus kaimynui stai ir vsa slyksti politdiversija ko gero ne be mosad itakos juk zydelis uz nieka nemokes o cia neisdege /maidanas/ tai lieka tik kelt armideri ir vaidint nus kriaustus ir musu Zemaitis per you t teisingai pasake jei mes turetume toki batka ir pas mus butu tvarka 1 zodziu zmoniu sveikatos bei gyvybiu saskaita globalistai ba ndo sugriaut salis kurios jiems neaklusta ?...

?

? portretas
kieno rankos kruvinesnes ?

teisingai

teisingai  portretas
Nesikiskim i kitos valstybes reikalus o Lukasenkai didziule pagarba kad neleidzia salyje isivyrauti betvarkei nes labai aiskiai matosi kiek norinciu tapti milijonieriais nuvertus LUKOSENKA nes bus galimybe isgrobstyti valstybes turta ir susikrauti sau milijonus geras pavyzdys Lietuva kaip staiga atgavus nepriklausomybe Lietuvoje pridygo milijonieriu

Šita nulinė veikėja

Šita nulinė veikėja portretas
neiškenčia neįkišus savo grašio.Ponia, buvo tavo laikas, reikėjo tada sakyti, šalį tvarkyti o tu nesugebėjai net su tautiečiais bendrauti. Sėdėjai kaip kvaila papūga daukantynėje, storėjai savo sarafane ir žiūrėjai veizolais nežinia kur. Gal pasakyk Masiulį ar prokurorų grupuotę teisiantiems lūseriams kad traukitės? Bet kur tau - pati uodegą įmerkus..Kaip visada nepasižiūri kuo pati smirda

NESTEBINA

NESTEBINA portretas
Štai dabar ir paaiškėjo karbauskyno-svernelyno rėmėjai.Tai jie mėšlinais komentarais visada eterį teršia taip,kaip dabar gindami kraugerį Lukošenką.Visą laiką tie patys bjauriausiai keikdami ir Landsbergį,ir Grybauskaitę,ir visus mūsų gerbiamiausius žmones.

ciuma balotnaya

ciuma balotnaya portretas
tuoj visi isgaisit nuo kovido arba ttriperio

Kavenskis

Kavenskis portretas
Melynojo zyponelio sapaliones....

Jonas

Jonas portretas
Kai pas mus Vilniui šaudė guminėmis kulkom tai viskas buvo gerai o kai dabar Baltarusijoje tai cypia susiėme už galvos

Valis

Valis portretas
Rūpintis savo šalimi, o ne kištis ne į savo reikalus. Sveikiau bus.

Anonimas

Anonimas portretas
Kad abu panašūs.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ant durtuvu ir bananų dar niekas neišlaikė ilgai valdžios. Baisi laukia jo ateitis. Bus greitai janukoviciaus kaimynas.

jo

jo portretas
vatnikai GO HOME

kaunietis

kaunietis portretas
Tam degradui, pasivadinusiam kaimynų prezidentu, galimas daiktas gresia Hagos teismas. Manau jis bėgs į rytus pas savo agresyvų, irgi narcizą, tik kiek žiauresnį ir galingesnį brolį , kad priimtų po savo sparneliu ir neišduotų Vakarams. Tas balvonas tą tikrai gali, nes toje , caro valdomoje šalyje, gyvena daug žudikų, nusikaltėlių , kurių jie neišduoda.

Anonimas

Anonimas portretas
tie patys menkystos pliupė kad nėra konoro viruso, viskas išgalvota...kol jų agresorius-melagis šeiminikas , jiems numetantis kaulą, pasiskelbė 'apie išrastą vakciną" prieš korono virusą. Iš karto pašlemėkai išdavikai , moskolių fabrikiniai troliai puolė čiulbėti kaip tai gerai , aplenkė vakarus, "laimėjo'... Smirdžiai...

Anonimas

Anonimas portretas
Grybovskaja NUZUDE 35 000 ukrainieciu.

