Ar partijų žemėlapis perbraižytas ilgam?

Grįžti į straipsnį

CopyPaste

CopyPaste portretas
Kada bus atšaukta nepaprastoji padėtis leidžianti apgailėtinos kompetencijos valdžiai daryti ką nori? Šalies ūkis nereguliuojamas, vyriausybės sprendimai įgyvendinami net nepateikus seimo svarstymui o žiniasklaidoje tik privaloma Lietuvos užsakomoji žurnalistika, piliečių varžymai ir negarbinga propaganda. Kodėl nesilaikoma LR Konstitucijos? Kodėl įvairaus plauko politiniai nusikaltėliai diktuoja savo sąlygas Lietuvai?Kur Konstitucinis teismas, Prokuratūra ir visa teisėsauga garantuojanti Lietuvos piliečiams jų teises ir laisves?

ona

ona portretas
N.Zelandijoje 5 milijonai gyventojų , o parlamentas .....tik 120 .....

Purmaliai

Purmaliai portretas
Gražu žiūrėti! greit apsivemsiu ?

Išvada

Išvada portretas
Visi partiniai kaip vienas. Reikia pasimt Konstituciją su ,,LITAZOW,, komandosu būriu iš kokio šimto štukiu ir prasieit konkrečiai per posėdžiu salę kuomet bus susirinkus visa komplektuota 144rių gauja.Geriau jokios valdžios negu tokia

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai  portretas
LSDP į 2020 metų Seimo rinkimų programą įsirašė tokį sakinį: „Priimsime Partnerystės įstatymą, leidžiantį vienalytėms poroms įteisinti savo šeimyninius santykius.“____P.S. Žinoma dalyvaus ir Lgtb eitynėse .

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai  portretas
___Tuo tarpu opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkės pavaduotojas Liutauras Gudžinskas teigė, kad socialdemokratų dalyvavimas eitynėse bus kur kas aktyvesnis ir labiau organizuotas. Renginyje ketina pasirodyti dalis parlamentarų, laukiama ir socialdemokratų delegacijos iš Europos Parlamento. „Tikrai dalyvausime, turime ____( dalis teksto)

Jei nebūtų dalyvavę covid šou

Jei nebūtų dalyvavę covid šou portretas
Tai būtų bene rimčiausia gauja.

Anonimas

Anonimas portretas
KAS PASITIKI LIETUVOS SPAUDA SPAUDŽIAM ŽALIĄ......................

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
kol parodomai neissaudysite miesto aiksteje nors viena parsidavusi ir nuskriaudusi lietuvos zmones,bet kokios partijos zmogysta,tol lietuvai prosvaisciu nematyt

Valstiečiai buvo ir yra geriausi !

Valstiečiai buvo ir yra geriausi !  portretas
yra toks paprastas rodiklis apie vyriausybės veiklą - biudžeto deficitas . TIK PRIE valstiečių jis buvo TEIGIAMAS ! Skvernelis DIRBO premjeru pagal " valstiečių " programą ! Asmeninio nuopelno jokio ! Jo tikslas buvo kaip supratau , tapti prezidentu ? Su anūku burkavo nuo premjerystės pradžios . Netapęs prezidentu , išdavė valstiečių rinkėjus ir tapo opoziciniu " valstiečiams " bei kartu su liberkonservynu juos dergė ir stūmė nuo valdymo ? Tai , kad dabartinė valdžia yra tikri žmonių " melžėjai " manau jau aišku ? Todėl man juokingai skamba liberkonservyno " melžėjų " patyčios iš " valstiečių " . ":)

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Kas gali balsuot už kgb 75m koncervus ,nebent tokio pačio lygio stribas[ė]

Nieko naujo ant Marijos žemės

Nieko naujo ant Marijos žemės portretas
Kol apklausą atlikinės Gaidys,tol ir bus tokie rezultatai.Mat konservatoriai labai nesąžiningi.

