A. Bilotaitė: neapykantos kurstymas Lietuvai šventą dieną – nepateisinamas

Grįžti į straipsnį

Lilija

Lilija portretas
Taip tu Ke kse pros titute! Neapykantos kurstymas labai blogai!

Aušra

 Aušra portretas
Policininkams reikėjo ne tuos ginti....supainiojo puses..... Reikia mus ginti nuo valdžios nesąmonių..... Dar taip blogai nėra buvę kiek atsimenu Lietuvoje..... Jei niekas neprieštaravę būtų, tai tie visi už tvoros būtų kokie laimingi galvodami kad visi pritaria jų nuomonei....bet taip NĖRA. Aš nebaigusi universitetų ekonomikos ar medicinos mokslų bet ir tai suprantu kad čia kas daroma yra NESĄMONIŲ NESĄMONĖ. Ačiū Dievui kad ŠIMONYTES prezidentė neisrinkom būtų iš vis be skiepų visus numarinus. Ot, GEROVĖS VALSTYBĖ" ,, Ačiū" tau NAUSEDA. Tu nepakartojamas......

Domocelis

Domocelis portretas
Mirusieji buvo pagerbti kaip niekad tinkamai - sugedinant isdavikiska valdzia.

Gina

Gina portretas
Argi milijonieriai gali suprasti eilinio lLietuvos žmogaus dabartinį gyvenimą.

che che

che che portretas
šitos tai nuomonė tikrai po 12 :D :D eik miegot ... tik stipriai nekratyk galvos - nes vietoj smegenu barškutis. neužmigsi :D

Pritariu ministrei -

Pritariu ministrei -  portretas
Nekurstykite neapykantos Konstituciją laužančiais savo sumanymais, kėsindamiesi į Valstybinę kalbą, ir dar prieš pat Sausio 13, tą pačią Sausio 13, kurią minime, kai dešimtys tūkstančių žmonių rizikavo sveikata ir gyvybe, kai žuvo, gindami Seimą, kuriame jūs dabar savo sprendimais paniekinate tai, už ką žmonės tada kovojo ir žuvo, kad Tauta turėtų SAVO valstybę.

Kaunas

Kaunas portretas
Kokia čia laisvę, kad negali biznio su Palangos Pušynu padaryti, kalti maršistai, fašistai ir jedinstvo.

...

... portretas
Koncervinės atmatos nėra Lietuva, besmegene.

zigmas

zigmas portretas
Štai taip skaičius 28 komentarai ir visi vienodo turinio vadinasi labai mažas kiekis Lietuvos žmonių komentuoja girtuoklių kuliganų išreikštą kuliganizmo akcija tai reiškia kad Lietuva yra stipri savo širdyje ir girtuoklių valkatų mažos dalies veiksmų nevertina GĖDA tiems save vadinamiems šeimų sąjūdžio aktyvistams ir seimo nariams iš Karbauskio partijos kad gedulo ir vilties dienoje išreiškia savo kaip LVŽ S organizacija yra komunizmo fašismo liekanos dalisLietuvoje

na

na portretas
ar prieš 31 m. galėjau pagalvoti, kad trijų panų valdoma Lietuva bus tripiama žeminama bauginama keikvieną dieną kad Šimonytė, kaip pati išsireiškias, kad vykdau ..ką ji vykdo kitų nurodymus..prieš 31 m iš Kauno į vilnių visu greičiu lėkėm ginti televizijos bokšto šalom..tie kurie gyvi vadinami fašistais senelis Lansbergis visai liežuvio nevaldo tai runkeliai, tai šūnauja dabar jau fašostai...ei tu senelį kas tave gynė, kai kariai maišus smėlio apkrovę tave kaip spuogą ant kaktos saugojo...tu tik per rūporus moki šaukti daugiau iš tavęs Lietuvos gyvėjas...tokių gynėjų vardan Lietuvos malt liežuviu...dėl savo anūko padarytų klaidų pats nieko daugiau nematai...baisu dėl tokios Lietuvos likę gyvi kovojo...nereik žeminti nei mirusių nei likusių gyvų...kad nušvilpė Šimonytę, ir Čmil pačiu laiku...gąsdintojos tautos...jau taip atsibodo jų abrozdėliai ir nešvankybės apie lietuvius iš jų lūpų...baudžiauninkais mūsų nepadarysit...ne dėl tokios Lietuvos mes kovojom. Ir nustokit šmeišt

deinis

deinis portretas
Gal A.Bilotaitė suklydo ,žmonės "klykė" ne žūvusiems o tiems kurie neisiklauso žmonių balso ,žlugdo valstybę ,savo sprendimais blogina paprastų žmonių gyvenimą ,apie tai reikėtų kalbėti ir kad pamatytų ir pagalvotų ,kad mūsų šalelėj ne viskas gerai.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Didesnės neapykantos kalbos,kuri sklinda iš seimo neišprusėlių, nesigautų,net visus protestuotojus drauge sudėjus.Manė,kad galės tyčiotis iš žmonių ir jie tylės?Tik jų pakalikai tyli,po sidabrinį dantyse įsikandę!

J

J portretas
Pati vyriausybe kalta jog viskas pas juos buldozeriu vykdoma, tauta neapsikente ju melo kiekvienam zingsnyje

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nemalonu, bet tegul žino, koks žmonių požiūris į juos. Po sekančių rinkimų šito liandzberginio mėšlo valdžioj neliks. Klausimas tik, ar atsiras už juos vertesnių. Kažkaip dar nesimato.

