Ar ryšis Seimas pakelti algas premjerui ir ministrams?

Grįžti į straipsnį

nuomone

nuomone portretas
''Kas galetu paneigti'' jog taip numatomas spec.veiksmas riausems kilti , kurios butu pries artejancius rinkimus k a z k a m naudingos chaosui valstybeje ?

...

... portretas
Po papildomus 500€ kiekvienam LR piliečiui! Nes pagal Konstituciją visi piliečiai LYGŪS !

nijolina

nijolina portretas
Kodėl vyriausybės nariams kelti atlyginimus? Juk jie praktiškai nedirba, nesugeba rasti sprendimų del pensininkų, mokytojų, gydytojų atlyginimų. Nesprendžia rimtų valstybinių klausimų. Sugeba tik savimi ir savo draugeliais pasirūpinti. Ar už tai turi dideti jų atlyginimai?

Manau

Manau portretas
Įžūlumui nėra ribos.Ir kaip jiems liežuvis apsiverčia ? Tai toks valdančiosios noras plėšti kuo daugiau.Mokytojams,gydytojams,pensininkams,mamoms auginančius vaikus pinigų nėra,o štai valdantiesiems yra.Kad jūs parazytai užspringtumėte tais pinigais.

skaitytojas

skaitytojas portretas
reikia didinti jiems algas,nes pritruks pinigu skusti savo durnas galvas

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip Jie neturi gėdos kas per gobšumas.

tai

tai portretas
ciniska mafija be sazines izulus runkeliai.......

Artūras

Artūras portretas
Būtina kelti algas,nes jie vokeliuose negauna !

Baisi valdžia

Baisi valdžia portretas
Turėtų gėdos,nors jie jos neturi,kiaulės akis isistatę ir varo visokias nesąmones.

Isrinktasis

Isrinktasis portretas
Keldami algas ponams- pakeliate mazu algu vidurki ubagams!

ww

ww portretas
Nesuprantu kodėl valdžios alga nepriklauso nuo žmonių faktinių algų pensijų.Kai bus deramai pasirūpinta žemumomis,tada galima už gerą darbą ir valdžiai kelti. Dabar kirkilininkai ubagų šalyje save kelia iki kosmoso,dar rentų visi nori.Po tokių veiksmų tikrai patriotų nepadidės.

Blinda

Blinda portretas
Ar jie tikrai provokuoja riauses? Zmoniu kantrybe ant ribos, o sitie ir toliau dergiasi!

varnas

varnas portretas
ir vėl pinigu politika politikams keliama destrukcija ,ministrams premjerui, truksta pinigu, o kur yra gerovės valstybes posakis kad mes gyvename šio metu geroves valstybeja, esame vieno prigimties ir pinigas reikalingas visiems ir jums ponai seimo ir lietuvos liaudies darbo pinigučius oi kaip norim, o pensininkas ,invalydas ar nenori, o kiek sykiu tamstos kelsites pinigus kas met po karta , ar ne per daug, dikadoniams pinigais mėtom, uždirbti reikia o ne fokusus kurti,užtenka vyti visus jūsų norus lauk ir susodinti ant maksimo vidurkio lietuvos valstybes kur mes visi tik po 400šimtus euru algos gauname, gana bastą,

Galerijos

Daugiau straipsnių