VISATŪNAS , KOSMONAUTAS IR ASTRONAUTAS

VISATŪNAS , KOSMONAUTAS  IR  ASTRONAUTAS portretas
Tarptautinėje kosminėje stotyje skrenda rusų kosmonautas, amerikonų astronautas ir lietuvių visatūnas. Čia prie jų prisijungia kinų ....

as uz normalius

as uz normalius portretas
balsuosiu uz Veryga

Tegul

Tegul portretas
visų pirma savo narius drausmės išmoko. Dabar kai įprato nuotoliniu tai nesiteikia gyvai net svarbiuose posėdžiuose dalyvaut. Klaipėdos politikai taip pat. Jei jau nuotoliniu dirbat tai gal ir užmokestį už jūsų tokį darbą miesto taryboje užtektų jums tik parodyti nuotoliniu?:D)

Aš \\\\\\.../////

Aš \\\\\\...///// portretas
skaitau tik Kauno Dieną,nors truputį ir gaunu per skiauterę.Bet niekis,gal ir prikalauso,įsigazuoju.Nepykstu.Ačiū Redakcijai.Sėkmės Jums.

kas pasitiki

kas pasitiki portretas
Vilmorus Gaidziu, spaudziam zalia

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite A.Anušausku,spaudžiam ŽALIĄ.

A'nušaus'kas \\\\\.../////

A'nušaus'kas  \\\\\...///// portretas
Jei šiandieną karas (neduok Dieve),kas eitų ginti Tėvynę,spaudžiam ŽALIĄ.

Cha

Cha portretas
kam reikės tas nusipirks tuos rinkimus. Tep kap nusiperka reitingus.Nebent didžioji dauguma Lietuvos eis balsuot, bet tas mažai tikėtina - lietuviai tingi subine pajudint, ir laukia kas už juos būtinus darbus nudirbs. Paskui verkia kai atėję partiniai niekšai daro ką nori

valdant LVZS

valdant LVZS  portretas
Pasijuto kad valdzia dirba Lietuvos zmonems. Ju priimtu istatymu pasekoje ir dabar dideja atlyginimai ir pensijos. Peremus valdzia Lyboncervams neapleidzia jausmas ad esi kasdien apvagiamas ir kad lietuvos zmones valdziai visai nerupi. Tai rodo lygiagreciai su sia valdzia prasideje nepasitenkinimo mitingai

Bukena ,

Bukena ,  portretas
" valstiečiai " sustiprėjo išsivalę nuo liberaliųjų ! :) Nesupranti elementarių tekstų ? :) Oleole ...bukumas = liberalumas ? :)))

puiku

puiku portretas
Oleoleoleoleole,nu super ,,sustiprėjo'' nuo 16,2 iki 5,5,o ypač seime matyti,kaip jie ,,sustiprėjo'', ypač kai pliurpia Gaižauskas, Kepenis, ar Valkiūnas.

O tu nesijaudink , pletkininke

O tu nesijaudink , pletkininke  portretas
karalienė esu aš :)))

Valstiečiai \\\\\.../////

Valstiečiai  \\\\\...///// portretas
tik sustiprėjo,kai atsikratė išdavikų S.S.šutvės.

Kolchozas ir sovchozas

Kolchozas ir sovchozas portretas
Nu va, mentas sugriove kolukio pirmininko skvernelio kolchoza. Nebus kildisiene lietuvos karaliene, tikrai nebus.

Jūs rimtai ? :))))

Jūs rimtai ? :)))) portretas
tik konservatoriai ? :) GINA seimo nariai BALSUODAMI !!!! Visos seimo partijos - frakcijos BALSAVO UŽ " gynybą " ! Nežinote ? Seniai galvoju , tokių beviltiškai bemokslių kokie yra liberkonservatų rinkėjai , nesuvokiantys KAIP VALDOMA VALSTYBĖ , neturi jokia kita partija :) Bemoksliai ir zombiai .

Mieli tautiečiai, \\\\\.../////

Mieli tautiečiai,  \\\\\...///// portretas
BŪTINAI eikite balsuoti,nes nebalsavusių biuletėniai nueina Lietuvos griovėjams,duobkasiams.___Nebalsavote,tai atninkit neakivaizdžiai prabalsavot už koncerus,lyberalus,komunistus,narko'pariją.____Nebalsuosit-amžinai turėsim dabartinę "mylimą valdžią".-----Kas dabar vyksta,manau matot ir suprantat,---Lietuvai XANA.

Aš tėvo valdžia dar menų, kombainą Niva

Aš tėvo valdžia dar menų, kombainą Niva portretas
Tarp rugių. Yu tub Daiva, menanti šlovingą Naisių kolhozo dienas... Rip

Jau 20m. balsuoju tik už koncervatorius

Jau 20m. balsuoju tik už koncervatorius portretas
Ir dabar apgynė Lietuva nuo bulbos teroristo į mūsų šalį stumiamu migrantų, aktyviai remia Ukraina sunkioje kovoje su puslaukiniais maskaliais, rūpinasi mūsų šalies ginyba, Nato kontingento didinimu LT. Tik už koncervatorius

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite V.Landsbergiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Skvernelis sugriovė kolhoza !