Islindo

Islindo portretas
Dar viena višta pakudakuot. Tai jūs kalti kad žmonėms po tiek metų vėl reikia kovoti už laisvę. Dinkit, kol ne vėlu, valdžiazmogiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagaliau išdrįso dauguma pasakyti ką galvoja ir ką jaučia sitiem tautos isdavikam.Gera proga buvo, nes kitų galimybių nesuteikia išreikšti tautos valią, Tiesos išreiškimą,nekreipimas dėmesio i didelės tautos nuomonės, peticiją, kuri įteikta prezidentui. Nu šaunuoliai,be smurto ,morališkai psichologiškai, juos reikia traiškyti kaip kirminus,tarakonus.

Pafa

Pafa portretas
O kai karvių melžėjos valdo lietuvą. Tai čia pateisinama?

>>>nn \\\\\.../////

>>>nn  \\\\\...///// portretas
Nejučiom prispažino.Daugeliui nusikaltėkių taip nutinka,po to galisi.

nn

nn portretas
kas MELUOJA TAS IR VAGIA, Na ką daugiau gali pasakyti žmogui su tokia morale

oi

oi  portretas
Išlindo šušara :) Korupcijos žiurkikė matot prabilo:)

Edgaras

Edgaras portretas
Gal gali negerbiama ministrė paaiškint,ką konkrečiai keli šimtai pareigūnų padarė,kad renginys tapo saugesnis? Kiek lazdų,akmenų,šakių atėmė iš nepateisinamai besiielgusių protestuotojų?

Ar negalvoja

Ar negalvoja portretas
p. ministrė, kokį vaidmenį atliko sausio 11 d. Seimo nutarimas, išmetantis iš LR paso Valstybinę kalbą???

Tai

Tai portretas
Kruvinoji berija nepatenkinta, kad žmonės protestuoja? Norėtu sugražinti stalino ir sovietinius laikus? Tikrai tauta bunda ir to nedaleis.

jazau

jazau portretas
Pilotaitė ir vėl pasiklydo tarpe dviejų sąvokų

Kai \\\\\.../////

Kai  \\\\\...///// portretas
tokie valdžiagyviai "pagerbia" žuvusius už laisvę tai jie grabe vartosi nuo tokių kalaborantų "pagarbos".

Idijotai, \\\\\.../////

Idijotai,  \\\\\...///// portretas
gedulo dieną vadina švente,tai ir vogti jums šventa.Bėda,kai buka'laurų bobinčius valdo.Koks čia neapykantos kurstymas,seniai jus jau reikėjo su šūdinom šakėm išmėžti, negrįžtamai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kažin ar tie kurie žuvo būtų patenkinti tą vyriausybę,man atrodo kad mes norime apginti jų tykėjimą,viltį.Tai nei Šimonytei,nei Čmilyk jie niekada nepritartu kaip elgiamasi su žmonėmis.

ka sita sugulove

ka sita sugulove  portretas
save n ori susireiksminti, tu kai zmones stovejo pries tankus ir zuvo, ar buvo suzaloti, tada dar i pampersus sikai, taip kad uzsiciaupk kikimora

Psihas kaip ir jus

Psihas kaip ir jus portretas
Tai ka jum plot dar reikia uz tautos nuskurdinima. Slykstu netklausyt tokiu bobutes pasaku dar netoki protestaituri but uz tautos naikinima. O gal saugumas turetu pradet tyrima ar mus valdzia nespicialiai zlugdo valstybe nes gal dirba kokiai treciai saliai o jeine tai tada pristato pazymas is psihiatro kad yra sveiki.

Vagys \\\\\.../////

Vagys  \\\\\...///// portretas
Ką užsitarnavot,tą ir gavot.

Tyrimas

Tyrimas portretas
Gal tada vadovybę ir seimą duokim prokuratūrai, kad ištirtų kas jau virš metų kursto neapykantą!

idomu

idomu portretas
ši vagilka su savo šutve neapykantą jau ištisus metus kursto, o tautai net dienos nuomonei pareikšti gaila ;)

Smagu

Smagu portretas
Matant ir girdint ATSIBUDUSIA Tautą! Kas, žinoma, laaaabai neramina zekų gaujas, atsitvėrusias policija, kariuomene, užtvarais. :))))

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Vis dar laisveje ir net burba kazka?

Tai

Tai portretas
Neshik visiem lietuviams kožna diena! Nepaejo zeme Palangoj pasiimt?

Dar viena K.....

Dar viena K..... portretas
Prabilo

Koncentracijos lagerio prižiūrėtoja

Koncentracijos lagerio prižiūrėtoja portretas
Visada pasiruošus palaikyti geležinę tvarką kalinių gyvenamojoje teritorijoje ir sutramdyti bet kokius neramumus?

...

... portretas
Susidaro įspūdis, kad pasibaigus kadencijai, visa vyriausybė ketina "in corpore" bėgti iš Lietuvos.

vuo b lia

vuo b lia portretas
da viena kikimara savo proto likučius demonstruoja.

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
ŠYKAU AS. ANT. TAWO GAIDYSKOS NUOMONES !!!! DUOK ORIAI. GYVENT, BET NE EGZISTUOT IS LT ALGOS..... PAGYVENK IS MMA, KITAIP PEZALIOSI!!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių