A. Anušauskas: Rusija kelia ultimatumus po ultimatumų ir kuria pretekstą invazijai į Ukrainą

Grįžti į straipsnį

Anušauškai!!!

Anušauškai!!! portretas
Debilas tu nelaimingas, o ka naudingo padarete jus su Vakarais,kad nebebutu šita ultimatuma? 8 metus jau mulkinote Putina su savo Minsko susitarimais, tai ir atsakykite už Kijevo veiksmus tada. Putinas dar kantrus,nors senai jau reikejo siusti jus i viena vieta.

Pirmas komentaras = > MAMos

Pirmas komentaras = > MAMos portretas
Esi visiška Kvaiša. Geriau nieko nerašyk...

Anonimas

Anonimas portretas
Tokie kaip Anušausko pasisakymai tai tik eilinis žmonių zombavimas,nieko nesiskiriantis nuo kitos puses riksmo- NATO puola.Riksmas ir propoganda,bet daliai žmonių tai gera zombavimo priemonė,jie su džiaugsmu suvalgo tas pamazgas.

>MAMA

>MAMA portretas
Ar suprantate, kad ten jau kokia 85% zmoniu yra 20 metu zombinami? Ten bobules bobules seka, kaip 1938 metais sssr. Kuo daugiau paskusi, tuo busi lojalesnis fasistu chuntai...

Anonimas

Anonimas portretas
Visiškai vaikai su ginklais ,gaila jeigu ką.

TARYBINIS ISTORIKAS

TARYBINIS ISTORIKAS  portretas
ANUSAI TU SAVO VAIKUI PRIEŠ MIEGA PASAKAS TOKIAS SEK .

paniekieriau Anuse... jei rusai butu noreje uzpult ukraina

paniekieriau Anuse... jei  rusai butu noreje  uzpult ukraina portretas
jie tai butu padare senu senovej , ir jiems visiskai pofik ka kliedi jankynas ar lietuvos pakerksnutes [ kaip tai padare su Krimu] ....manau , kad taip ir bus jei xoxolu banderos su amerikonais ir ES isprovokuos kara su rusija... bet po sio karo ,nustos egzistuot ne tik lietuva , ukraina , bet ir amerika su ES,,,,..prisimink Vangos pranasyste ,,, kad 2022 m po Europa bludys apdege ,apsvile , neede banditai , zudantys vienas kita ir edantys vienas kita...

MAMA

MAMA portretas
O man labai idomu , kodėl rusų tauta , o ypač motinos leidžia Putinui siūsti jų vaikus į garantuotą mirtį SVETIMOJE ŽEMĖJE ?... KODĖL NĖRA PROTESTŲ?!!! KODĖL JIE TYLI ?!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių