Apibendrino trąšų skandalą: užtektų pasakyti du žodžius – Vyriausybė susimovė

Grįžti į straipsnį

H

H portretas
Nieko naujo jie myli pinigus traukinys rėdės ir toliau bapkės jau paimtus gražint nėra kaip

ARIJAS LGBT+Q

ARIJAS LGBT+Q portretas
Ponuli Valatka, būnant kgb agentu neetiška komentuoti saviškių veiksmus.

pilietis

pilietis portretas
Tai menkas biznis, o reputacija sugadinta... Verkšlena vatiniai-kremliniai ar naudingi idiotai. Protingieji arba tyli, arba išsako sąžiningus pasakymus, nepadlaižaudami abiems diktatoriams [ ir šeimininkui, ir jo vasalui apsišaukėliui...]. Dėl tų kelių milijonų ,kas sudaro mizerną dalį mūsų biudžeto, gyvensime. IR GYVENSIME NESUSITEPĘ.

Taip

Taip  portretas
Per TV politologas labai aiškiai paaiškino, kad trąšų vežimą negalima taip staigiai sustabdyti. Tam yra sutartis ir Amerikoje ir jas reikia vykdyti. Tai neisivaizduoju kokios čia problemos?

zigmas

zigmas portretas
Taigi kalta vyriausybė ,pagal Valatką atseit jis protingiausias lengva kritikuoti kai vanagas nuskrido .O ką veikė pono prezidento užsienio politikos klausimu patarėjų armija,Kritikuoti lengviausia o patarimų ir bendro darbo su vyriausybe prezidentas iki šios dienos neturi išskyrus kritiką ir ne sąmoningus pajuokos kaltinimus

tikrai

tikrai  portretas
bet kaip juokina pasaulį ,patys savo veiklą įvertindami labai gerai .Na ,aišku ,juk mes nežinome ,ką jie sutarė su seneliu ,ir ką buvo suplanavę pogrindyje Matyt ,tą ir nuveikė .Pasitarnavo Putinui ,nustekeno Lietuvą ,atidavė elektros pelną latviams ,trąšų vežimą estams ir tttt,įstūmė Baltarusiją tiesiai Putinui į glėbį ,priskolino milijardų ,nors perėmė valstybę su rezervu .Net ir išvardinti sunku ,kiek jie daug padarė "gero" ,matyt savo pogrindinei organizacijai .Jau apie Kiniją ir užsienio politiką nereikia net kalbėti .kažkodėl nepasigyrė ,kad vokiečių spauda įvardino lietuvius durniais .Kažkas turi sustabdyti šitą nusikalstamą veiklą .

niūrūs laikai ateina

niūrūs laikai ateina portretas
Su trąšų tranzitu mūsiškiai politiškai susimovė, bet ne ekonomiškai (tol kol trąšos važiuoja). Nesuprantu, kodėl reikia mums tranzitą riboti, o ne perkančioms šalims atsisakyti pirkimo? Gaunasi jie geri, o mes durneliai. Dar daugiau mūsiškiai susimovė su Kinija, o kiniečiai sureagavo taip kaip priklauso - netik tiesioginiai ekonominiai ryšiai su Lietuva nutraukiami, bet ir per trečias šalis. Ir tikrai didžiosios korporacijos, gaunančios komplektuojančias iš Lietuvos, nestabdys savo darbo ir ekonomikos tam kad palaikytų mūsiškius. Tiesiog susiras naujus tiekėjus su kuriais nebus problemų. O EK ir kitų "pagalbininkų" parama bus notų rašymas, kurių popierių kiniečiai aišku kur panaudos.

ALKOHOLIKAS

ALKOHOLIKAS portretas
Bepigu amerikonams įvedinėt tokias sankcijas , kai tokias trąšas gauna iš Kanados , o dėl Lietuvos , kartojasi pokario laikų pažadai , jiems nusispjaut į savo koloborantus .