Skvernelis sugriovė kolhoza !  portretas
Dabar ne tik Landzbergi žmonės kaltins, bet ir papustzandi

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite D.Grybauskaite,spaudžiam ŽALIĄ.

Skvernas žmona įtaisė Mažeikių naftoj

Skvernas žmona įtaisė Mažeikių naftoj portretas
Keliuką su narkievicium asfaltavo ir atsistojęs ant $ilutes estakados į prezidentus kandidatavo !

puiku

puiku portretas
Vaje,kiek beliko iš naisinių, nu ir vargšiukai, žmonės susiprato,pagaliau,nuostabu

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
tik skolos ir kompensacijos ? ! Kas grąžins " praskolintą " Lietuvą ? Liberkonservynui - ne ! Lietuva turi klestėti ! Žmonės gyventi oriai , o nebijoti gresiančio skurdo !

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Blinkevičiūte,spaudžime ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite Armonaite,spaudžiam ŽALIĄ.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu kas iš to kad kaip asilai vis aiškinasi tik neaišku kas juk jau tiek metu matome kas tie parazitai sulinde gal jau laikas patylėti apie tuos brudus o galvoti kaip padėsim valstiečiams vėl pradėt adgaivinti lietuva ir padėt tautai Visi tie parsidavėliai patys su laiku nudegs kaip daugumas verslininku apsišiko iki ausu su jais susidėje prarado savo verslus žmonės liko be darbo Brangieji juk tai ju darbas sužlugdyti o paskui savi pigiai tuos verslus supirksJuk tai amerikos scenarijus ištaškė žmoniu verslus užsiundyti juodasnukiai o bidono chebra po to pigiai supirko Toks likimas laukia mūsu lietuvos pašto ir geležinkelio O KUPRIUS KOL GYVAS TO IR SIEMIA KAD MŪSU DIDŽIAUSIA TURTA ANUKĖLIUI SUPIRKTI UŽ IŠ MŪSU PAVOGTUS PINIGUS kada lietuvos vyrai pagalvos apie tai ar tik patys laukia prie lovio Aferisto skverno partija ar tos kitos LKP istai konservistai liberalistai pederalistai su Blinkiu Skvernu Gentvilu snukiais vėl aiškina kaip dirbs aukosis tikrai aukosis SCWABUI BIDONUI

Valstiečiai buvo geriausi ! Tokie ir liko !

Valstiečiai buvo geriausi ! Tokie ir liko !  portretas
___Šioje situacijoje, pažiūrėjus į kitas ES šalis, matome tuos sprendimus, matome jų pokytį, kurį tai duoda. Ir Lietuvos sprendimas NEDARYTI to, ką daro Vokietija, Lenkija ir kitos šalys, yra tiesiog paprasčiausiai keistas“, – tikino jis.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Landsbergiu.spaudžiam ŽALIĄ.

Valstiečiai buvo geriausi ! Tokie ir liko !

Valstiečiai buvo geriausi ! Tokie ir liko !  portretas
Tik jiems realiai rūpi Lietuvos ir daugelio , o ne grupelės , žmonių gerovė ! ___Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis stebisi, kad Lietuvoje, skirtingai nei, anot jo, daugelyje Europos Sąjungos (ES) valstybių, netaikomos pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatos maistui ar mažinami akcizai kurui.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite A.Paleciu,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite I.Šimonyte,spaudžiame ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosit už "Vardan Lietuvos" (skvenelis) partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Aha ))))) supratau

Aha ))))) supratau  portretas
LVŽS bijo tik tie , kurie įpratę " gyventi iš biudžeto " , asmeniniai interesai aukščiau valstybės ir žmonių gerovės . Mano šeima tik už " valstiečius " :)

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite S.Skverneliu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite R.Karbauskiu,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosit už "laisvės" partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Aha ))))) patryjotų zombiui cha " auga "

Aha ))))) patryjotų zombiui cha " auga "  portretas
TS-LKD 14,8 proc. 12,1 proc. :))) Liberalų sąjūdis 6,2 proc. 5,3 proc. , " vardan ....." iš vis " stovi vietoje " . Bemokslis ar tekstas per sudetingas " vienavingiams " ? Cha cha cha ...

