Balsavimo pradžiai – skandalas dėl klaidingo biuletenio

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
ACH: "Jei norite sužinoti, kokią klaidą biuletenyje padarė VRK (Vyriausioji rinkimų komisija – A.D.), eikite balsuoti" - tai juk viešas VRK garbės ir orumo pažeminimas, taip kad - suabejosim VRK garbe jei ji tokio 'juokautojo' į teismą nepaduos!

Sanciu,,kibiras,,

Sanciu,,kibiras,, portretas
O Vilniuje visi tokie idiotai savivaldybeje sedi?

Nuomone.

Nuomone. portretas
Tokiais pokstais uzsiimti savivaldybes tarnautojui nedera.Ir tai turetu Vilniaus savivaldybe ar kiti atsakingi asmenis susirupinti kas atstovauja zmonem.

Pavizdys

Pavizdys  portretas
Patyčių patyčios ......kada tai baigsis, stebimės kad mokyklose tai vyksta

Anonimas

Anonimas portretas
Argi cia teisingi rinkimai suvare karbauskis su skverneliu aviu banda ir rinkit skvernely o jei ne tai sakes lietuvai nes labai karbauskis isizeide nes gretuko neleido buti seme

Dvasios skurdziai

Dvasios skurdziai portretas
koks meras toks ir patarejas.Skandalas jei tokioje solidzioje kaip merija istaigoje dirba tokio supratimo valstybes tarnautojai. AISKU,KODEL TOKIA PURVINA IR NEJAUKI MUSU SOSTINE.Juk viskas priklauso nuo vadovu.Vziuoji per Kauna,ten darbai vyksta visame mieste,atvyksti i Vilniu,o ypac i autobusu stoti tai pasijunti kaip rusyne pries daugeli metu. Mat ne tais darbais Vilniaus merijoje uzsiiminejama-ten vyksta tik vaikiski zaidimai.

violoncelijus petraitis

violoncelijus petraitis portretas
gitaras tai gitaras bala nemate

As

As portretas
Atsiprašau, ir tokie žmonės atstovauja mums? Ir nemato tame nieko blogo? Man tokie dalykai nepatinka ir nematau čia nieko juokingo. Žiauru koks žmonių mentalitetas ir dar valstybės tarnautojo

tik

tik portretas
nejuokinkit /skandavalais/ mums ne vardas o zmogus svarbu o jei tokio nera tai pofyg.....

Daug uždirbančiai

Daug uždirbančiai portretas
ar kreipeisi į VMI dėl pajamų mokesčių? Jei ne, tai pati VMI ateis pas tave.

Galerijos

Daugiau straipsnių