Žiauriai juokinga

Žiauriai juokinga portretas
Aš nesulaikau nei ašarų, nei bezdalo iš juoko, kaip žiauriai visais portalais pilasi pamazgos, nes nu juk trukdo supistas Aleksas pederastams su vaivorykšte pražygiuot per Minską

pilietis

pilietis portretas
AČIŪ. Kaip ir buvusi valdžioje, taip ir dabar mūsų Prezidentė tvirta ir tiesi. Žodžų į vatą nevynioja. Ir, kaip jau įprasta, visuomet po belekokiu straipsniu apie šalies ar kokio miesto pasiekimus, Lietuvos kariuomenę ar jos pirkimus, žymių žmonių pasisakymus, o ypač jei pasisako buvę aukštuose postuose mūsų Tėvynės piliečiai,IŠ PAKAMPIŲ, PASMIRDUSIŲ URVŲ IŠLENDA VATINIAI MOSKOLIŲ TROLIAI bei naudingi idiotai. Pasipila paplavos, šmeižtas , melas ...ir visas šūdas iš jų burnų , apmokytų okupantų šeimininkų. Vietiniai atplaišos daugiausia iš Šiaulių, Klaipėdos, dalis iš Kauno įvairūs išdavikai socialistai, rusų aljanso alchašai ir kitokie komunistuojantys pasmirdėliai. Visiems sveiko proto žmonėms aiškiau nei aišku , kas įvyko per rinkimus, kas atsitiko su opozicijos lydere ir kas vyksta dabar.

Rinkejas

Rinkejas portretas
Rūpinkites rivolut nuostoliais

Baba

Baba portretas
Iki amžiaus galo neis atsikratyti komunistų šmėklom.....konservų.arkliukas buvo astravas.senis su savo partieciais durnino žmonės....dabar.naujas Trojos arklys...belorusija.vot atidirbineja.seimininkams!

bulbasai nedovanos batkai

bulbasai nedovanos batkai portretas
prisegs kaip gaddafi prie btr ir pavalkios minsko prospektais

Lietuvių komentarai

Lietuvių komentarai portretas
siaubingi, žmonės baisūs, o vaidinančių lietuvius keiksmai nelietuviški. Nesvarbu, ką keikia - prezidentę ar bomžą. Ši tauta negali padėti sau, ką jau padės kitiems.

Karys

Karys portretas
Va kaip Lt KGB lošia belarusijos korta!gudriai.....runkeliams kasdien brukama į galvelės svetimos valstybės problemos kad visi pamirštų konservatorių komunistų aferas .pamirštų KGB sąrašus.konservai galvoja taip uzpudrine žmonėm smegenis reitingus pasikels?nepavyks.30 metu jie Maskvai tarnavo..gana tauta durnint

nesąmones kliedinčiam nepakaltinamam šungrybiui

nesąmones kliedinčiam nepakaltinamam šungrybiui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

uz baltarusus

uz baltarusus portretas
gerai butu, kad prezidente prisiteistu uz slykscius komentarus ir paaukotu baltarusams, ot butu gera prevencija tokiems komentarams, nagi, pulkit , fas

...

... portretas
patarimas kremliaus ......stribvaikis KUIR RASAI CHA CHA CHA .DEBILAVOTAS

Patarimas Kremliaus šunaujai

Patarimas Kremliaus šunaujai  portretas
p. besikeikiantys ir besikoliojantys sovietiniai kolonistai, kolaborantai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės, kam jums gadinti savo sveikatą? Vistiek jūsų balsas nei Dangaus, nei Grybauskaitės nepasiekia. Geriau spaudykit Žalią Vištą (čia jūs specai) ir Baltarusijos opozicija išnyks kaip dūmas.

Patarimas.

Patarimas. portretas
Lukašenka, tau tik į Šiaurės Korėja prašyti prieglobsčio.Kitaip baigsis kaip Čiaušesku.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Su Europa ir Grybauskaite viskas aišku. Bet už tai koks pademonstruotas puikus azijatiškas solidarumas. Euroazijatai bei azijatai - savo tautų dubasintojai: Rusijos – Putinas, Kazachijos – Tokajevas, Kinijos - Xi Jinpingas pirmieji puolė sveikinti kraugerį euroazijatą Lukašenką skaidriai laimėjus rinkimus ir vėl tapus prezidentu.

Visos salys gyvenima gyvena

Visos salys gyvenima gyvena portretas
Ir niekam neidomu100%Cia tik Lietuvoje bando sureiksminti,parodyti ,kas vyksta.Tikrai,nei Norvegijai,Anglijai ir kitoms salims nera idomi tema.Zmones GYVENA SAVO GYVENIMA.O politika niekam neidomi.

BRAVO

BRAVO portretas
IR VĖL MOTERYS DRĄSESNĖS NEGU VYRAI. PAGARBA.

vatnikams

vatnikams portretas
kaip pradėjo smirdėti pajudinta mėšlo krūva...

Danutė

Danutė portretas
Na taip, Lukošenka paklausys“ magnolijos“, daugiau negu juokinga, bent taip gali pasireikšti tiek Grybauskaitė tiek“ senelis“, kam svarbios tos jūsų nuomonės, nebent jūms patiems, kartas nuo karto vis išlenda kaip Pilypas iš kanapių.
Anonimas portretas
Lietuvakalbiai kacapai neršia komentaruose :D

raudona Cale prabilo

raudona Cale prabilo portretas
i sawo tewo NKVD-isto rankytes pasiziurek

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tik koncervatoriai gali išgelbėt Lietuva

2 klaipediete

2 klaipediete portretas
Sakai visus uz grotu kas pries Red Magnolija? Tai tu staliniste!!! Visi tavo metodai is Stalino repertuaro. O vaidini tipo demokrate, europiete. I veidrodi pasiziurek, usu su pipke nematai???

Dublin - Kaunas

Dublin - Kaunas portretas
Mužikės žodžiai baisu .raudona koloborantė

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Po šimts, tas kruvinomis rankomis mužikas Lukašenka dar bukesnis ir kerštingesnis už msų Karbauskį su Skverneliu kartu sudėjus.

klp

klp portretas
Subinlaižiai red dalios vienikites

Antigrybe

Antigrybe portretas
Kokia tu klaipiedete, tu dura kartu su savo apologete kgbistine. Man kaip klaipiedietei rupi kad Baltarusijoje butu, ramu, kad nebutu jokiu maidanu nes nuo to priklauso viso Klaipedos uosto gerove ir stabilus darbas, laiku gaunamos pajamos ir atsiskaitymai uz suteikta paslauga. Jei pas tave smegenu kaip pas vista tai tau nedaeina, kad chaosas Baltarusijoje prives prie milziniskos infliacijos, by rublio nuvertejimo, imoniu uzdarymo ir galiausiai salies bankroto. Ar man to reikia???? Atsirado cia mliat "demokratu" sup stu besmegeniu...

Stai

Stai portretas
Jums grybe ,o kai ji šaudė į savo tautiečius o kai ji kurstė Ukrainos Maidano fasistus ar ne jos kruvinos rankos aaa ,tylėti geriau jį buvo išrinkta neteisėtai kaip ir Nausėda kas yrodys kad tai falsas ar ne ar ne dabar kuriant spalvota revoliucija sukurta vakarų tai kieno rankos kruvinos ar ne Lietuvos prezidentu Ukraina Baltarusija Lietuva ar ne jūsų parazitų parsidavusiu vakarams rankos kruvinos o lukosenka savo šalį myli ir tauta savo myli ir gelbėja nuo parsidaveliu kruvinų rankų o mūsų prezidentams savą tauta nerūpi jiems rūpi kas jiems sumokes

Bravo, mūsų Prezidentei!

Bravo, mūsų Prezidentei!  portretas
Gerbiu už atvirą ir tiesų diktatoriaus Lukašenkos įvertinimą. Pasakyta be jokių diplomatinių vingrybių, tiesiai šviesiai ir visiems suprantamai.

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Kas per komentarai. Labai teisingai prezidentė D. Grybauskaitė pasakė. Visus, kurie šitaip negrąžiai išvadino prezidentę, už grotų

naglas

naglas portretas
jo,dar daug 5 kolonos atstovų,ypač Klaipėdoje.Vyt tuos šiukšles į rusyną ar pas mylimą lukošenką

klp

klp portretas
vatnikiniai šunys loja kartu su gandragalviškais pakalikais

Moiša

Moiša portretas
Vasiliauskai traukis is Lietuvos banko , Grybošenko pasirinktas tučtuojau traukis tučtuojau :)))))))))))))

Morta

Morta portretas
Gribauskike, tu pirma pasižiūrėk į save, ar tavo rankos švarios?

Va čia tai prezidentė

Va čia tai prezidentė portretas
Prezidentė- bent pasako kažką. O ką tas dabartinis prezidentas vapalioja...