STIPRYBES

STIPRYBES portretas
Mano nuomone eiliniai Valatkos plepalai nieko konkretaus bet jo paistaluose labai daug meslo Tikiu kad Vyriausybe vadovaujama Premjeres Simonytes nekreipdama jokio demesio nors Prezidentas ir Valatka slyksciai pila zarijas i labai nuosirdziai ir ismintingai dirbancios Vyriausybes darba tikiu kad Premjeres Simonytes vadovaujama Vyriausybe susitvarkys su visomis problemomis uzgesindama visas Prezidento ir opozicijos pilamas zarijas Nuosirdziai uzjauciu Vyriausybe nes labai sudetinga siuo sunkmeciu vadovauti Valstybei bet dar pastoviai trukdo dirbti tiek is Prezidenturos ir Seimo opozicija Didziules stiprybes , susitelkimo ir istvermes Premjerei ir Jos vadovaujamai Vyriausybei

ALGIS

ALGIS portretas
Aš pasakyčiau ''JANKIŲ KOLOBORANTAI APSIDERGĖ'' .

Virgis

Virgis portretas
Susimovė ar kas pamovė, lauk nuo lovio ir tiek....

4

4 portretas
Sankcijos vienodai kenkia visiems, netgi tiems kurie jas įgyvendina nuostolių gauna daugiau. Visi žmonės kaip ir šalis vienodi, nebūna kad esi blogesnis ar geresnis už kitus, čia jau išsilavinimo trūkumas, arba kažkas tai su galva netvarkoj

Idiotų kraštas .....kaip už Atlanto princas lieps taip bus

Idiotų kraštas .....kaip už Atlanto princas lieps taip  bus portretas
Tokia vyriausybė tik fermoje gyvulius ganyti ir auklėti........visiškai nekompetentinga valdyti šalį.......

naivumas

naivumas portretas
Keistas naivumas, kaip penkiamečių, nevežėm trąšų mes, veš kiti, nes visas pasaulis jas perka iš Baltarusijos, o alternatyvos joms nėra. Ne mums tų trąšų reikia. Esmė tik tame, jog patys prašome sankcijų, o paskui pamatome, kad jos palies būtent mus ir mūsų piliečius. Gal reikia siekti, kad dėl sankcijų būtų tariamasi su visomis šalimis.O tie, kurie sugeba per metus savo turtus priauginti milijonais, žinoma, kad nebijo jokių sankcijų, nes jos jų asmeniškai nepalies, palies skurdžiausias grupes eilinį kartą.

Anonimas

Anonimas portretas
Susimovė vežėjai ir plukdytojai, besirūpindami savo kišene, o ne valstybės reputacija. Tiems šūdž....svarbu nieko negalvojant [ besmegeniai] duoti užsidirbti diktatoriui , kankinančiam savus žmones, ir pasipildyti savo kišenes. GAL imkitės greičiau ieškoti kitų verslo partnerių , o ne verkšlenti ?

Ramaus Kalėdų laukimo

Ramaus Kalėdų laukimo portretas
Šitokio džiaugsmo iš Valatkos, kad vyriausybė "susimovė" tikrai nesitikėjau.O aš, turbūt, seniai regėjau tokį..hmm..kaip čia mandagiau pasakius - žiniasklaidos, žurnalistų, visokio plauko apžvalgininkų, politologų, influencerių, trumpo proto seimo opozicionierių suviduriavimą.Tiesiog visos kanalizacijos užsikišo.Taip ir liejosi iš visų pusių skystimas: "valdžios bankrotas, bomba, krizė, krachas, moralinių vertybių atsisakymas, politinės krypties pakeitimas"..bla, bla, bla...Tiesiog kaip tam kiškiui iš pasakos, kuris rėkė,"dangus griūva", užkritus lapui ant uodegos.O kas iš tikrųjų nutiko? Tiesiog iškilo dar viena įsisenėjusi, vidaus politikos ir biznio problema, kurios nespėta išpręsti tą pačią sekundę, kai JAV paskelbė sankcijas.Taigi palinkėčiau visiems sugrįžti į šaltą protą, o valdžiai jėgų ir kantrybės susidoroti su visais sunkumais.

Pirkitės kruopas, aliejų ir konservus

Pirkitės kruopas, aliejų ir konservus portretas
Valatka eilinį kartą plauna tautai smegenis, atseit taip jau įvyko, panaudojamas žodis "realpolitik" tipo mūsų politika tokia protinga kaip vokiečių prie Merkel, ir atseit blogiau jau nebus... Deja bus žymiai blogiau, liko pora mėnesių ramybės...

Trąšų likvidavimo "Trojka"

Trąšų likvidavimo "Trojka" portretas
visai uzsprings blusų ieškodama ..........

Kokios gali būti diskusijos apie tai,

Kokios gali būti diskusijos apie tai, portretas
patys šia istorija sukūrė ir patys apsidirbo .Netikėliai vienu žodžiu.

Kęstas

Kęstas portretas
Žmonės, kurie neužsiima menkniekiais: "Premjerė apie Vyriausybės darbą: nebuvo nė vieno keliuko, nė vieno kotletuko visus metus." Tik bandymai nuskurdinti Lietuvos geležinkelius ir uostą, įgalinant tai privatizuoti ir giminėms viską išparduoti, kaip metalo laužą. Dar vyšnia ant torto - bandymas padėti konservatorės ministrės Bilotaitės draugei privatizuoti Palangoje valstybei priklausantį ir daugelį milijonų eurų kainuojantį poilsio kompleksą "Pušynas". Tikrai "nė vieno keliuko, nė vieno kotletuko visus metus". Avantiūros su Kinija nuostoliai Lietuvai dabar gigantiški. Jūsų vienų metų buvimas valdžioje - didžiulis nuostolis mums visiems. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

4

4 portretas
Jeigu sugeba apeiti sankcijas, reiškia kad ne tokie dar ir idiotai

kur skandalas?

kur skandalas? portretas
Aš matau skandalą, kad Seimas neturi sankcijų įstatymo ir juo numatytos sankcijų įvedimo tvarkos. Pati Šimonytės vyriausybė turėjo sumąstyti kada ir kaip padaryti. Aš matau tik vieną sandalą, kad Seimo nevykėliai nori bausti neblogai dirbančią vyriausybę.

Nors Valatkos rašinius dažniausiai mėgstu , o štai

Nors Valatkos rašinius dažniausiai mėgstu , o štai portretas
Šį kartelį - ne. Jau vien todėl , kad jokios naujienos jis nepranešė- SUSIMOVÈ ! Na taip ! Susimovė. Bet gi jie ir nesigina. Galų gale TOKIOJE MĖSMALĖJE (covidas,migrantai,nuolat puldinėjantys maršistai, basos pamišę mamos ir nukvakęs Kepenis , ....) ar įmanoma normaliai dirbti ?! Kad net prezidentas ! Ir tas - kiekvienai progai pasitaikius , DEDA ant vyriausybės , nors TAI ir kenkia valstybei , nes mat jis "nemyli" savo konkurentės Ingridos.... Nerimta manyti , kad tokiom sąlýgom dirbant neatsiras klaidų.....

Susimovė

Susimovė portretas
Konservatoriai (kurie neturi jokių konservatyvių vertybių) jau 30 metų susimauna ir trata vykdydami seną KGB planą - naikinti Lietuvą

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Prisiminiau: kai kandidatavo į Prezidentus gerb. Grybauskaitė, o ją palaikė dauguma, tai Valatka lietuvius pavadino rujojančia tauta. To niekada neužmiršiu ir niekada negerbsiu p. Valatkos.

Jaunuolis

Jaunuolis portretas
Noriu paklausti,tai prie sovietų irgi taip buvo?Ligonines,gamyklas,darželius,elektrines uždarinėjo,pinigus iš senelių atiminėjo?

Kur baltarusiškos trašos yra vežamos?

Kur baltarusiškos trašos yra vežamos?  portretas
O į kokias valstybės tos trašos yra vežamos per Lietuvą? Kas jas perka iš Baltarusijos?

NEPOTIZMO AUŠRA

NEPOTIZMO AUŠRA portretas
Ne vyriausybė,o marionečių sbrodas,ko vakar kuprius atsivilko į seimą,po to iškart kalbanti kumelė paskelbė dieduko nuomonę.Ne vyriausybė,o tragedija ir nepotizmas joje.

NEVYRISKA SLEPTIS UZ MOTERS SIJONO

NEVYRISKA SLEPTIS UZ MOTERS SIJONO portretas
tikras vyras laikos duoto zodzio.

Anonimui , kvailys ?

Anonimui , kvailys ?  portretas
Ką finansuoti ? :))) O uždėtos baudos Lietuvai kam nueis ? Ne baltarusijos lukošenkoms ? !! Visai buki " raudonieji patriotai " ? Ar bandei parduoti nors bandelę ? Ar žinai kiek metų verslai ieško rinkų ar ....Visiškai defektuoti ? DIRBTI LIETUVAI REIKIA !!! Ir rūpintis mūsų verslais ir žmonėmis !!! Mes ką bandomieji triušiai ? Oi , mes bukagalviai susipykome su vienais , dabar su kitais , o jūs ieškokite kitų rinkų ? !!! Bukagalvių rinkėjai nežino kas yra darbas , pašalpų užtenka ...Bemoksliai nežino kaip pasaulis kovoja dėl rinkų ....

