A. Anušauskas: prancūziškos haubicos Lietuvą galėtų pasiekti 2027 metais

Grįžti į straipsnį

logiškas

logiškas portretas
Tai jei rusas puls 2023-iais, na nakum tos gaubicos 2027-ais? :)))

Dirbi kaip išakas

Dirbi kaip išakas portretas
per visus straipsnius,kremliatroli,pailsėk.

Anonimas

Anonimas portretas
Šita durnių karta su tokiais nukvakusiais vadovais tikrai prisišauks karą. Chacholai jau gauna pagal nuopelnus. Gaus ir mūsiškiai. Jokios haubicos nebepadės.

Nu jooooo....

Nu jooooo.... portretas
Tempai atsipūtę..... Tai Lietuvai . Bet Ukrainai tai jau reikėjo VAKAR !!! O jie vis dar tariasi , abejoja , užjaučia .... Gi DŽEKAS SKERDIKAS nė nemano sustoti ! Suėdės Ukrainą , jis lips į ES žemes..... TAI KO LAUKIAMA ?!

Amen Kęstui vietoje baltų arklių mergų apatinukai rodosi

Amen Kęstui vietoje baltų arklių mergų apatinukai rodosi portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su SovietųSąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo:  (Mokslas-studijos-ekonomika).

Kęstas

Kęstas portretas
Mes laimime kiekvieną dieną: A. Lukašenkos sūnaus išleistuvėse bendraklasės apatinukai suformavo Ukrainos vėliavą. (Mokslas-studijos-ekonomika)

LOL

LOL portretas
Vel ji rusai puola

Kaunas

Kaunas portretas
Visi galvoja kad karas tik kitur,bet kaip ir pandemija ir pabėgėliai gali but rytoj,reikia ruoštis kiek tai nekainuotų , nes pašalpiniais tai pinigai išmeti,Nėriakia šelpti bėdžių nes juos tai skurdina jie geria ,rūko kontrabandines cigaretes ,karui prasidėjus pirmi eis prašyti pas priešą ir dar tėvyne išduos ,o pinigai i armija ,tai saugumas.

Uk

Uk  portretas
Tai gaunasi kai Prancūzija jas nurasys kaip nebetinkami tai Lietuva už milijonus nusipirks

Galerijos

Daugiau straipsnių