Prabilo

Prabilo portretas
Baltoji KGB kalė, išvertė skura, per kadenciją panašei elgesį, ką ji čia loja, tegu už Deimante atsako.

Irena

Irena portretas
Tai kas šiuo metu dedasi Baltarusijoje sveiko proto žmogų turi jaudinti, kai be kaltės žmonės grūdami į areštines, apsaugok Viešpatie. Kiek mano atmintis leidžia, Daliiai Grybauskaitei tapus Prezidente, Aleksandras Lukošenka buvo pirmasis užsienio valstybės vadovas pakviestas į Lietuvą, tai, kaip čia dabar tokie žiaurūs kaltinimai, o jis nė kiek nepasikeitė.

Mirk is juoko

Mirk is juoko portretas
Parsidavusi terosiste KGB lesbiete moko kitus kaip gyventi.

Ina

Ina portretas
Nors kartą Dalytė labai labai teisingai!

Bob

Bob portretas
Fuuuu KGBistene lerva

magnolija \\\\\.../////

magnolija   \\\\\...///// portretas
Raudona, Lietuvos DALIA,praleidai progą patylėti.10 metų kenkei,darai pratęsimą.Kad taavęęęęęęęę...................kur............................

Anonimas

Anonimas portretas
Dublinui ko tu tupi toj sušiktoj Airijoje.varyk pas batka , padesi ji nuversti .gaidys tu pats

deinis

deinis portretas
Gal jai reikėtų atsakyti už SNOROsužlugdymą ,atsakyti už žmonių prarastus pinigus.o baltarusai susitvarkys patys ,jei nesikiš kiti tvargdariai ,kad ir iš Lietuvos

praagydo KGB gegute

praagydo KGB gegute  portretas
sukurus lietuvo teisesmaukiniu korumpuotu kysininku Huntos mafija , ir del kurios dvieju kadensiju banditines veikos lietuvoje issizude tukstanciai beviltiskoj padety atsidurusiu zmoniu , o milijonas evakuavosi is lietuvos kuo toliau nuo huntos baditines veikos ... manau ,kad ti ,,,kruvino,, diktatoriaus Lukasenkos --rankos yra zymiai svaresneis nei kad grybauskaiciu ir y jas panasiu jos huntos veikeju ranku,.....

Anonimas

Anonimas portretas
Jau pridėjo į kelnes A.Lukašius po D.Grybauskės paraginimo,dabar nežino kur dėtis,niekas nepriims tokį išsigandusį,tikriausiai ir Putainas jau bijo.Gal į Afriką pas žirafas.

Batka mldc

Batka mldc portretas
Stovi uz savo zeme ir liaudi, gina nuo iskrypusios javrosajuzo rankos

Paleskis

Paleskis portretas
Rudenį bus du metai be teismo kalėjime,Masiulis greit 5 metai laisvas

nezinau

nezinau portretas
Ir ka pasakyt po tokiu buvusios prezidentes zodziu

Dublin - Kaunas

Dublin - Kaunas  portretas
Uždarykit snukius kacapiskos mordos, ir ypatingai anonimas ty suka gad.

Lomas

Lomas portretas
Kažin kieno kruvinesnės , ar Garliavos bylos organizatorių ar kieto batkos atstovaujančio savo valstybės interesus?

Anonimas

Anonimas portretas
Ar ne Grybauskaitės valdymo metais policija Lietuvoje susidorojo kruvinai su protestuotojais?

ooo

ooo portretas
toks toky pazyno....

Baisu

Baisu portretas
Kokia retorika,,dink,traukis,krūvinos rankos...."?

Jooooooo

Jooooooo portretas
Geležinė Magnolija ištikima Maskvai net dabar būdama pensijoj... Putka iš džiaugsmo kelias dienas gertų jei Batiokas pasitrauktų.

Aha

Aha portretas
O, įdomu kas, pirmą kadencija varė pirmo vizito pas batką?Tada, geras buvo? Bui..., Ar ne gėda, taip išsuverst?

klp

klp portretas
vatnikai niršta už teisybę

Grybauskaite

Grybauskaite portretas
Nedaryk tvarkos pas Lukosenka,paziurek savo sali nuvarei i dugna.Nuo galo treti lenkiam Rumunija.Atsirado pamokslautoja.

Galerijos

Daugiau straipsnių