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosit už "Valstiečių" partiją,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosit už TS-LKD (koncervatoriai-buvusius),spaudžiam ŽALIĄ.

nuomonė

nuomonė portretas
Už bet ką,tik ne už LVŽS-tie jau istorija,amen.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosite už lyberalus,spaudžiam ŽALIĄ.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas balsuosit už LSDP-komunistus,spaudžiam ŽALIA.

cha cha

cha cha portretas
TS-LKD auga,socdemai-auga,Vardan L-auga,o šitie LVŽS nuo 16,2 iki 5,5...cha cha ir sugebėk taip. BRavo-tauta suprato,kas per paukštukai tie.

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai  portretas
Socialdemokratų frakcijos Seime seniūnas Algirdas Sysas buvo vienas iš registravusių Partnerystės įstatymo projektą, bet politikas iš karto perspėjo, kad ne visi frakcijoje pritaria šioms pataisoms.__P.S. Man kaip ir aišku , nes ponia Blinkevičiūtė EP balsuoja už " stambulus " ir t.t. O kokia skvernelinių " vardan ....." programos eilutė dėl " partnerysčių " ? Manau koalicija turi turėti " bendrų taškų " ? Fui....NIEKADA , jokių liberalių , jokių socdemų , jokių " vardan ..." tik LVŽS !

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai

Oi tie Blinkevičiūtės socialdemokratai  portretas
LSDP į 2020 metų Seimo rinkimų programą įsirašė tokį sakinį: „Priimsime Partnerystės įstatymą, leidžiantį vienalytėms poroms įteisinti savo šeimyninius santykius.“

vaje vaje

vaje vaje portretas
Nu koke beraščiai,keikūnai,pažeidžiantys įstatymus čia rašinėtojai kolchozo garbintojai,nesvajokit, gana 50 metų,negrįš , išsiplaukit burnas šaltu vandeniu, nejau tik TOKIE kolchoznikų palaikytojai tokio žemo lygio su pradiniu išsilavinimu

Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė

Valstiečiai buvo geriausia vyriausybė  portretas
O Skvernelis TIK DIRBO pagal " valstiečių " programą ! Valstiečiai dirbo LIETUVOS ir TAUTOS gerovei ! O skverneliniai išdavė rinkėjus , kurie juos delegavo DIRBTI Lietuvai ! ( kadencijos metu paliko " valstiečius " t.y. spjovė į juos išrinkusius , pamiršote ? ) NIEKADA aš tokiais nepasitikėsiu , NIEKADA ! Tik " valstiečiai " mano šeimos visų rinkimų favoritai , jiems valdant tikėjau jog galime tapti ES valstybe su orių piliečių DAUGUMA ! O ne turčių saujelės " norų pildytojais " . Pagarba TIK " valstiečiams" ir ponui Karbauskiui .

Ramūnai, \\\\\.../////

Ramūnai,  \\\\\...///// portretas
tik nesumislyk toliau tos gyvatės šildyti užantyje.Kartą įgėlė,gels ir toliau,tik turi naujai nuodų prisigaminti kitam kirčiui.

kgebisto OŽIO s k a l i k ė NAVOGROCKIENĖ ir nukaršęs

kgebisto OŽIO  s k a l i k ė NAVOGROCKIENĖ ir nukaršęs portretas
GAIGYS --labiausiai laiko už UODEGOS s k ę s t a n č i u s KONSERVATLIBERALŲ CHUNTĄ su pačiu kgbe OŽIU , k g e b i s t a i visais būdais ŠMEIŽDAMI VALSTIEČIUS , nori išsilaikys vandens paviršiuje--šį kartą konservatliberalų CHUNTA su IŠANGĖS gauja n u s k ę s natūraliu būdu, ILGAM-- už Lietuvos GYVENTOJŲ, ne pirmą kartą ,sąmoningą a p i p l ė š i m ą .

Lietuva ne Ukraina

Lietuva ne Ukraina portretas
manau, kad mes tuoj tuos rusiškus tankus nuomuosimės su ekipažais valdžios pydarams naikinti su visa gimine

GAIDŽIUI

GAIDŽIUI portretas
GAL TU GAIDY NEDURNINK TAUTOS SU SAVO RETORIKA NORS GAL TU IR TEISUS TAVO CHEBRA KURIAI DIRBI UKRAM BAIGIA VISKA SUKIŠTI O VALSTIEČIAM SVARBU LIETUVOS ŽMONES KA ČIA AIŠKINI SENAS SUKČIAU JUK MATAI KAD TAVIM TAUTA NETIKIPAMIRŠAI MĖLINAI GELTONA SKUDURA APSIGOBTI SOLIDŽIAU ATRODYSI PRIEŠ LANSBERGA ŠIMONE NAUSĖDA TIK TU GAIDY PAMIRŠAI KAD AUKSČIAUSIA SUVERENITETA TURI TAUTA

Tfu

Tfu portretas
Be apsišikusių mentų ne iš vietos, gal dėl įvairumo nors kartą už gaisrininką prabalsuokit?