Ką gi

Ką gi portretas
Galima ir vienu žodžiu įvertinti trąšų skandalą- Vyriausybė apsižioplino....

chi - juokas

chi - juokas portretas
Per visus vyriausybės nesusipratimus - Baltarusija, Kinija, narkotikai Žmoga ir t.t. nebuvo kada jiems apie kitką galvoti - dabar jau pradeda nuo Palangos "PUŠYNO"

Anonimas

Anonimas portretas
FAKTAS tas , kad visų pirma turi būti sąžinė, o toliau...kišenė ir pan........... Svarbu dabar kuo greičiau atitaisyti šalies reputaciją, kuo greičiau surasti norinčius dirbti bei susiieškoti naujų klientų, kad nereikėtų remti diktatoriaus, žodžiu, pagelbėti [ o ne finansuoti engėją ] kaimyninei šaliai, jos žmonėms.

Beviltiškai vyriausybei DIRBTI reikėjo dėl Lietuvos ir

Beviltiškai vyriausybei DIRBTI reikėjo dėl Lietuvos ir  portretas
jos žmonių gerovės ! Taip kaip dirba Estijos vyriausybė !!! Estai neturi nei cikanovskiu , nei taivanių ambasadų ir problemų nemato dėl Baltarusijos verslo ____Šiais metais įslaptintų prekių (naftos chemijos produktų, kurioms taikomos ES sankcijos) importas iš Baltarusijos į Estiją išaugo 30 kartų – nuo 13 mln. eurų iki 410 mln. Pasak žurnalisto, importą prižiūri Estijos VALSTYBINĖ įmonė „Operail“._____P.S. O KĄ DARO MŪSŲ BEVILTIŠKI ? Rėkia sankcijos ir pradeda įmonių vadovų atleidimus ? Tipo mes , vyriausybė čia ne prie ko ? :))) Na ir kas , kad nuostoliai bus milžiniški Lietuvai ? O kur dar Kinija ? Vienžo ...visiškai beviltiška , be atsakomybės Šimonytės vyriausybė .

Romas

Romas portretas
vergų "intelekto" minčių muzika, svarbiausia mes..., o kur katalikai dingo per Adventą ???..., šalia nušauna, luošina, o mes ką ? "stovim po medžiu" ?...

L?

L? portretas
Skandalas, kad pasiliko, skandalas, kad pabėgo. O Valatka perskaitė sankcijas, kas jose parašyta? Paviešinkit. Aš, eilinis laisvas pilietis noriu žinot. Gyveno du broliai. Jie labai gerai sutarė, nors vienas buvo aklas, o kitas kurčias. Velniui parūpo juos sukiršint. Ir jis pasiuntė žmogų, kuriam liepė atidarius duris pasakyti vieną žodį - pasidalinkit ir išeiti. Kurčiasis matė žmogų, bet negirdėjo ką sakė, o neregys girdėjo žodį, bet nematė. Tai to ir užteko, kad broliai susipyktų. Kas gali paneigti, kad tas siųstas žmogus ir buvo Žygimantas?

to Anonimas pilietis

to Anonimas pilietis portretas
Raudono koncervo sapalionės.matyt stribvaikis atidirbinėja kgb slaptuma

Nepatinka trasos

Nepatinka trasos portretas
grauzk žvyrą .........padeda

Anonimas

Anonimas portretas
KADA kremliniai , gyvenantys ir naudojantys mūsų šalies gerą ,pradės tarnauti ne okupantams ar kitiems diktatoriams, o dirbs dėl šalies įvaizdžio , gerovės ir ...ne tik savo kišenei. Suprantama,jie rusai [ bent dauguma ], nori , kad už jų "tautybės' šalį būtų kalbama gerai ir tik gražiai,bet , kai okupantas okupuioja ir žudo kaimyninių šalių žmones, kai jis remia apsišaukėlį diktatorių, kuris žudo, kalina jam nepaklūstančius....Tokie ir Hitleriui dirbtų , kad papildytų savo kišenes, o ne kitiems būtų gerai....

