Buvę Seimo pirmininkai per pandemiją pasigenda parlamento vaidmens

Grįžti į straipsnį

J

J portretas
OPOZICIJA Į KRŪMUS, ,,,,,65METŪ RIBA ARTĖJA ....ŠAULIENĖ, KIRKILAS , OLEKAS IR...TEGYVUOJA 2000m tik pamirŠOM ŠLIČYTĖS ,ČIAPO,,,,NA IR BŪTINAI.........ŠLIU,,ŽŽOWI...ŽEVIČIAUS,!,,,.SU WIG,,,,VAGNОRIUM,,,NERAŠAU APIE DZINTARINE LEDI ....DUOK DIEVE ,,TIK GEROS SVEIKATOS ir пукиос здаровьёс! ПУТИЕНИС КРЕМЛИС,,,,,,! ПАГАРБА ЛАБУСАМ!

ALGIRDAS

ALGIRDAS portretas
PAULAUSKAS TURI ATSISKAITYTI UŽ RAINIU ZUDYNES.

...

... portretas
Anais laikais paslapčia deklamuodavom: "Žyli-byli tri bandita" ('Gyveno trys bandiai...'')

FELIKSAS

FELIKSAS portretas
PAULAUSKO KOMENTARAI APIE RAINIU ZUDYNES???

naisiu caras

naisiu caras portretas
kasdien pijarinasi potaluose uz pinigus

trys

trys  portretas
liurbiai kurie nieko gero nenuveike Tautos ir Lietuvos labui,bet labai kruopsciai pasidarbavo savo uabams per 30 metu "vadovavimo"........ .

kis

kis portretas
Tai,kad seimo nebuvo visa kadencija,as TS aplamai nemokeciau palucku, Stebisi dedule Irkos is nusipelniusio ratelyje,gal kartais buvote isvyke i marsa,juk dedukas jau besiruosiantis.

Situacija

Situacija portretas
Ar tik ne p. Degutienė per karantino piką pareiškė, kad nelankys Seimo posėdžių, jei nebus aprūpinta apsauginėmis kaukėmis, seimūnai per karantiną patys pirmieji išlakstė kaip žiurkės iš skęstančio laivo, nes toje senelių prieglaudoje daug rizikos grupės senjorų, kurie saugiai karantinavosi namie, o dabar atsibudo, kada visi traukiniai jau išvykę. Ne veltui sakoma , kad tupinčių ant puodo, traukinys nelaukia...

Anonimas

Anonimas portretas
Nuotraukoja 3 melagei vagis savanaudzei aferistai kurios reikia teisti

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Nusibodo Veryga su Skverneliu bei kolūkiečių Karbauskių.Juk visur ,visi turi atstovus ryšiams su visuomenę ir jie visas žinias perteikia.O tie valdžios vyrai turėtu dirbti savo darbą,o ne sukinėtis per tele.Teisingos pastabos,seimas nedirba.Nėra jokio štabo kuris kuruotų jam paskirta sryti.Neprileidžia prie milijardų kolūkiečiai nieko.Tik čia keikiantis konservatorius vėl atsidursite ekonominėie duobėje dėl tokių valdžios vyrų.Reikia būtinai audito visuose Lietuvos savivaldybėse ir ligoninėse,bei vyriaiausybės ministerijose.Turime tiksliai žinoti kur mūsų milijardai nukeliavo.Kur visos neviriausybinės organizacijos ? Ar stengsis tai padaryti?

>stebintis< \\\\\.../////

&gt;stebintis&lt;  \\\\\...///// portretas
Dar savo snukį išstatyk,bus 4 komunarai.

NA NA

NA NA portretas
per karantiną seimas dirba sėkmingai ,nes landsberginiams sumažėjo galimybės destabilizuoti seimo darbą ir skleisti melą, bei dezinformuoti Lietuvą tiesiogiai ,--------pristabdyta landsberginių šantažo mašina ,pristabdyta landsberginių antivalstybinė veikla prieš Lietuvą ,valstiečiai keturis metus dirbo be landsberginių pagalbos ,dirbs ir toliau ,ir sugebėjo kovoti su Lietuva petys petin prieš viruso pandemiją ,nors landsberginiai naudojo visa trukdymo priemones ,kad Lietuva vėl paskęstu srutose ir ginčuose ,,,sėkmės Lietuvai ,landsberginių gauja gali ir išnykti ,bus daugiau ramybės ir taikos Lietuvoje ,,sėkmės Lietuvai saugokite save ,kad apsaugotumėt Lietuvą ir jos žmones nuo landsbergizmo idiotizmo ,,,,

...

... portretas
vel raudonkoncervius

Su pagarba kaunietė.

Su pagarba kaunietė. portretas
Labai neįdomios nuotraukos, nes politika įgriso iki gyvo kaulo. Jeigu reiktų mesti akmenį kas kaltas, visi gautų po akmenį, nes politika yra nesąžiningas žaidimas siekiant sau naudos. Jų visi "darbeliai" liks istorijos praeityje ir kiekvienas jų gaus Dievo įvertinimą. Būtų galima labai daug apie juos prirašyti, nesinori, tegul jie patys sulaukia Dievo bausmės, nes "nemeluok" yra Dievo įsakymas. Be to ir kiti "darbeliai". Tai kur ta meilė artimam ir tiesa? Būkite Jūs sveiki ir laimingi ir labai norėčiau , kad suvoktumėt savo klaidas ir atgailautumėt. Turėtumėt tokiame amžiuje suvokti, kad tam atėjo laikas.

Anonimas

Anonimas portretas
Svarbiausiai negasdinti ir nebijoti.Specialiai gasdina,po to kaltina,kuris seime kaltas.Visi!!!!!.

stebintis

stebintis portretas
KD turėtų sugalvoti, kaip atsikratyti tuo trenktu daiktu- \\\\\.../////, kuris savo idiotiškumu atbaido visus normalius žmones.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
"pasiigtos" mordos.

Galerijos

Daugiau straipsnių