Tai kad

Tai kad portretas
Kremliaus pamojkių, ambo-šatrijos mondavoškynas nesikeičia. Prieš rinkimus, tik pasirenka naują člieną, gal maskolių parinktą

JONAS

JONAS portretas
Labai keista kaip išlenda koks asilas lig ne lietuvoje gyventu ir sako ka rinkti Ka tu iš debesu nukritai juk buvo valstiečiai dirbo tautai iškrapštė lietuva iš skolu žmonėm padėjo ir nei vienas išėjes iš seimo netapo milijonierium tai ko klausinėjat asilai ko svaičiojat apie ka Laisvės partijai atiduosit savo vaikus lansberginiu būsit i kalėjimus psichuškes sukišti liberalam biudžeta patykėsit ruskiui uspaskykui apšvarinusiam lietuva O kaip dabarkalba o o koks rupestingas su savo buvusia blažyte ir ta raštyoju prisisamdžius aiškina padėti kalba ta ka žmonės nori girdėti pati ruski vokt i lietuva atvilkusi skvernas aukštai pakiles kaip sirgo bet jau ka ka o įgimtas aferizmas neleidžia tapt žmogum Masiulis gapšys jauni lietuvos vyrai prarade padoruma noras vogti pralobti sušiko savo gyvenimus susidėje su aferistais iškrypėliais kuom tapo O galėjo garbingai ramiai valdyti lietuva vejent nuo lietuvos turtu ivairaus plauko vagis del savo vaiku ir lietuvos gyvavimo kaip valstybės

Ramūnas

Ramūnas portretas
padarė didelę klaidą paleisdamas gerb. Skvernelį... Dabar valstiečiai liks amžinai už seimo ribų...

tai

tai portretas
dar mokykloj istorijos mokytojas per pamokas sakydavo - "valstieciai vis norejo gero caro, vat bus kitas tai bus labai gerai, bet jie nesuprato, kad geru caru nebuna... esme santvarkoj" Taip ir cia.

kauniete

kauniete portretas
Tai ir baikit kalbėti apie tuos aferistus Tie lietuvei kaip avinai jokio mastymo jokio protavimo aiškinasi vot ta partija ar ta Kuris dabar mokės pakalbėti ta ka jus avinai norit girdėti tuoj ir renkat O tas jūsu išrinktasis iš ryto jau jums špyga rodo Dar juokingiau kaip tokie patys kaip blynkevičiutė jau tiek metu kenkenti atsiėdus atsipūtus piliu prisipirkus per ta laika kadatai padėjus 30 litu pensija pakelto prie kubilo o dabar pasakoja kokie šimonės blobi darbai Blinke mes ir be taves žinome kad nėra didesniu vagiu ir aferistu kaip tu su savo LKP partija ir šimonė su savo konservinia šaika nors tykėjimas tas pats VOKTI PRISIVOGTI KUO DAUGIAU ar ne taip SKVERNE BLINKE ŠIMONE KUBILE GENTVILA SU GENTVILIUKU IR VISA TA NUO KONSERVU LAIKU ŠAIKA SU NUOSĖDA priešakyje

tiesa

tiesa portretas
koncervatoriai Lietuvos vėžys, o jų vadai įslaptinti 75 metams

Ona

Ona portretas
Iki rinkimų.

Tai ne partijos,

Tai ne partijos, portretas
o vienos mafijos keletas smogiku brigadu. Todel nera jokio skirtumo,kuri konkreciai,siuo metu naikina sali ir tauta.

partija?

partija? portretas
koka sudėtis? perbėgėliai? pagal vėjo dvelkimą? amžinai migruojantis , kad tik likti valdžioje-tai blogiausias bruožas

Tie du barakudinai

Tie du barakudinai portretas
Suės viens kitą....

IR KAS IS TO ?

IR KAS IS TO ? portretas
A koks skirtumas koks partija pirmauja.... Kaip 30 nepriklausomybes metu Lietuvoje neina geryn. Ligonines, mokyklas uzdaro, gyventoju tragiskai sumazejo..... O partijos kaip kekses, kur pinigai, ten ir partijos !

Galerijos

Daugiau straipsnių