Apklausa: premjero reitingai stabilūs, tačiau A. Verygos – krinta

Grįžti į straipsnį

klaustukas

klaustukas portretas
o kada pas si psicha buvo auksti reitingai,is kur tai istrauket

Lietuvis

Lietuvis portretas
Jiems tik reitingai ir kaip galima daugiau pavogti rupi-reiktu juos pas lenkus y sachtas ydarbinti ta prasme isnuomoti tai Lietuvai nors nauda butu !!

Morta

Morta portretas
Visus juos lauk iš seimo, dar mažai piliečiams smegenis išplovė, su savo dirbtinu virusu.

Verygas

Verygas portretas
pats blogai atrodo. Laikas tirtis o tai bus kap Švarkeliui..

Anonimas

Anonimas portretas
ABU LAUK !!!!!!!

šitos "apklausos"-gryniausias valdžiagyvių nupirktas melas

šitos "apklausos"-gryniausias valdžiagyvių nupirktas melas portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Anonimas

Anonimas portretas
Seime neturi likti nei vieno is "senosios gvardijos". Visus tuos "prikibusius" prie seimo ar europarlameto kedziu, reikia vyti kuo toliau nuo lovio.

Labjau

Labjau portretas
Reitingai reikalingi , einantiems į Seimo rinkimus-gal sąrašiniams. Žmonės Lietuvoje gyvenantys mato kas yra kas. Manau, kad pasirinks teisingai, nes visiems pabodo kurstomos nesantaikos, užmarštis, kad čia ir dabar tautiečiai gyvena ir to gyvenimo netūrėtų trumpinti vienadieniai patriotai. Taip dsug daro Vyriausybė, sunkiu, neįprastu šaliai laiku-medicina stengiasi, dirba, nes nėra pasauly pavyzdžio į kurį tūrėtumę lygiuotis pandemijos metu! Laikykimės su tais, kurie dirba mums-Lietuvai!

Manau

Manau portretas
Kad Karbauskio statytiniai kovos iki galo,o jau nekalbant apie premjerą.Juk tai nepajudinamas.Tie reitingai jiems nesvarbu.Jie turi užduotis ir pirmyn.

Vinis

Vinis portretas
Šitiems veikėjams svarbiausia tik reitingai. Jau atsibodo iki gyvo kaulo...nieko neveikia tik televizijoj sėdi...

JJJ

JJJ portretas
Keista, kad vieno reitingas krenta, o kito stabilus. Ir Veryga, ir Skvernelis - kaip dvi rankas vieno kūno. O šio kūno galva - Karbauskis.

Norėčiau klausimyną pamatyti

Norėčiau klausimyną pamatyti portretas
Kuo arčiau rinkimai, tuo keistesni tie "baltijos tyrimai" – nežinia apie ką, koks tikslas, dviejų žmonių populiarumo tyrimas, ar tai apsimoka dėl tokio kiekio informacijos vargti?

S

S portretas
Stribai valdo tai karantinas iki rudenio

nesuprantu, \\\\\.../////

nesuprantu,   \\\\\...///// portretas
kodėl įsižeidė dėl tos rizikos grupės.Gyvenu Anglijoje man 72 metai dirbu,dėl amžiaus nuo darbo laikinai atleido,mokėdami 80 proc.atlyginimo,ir dar prašo,kad dar dirbčiau bent iki 80 metų amžiaus.Kas čia blogo,kas čia žeminančio ???

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas, bent kartą buvot apklausti, "BALTIJOS TYRIMAI" arba Gaidžio "VILMORA",spaudžiam ŽALIĄ,kas ne, RAUDONĄ.

Cha

Cha portretas
Verygos reitingai pakils rudenį, kai laisvės ištroškę laidos savo tėvus.

>Kirstukas< \\\\\..../////

&gt;Kirstukas&lt;  \\\\\....///// portretas
Šaunuolis,bet truputį pataisau,---koncervai ir lyberastai išnyks kaip dinozaurai,neliks jų nei smarvės.

kirstukas

kirstukas portretas
Rinkimus laimes valstieciai. Antri bus konservat. Socdemai, liberalai, darbieciai surinks arba nesurinks 5 proc. Nepamirskite, kad yra Lenku krikscioniska sajunga, kuri tikrai perzengs 5 proc. barjera. Konservat. liks opozicijoje. Zodziu, uz valstiecius!

jo

jo portretas
jei ne verygos klaidos tai pusę žmonių buvo galima išgelbėti nuo mirties ir ženkliai sumažinti užsikrėtusių skaičių.Tai dėl jo kaltės buvo stabdomi mob.punktų atidarymas,tai jis draudė privačioms laboratorijoms tirti mėginius,tai jis draudė medikams naudoti apsaugos priemones dirbant ne židinio zonoje,tai jis įsakė vienksrtines apsaugos priemones naudoti pakartotinai ir t.tBet už tai sau ir ministerijos klerkams išsikėlė algas virš 5000.Ir dabar girtis,kad jis geriausias Europoje,tai tas pats kai gyrėsi kad LT geriausiai Europoje pasiruošusi pandemijai.Tik visiški gandragalviai gali tikėti juo.Ne reitinguoti reikia jį,o į teisiamūjų suolą sodinti

o

o portretas
kas tuos /reitingus/ buria is meslo tirsciu? gal gaidys su plepute juk vardai iforminti ir rodo subjekto tipa ir charakteri?...

as

as portretas
eiliniai lietuvos naikintojai niekuo nesiskiriantys nuo landzberginiu sutves dar ir vykdantys genocida kada labiausia reikia gydymas uzblokuotas visiems tegul pateikia statistika kiek zmoniu numarino nesuteikus pagalbos

to pedagoge

to pedagoge portretas
privalo i pencija nuo tiek siusti o ne nuo penkiu,jei jau nuo tiek nuraso!

