Buvęs sveikatos ministras įspėja A. Dulkį: pamirštate, kad žmonės miršta ir nuo kitų ligų

Grįžti į straipsnį

Janina

Janina portretas
Ponas Olekai kitų ligų Lietuvoj nebėra

Vida

Vida portretas
Dabar yra dar geriau, seísmos gydytojas pasako pacientui__ jusu laikas baigsi, ateisit kita karta, o jei ligonis nesutinka su gydytojos sprendimu ji paaiskina, kad paduos I teisma ir byla visada laimi! Va cia tai daktare!!!

Efa

Efa portretas
Tikra tiesa....niekas nepasikeite .......negerbia si vyrausybe savo pilieciu.....geriausias pasakymas NESINERVINKIT ...ir tai vyriausybes vadove .....

Vardas

Vardas portretas
Tam Dulkei niekas nepasakė, kad yra ir kitų ligų. Iš kur kasininkui žinot tokius dalykus.

Krivugalis

Krivugalis portretas
Oleka dabar labai gerai tiktų į Dulkio vietą.

Pamiršti gali tik kai žinai

Pamiršti gali tik kai žinai portretas
Jam nieko apie kitas ligas taip ir nepasakė?

Jacekas

Jacekas portretas
Čia tas veikejas kuris sugalvojo ir mums padovanojo šeimos gydytoją

ups

ups portretas
ko gero, žmogus negali pamiršti to, ko nežino, arba to, kas jam nerūpi...jau Veryga buvo keistas, šitas dar keistesnis....kaip gi toje betvarkėje susitvarkyti, kad visi medicinos darbuotojai dirbtų ligonių labui, o ne tik lauktų, kol žmogus numirs....kai girdi gydytoją apie vėžiu sergantį žmogų sakant "kiek jis dar čia trinsis, numirtų jau greičiau" pasitikėjimą medicina atgauti sunku, kai žmogus gydomas ne tada, kai ateina pas gydytoją, o interneto straipsniuose, kai gydymą gauna tik serialo ligoniai, ir gydo tik serialo gydytojai, kalbėti apie ką nors kitą yra sunku...atrodo, dabar tas, kas pakliūva į ligoninę, pakliūva ten numirti, toks vaizdas, mirtingumo statistika Lietuvoje žiauri, bet ar ministrėliui tai rūpi?

Anonimas

Anonimas portretas
Ir štai scenoje pasirodo mano mėgstamiausias efektyvus valdymas su savo pavyzdiniais numeriais - optimizavimu ir ekonomiškumu. Du sušikti apokalipsės raiteliai. Kodėl du? Nes likusieji buvo sumažinti, kad sutaupytų pinigų - juk šie du susidoroja už keturis.

Visi karaliai

Visi karaliai portretas
yra tam tikra prasme AUKSINIŲ ŠAUKŠTŲ KARALIAI. Tikri LIETUVIAI.

   portretas
auksiniu šaukštu karalius, to niekas nepamirš

Galerijos

Daugiau straipsnių