nieko

nieko portretas
sau, jie susimovimu laiko, kad dar pelningai dirba geležinkeliai, uostas, kad Lietuva užsidirba iš prekių tranzito pinigų, tai savo sėkme laikys, kai bankrutuos geležinkeliai, uostas

pilietis

pilietis portretas
Kad vyriausybė susimovė. faktas. .. Mane domina kitas dalykas, klaipėdiečių [ pagrinde rusų tautybės ] , kurie nelabai lojalūs mūsų šaliai ir politikai, bei yra savanaudžiai. Paaiškinu, jie gaudami apie 4000 "šika" ant šalies , baudžiančios apsišaukėlį kolūkietį diktatorių ,engiantį savo liaudį....jie nori jį paremti [ trąšų pardavimas Europai ] ir išsaugoti savo netuščią kišenę [ ją gal labiau....]. Krovėjų valdžia , taip pat apie permainas ,nors laiko buvo į valias, nesistengia ,naujų klientų neieško, tik verkšlena...APGAILĖTINI ŽMOGELIAI. Šalies valdžia turi kuo skubiau, ir kuo griežčiau bausti diktatoriaus režimą, nekreipiant dėmesio į mūsiškių "titovų' elgiasį...

neilgai liko laukti

neilgai liko laukti portretas
iki nausėdos kadencijos pabaigos

Didžiausia vertybė - Lietuva

Didžiausia vertybė - Lietuva portretas
Visos valstybės pirmiausia gina savo interesus. O ką daro konservatoriai? Kam tarnauja, kieno interesus gina. Šokinėjimas prieš kaimynus ir Kiniją atneš Lietuvai milžiniškus nuostolius. Lietuva paskendo svetimoje kišenėj. O konservatoriai vis giliau ją skandina. Žlugs verslai, žmonės praras darbus, dėl sankcijų viskas brangs. Kas iš tokios baisios politikos Lietuvai.

Dirbti reikia LIETUVAI ir jos žmonėms !!!

Dirbti reikia LIETUVAI ir jos žmonėms !!!  portretas
Ponai liberkonservatos ir " raudonieji patryjotai " :) Daryti tai kas NAUDINGA Lietuvai taip kaip daro Estija ( jie net cikanovskių su " ambasadomis " neturi , neturi taivanių ambasadų ) , bet DIRBA šalies naudai ! ___Šiais metais įslaptintų prekių (naftos chemijos produktų, kurioms taikomos ES sankcijos) importas iš Baltarusijos į Estiją išaugo 30 kartų – nuo 13 mln. eurų iki 410 mln. Pasak žurnalisto, importą prižiūri Estijos VALSTYBINĖ įmonė „Operail“.

ALGIS

ALGIS portretas
Ne tik susimovė , bet ir apsišiko ,,dėjosi tokiais Lietuvos patriotais , o pasirodo LUKAŠENKOS BENDRININKAI .ir jokios atsakomybės, aš pradėsiu labiau tikėti rusais nei konservatnykais .

ts-ldk

ts-ldk portretas
tikrai jie dirba kremliui buve kgb nkvd ,

Ne

Ne portretas
Reikia skelbti sankcijas kinijai o ne estijai is ambasados ismete visus darbuotojus o is estijos vezti kinietiskas prekes o gabriui su pis subines isspardyti

Gana tauzyti niekus . Skelbiame

Gana tauzyti niekus . Skelbiame  portretas
sankcijas Estijai :))) __Šiais metais įslaptintų prekių (naftos chemijos produktų, kurioms taikomos ES sankcijos) importas iš Baltarusijos į Estiją išaugo 30 kartų – nuo 13 mln. eurų iki 410 mln. Pasak žurnalisto, importą prižiūri Estijos VALSTYBINĖ įmonė „Operail“._____P.S. Ar dar reikia faktų dėl PIŠ vyriausybės beviltiško kvailumo ir kenkimo Lietuvos biudžetui ?

Ne arabas

Ne arabas portretas
Kada arabai nustos valdyti Lietuva?

parazitu

parazitu portretas
vyriausybe

4

4 portretas
Visa politika reikia užmiršti ir veikti tik dėl šalies pelno

Anonimas

Anonimas portretas
Į ubagus pavirs Lietuvos geležinkeliai jei ne Baltarusijos prekės....

nusibodo

nusibodo portretas
Ir vel eiliniai Valatkos PLIAUSKALAI Slyksciai nusibodo tik jam paciam isivaizduojant kad jo teiginiai protingiausi SLYKSTU

Anonimas

Anonimas portretas
Susimovė ? Tada lauk tokią vyriausybę nes užneš ir marą....

Galerijos

Daugiau straipsnių