Anonimas

Anonimas portretas
vakar vakare buvom sostines vilniaus gatvej,gatve paversta arklide vien staliukai,praeit sunku tarp tu staliuku,dumu debesys kanapem dvokia,pilna lankytoju,niekas ten jokio atstumo nesilaiko,ten karantino nera, ysivaizduokit kaip ten gyvenantys dziaugesi ta smarve ir triuksmu

NA NA

NA NA portretas
prasidėjo šantažo banga prieš Verygą ,kad numuštu jo pasiekimus ir reitingus ,-------Lietuva tiki valstiečių partija ,nes kiekvienas jos narys dirba Lietuvai ir stengiasi kelti Lietuvą iš Liūno į kurį landsberginiai paskandino Lietuvą ir jos žmones ,--------jau ketvirtus metus važiuoja landsberginių šantažo buldozeris ant valstiečių partijos ir jos narių ,ketvirtus metus ,jiems pranašaujama bankrotas ir organizuoja landsberginiai perversmus ,puldinėdami jos narius ,dabar puolamas ministras Narkevičius ,nes jis sustabdė milijonines landsberginių aferas ,paskutinė landsaberginių afera ,Vilniaus stadionas ,kurią landsberginiai bandė prastumti, net pandemijos metu su Šimašiumi ir ttt,,,sėkmės reitingus nusistatys tauta ,o ne landsberginių užsakyta formuojama nuomonė

Blaine

Blaine portretas
Dabbar „Google“ moka nuo 6285 iki 7392 USD per savaitę už darbą internete iš namų. Įstojau į šį darbą prieš du mėnesius ir per pirmąją šio sandorio savaitę uždirbau 6457 USD. Šis darbas yra tikrai neįtikėtinas ir kiekvieną dieną man suteikia didelę pajamų dalį. Esu tikras, kad pasieksite geriausią rezultatą. Apie tai skaitykite čia.. ...............>>>>>>>>  cutt.ly/yyvKV2u

buvo apklausti kolchozo nariai

buvo apklausti kolchozo nariai portretas
Parama valstybės lygio situacijų operacijų centro vadovui tarp apklaustųjų siekia 55 proc. Kolchozo viešųjų ryšių specialistai turėjo daug darbo, atrinkdami respondentus.

Kostas

Kostas portretas
Tyrimus galima visaip vertinti. Jei apklausim vyresnius nei 60 m. ir kurie klauso LRT, tai ten pastoviai kvieciami tie, tipo ozelytes, kurie varo ant Verygos del diskriminacijos pagal amziu, bet kaip paklausai zmoniu, kuriuos kalbina atsitiktinai situacija priesinga. Na, o tos apklausos gali buti ir uzsakytos. Tikriausiai ir uzmoketa uz jas. Kur rasti partiju reitingus? Ar tai jau nesvarbu?

Pedagogė

Pedagogė portretas
Daugelis šešiasdešimtmečių kaip tik nėra dar pensijinio amžiaus, daugelis esame tiek valstybės tarnautojai, tiek gydytojai, mokytojai, mokslininkai., Mes jau nurašyuti ir niekam neįdomus nors iki pensijinio amžiaus reiks dar daug padirbėti. Esame nepageidaujami kirpyklose, kavinėse, grožio salonuose, netgi prekybos centruose. Bet mes turime kirptis, darytis manikiūrą, pasigražinti, nes mūsų darbas su žmonėmis, turime atrodyti nepriekaištingai. Tačiau daugelyje kirpyklų kabo rekomendacijos, esame rizikos grupėjė ir patariama nesilankyti. O kas mums uždėjo kokią e t i k e t ę - esame rizikos grupeje, bet ne pensijinio ,o darbinio amžiaus, Ar ne sveikatos ministerikos klerkai, kurie mums ivardino jau rizikos grupe. Nepalaikau tai ir laikau mano asmenybės ižeidimu.

Tai apie Veryga

Tai apie Veryga portretas
Nieko nuostabaus ,tankiai reiškia savo nuomone ir nusikalba.

,,,baltijos tyrimu,, ir konservatdegeneratu su

,,,baltijos  tyrimu,, ir konservatdegeneratu su portretas
lyeberastu bei dalinai socdemu jegomis ,sikant, dergiant , purvais drabstant visa cocrono viruso pandemijos laikotarpy ,buvo pasiekta kad Verygos reitingai lyginant su Skverneliu truputy sumazetu........

Galerijos

Daugiau straipsnių