Antrasis turas: vieni pirmauja, kiti laimi

Grįžti į straipsnį

Tiktai

Tiktai portretas
Raudondvaris uz Viktora Pranskieti

!

! portretas
As neuzmirsau kaip Intriga Simonyte sauke apie socialistini biudzeta mat valdantieji didino pencijas,vaiko pinigus ,minimalia alga.Kokia neapikanta ejo is sios paneles supratau viena aciu Dievui kad ji ne prezidente ji nekencia tikriausiai pencininku,vaiku,darbininku!Manau kad si vaizdo irasa kur Simonyte isteriskai rekia apie socialistini biudzeta parodys rinkejams kitos partijos.

Prabuskime

Prabuskime portretas
Kaunieciai apgynkime save savo vaikus anukus nuo liberalu konservatoriu !Nuo genderines programos vaiku darzeliuose !Nuo tokiu veikeju kaip Simasius kuris pliazus daro ant Lietuvos laisves gyneju kaulu !Nuo tokiu veikeju kaip Eligijus Masiulis o tokiu kad tarp ju nera kas gali paneigti?Nuo narkotiku iteisinimo!Nuo imigrantu is Afrikos ir azijos juk jiems nesvarbu kiek isileisti Kubilius pries keleta metu radijo laidoje kalbejo kad galima priimti daugiau nei du tukstancius.Konservatoriai liberalai tarnaus stambiam kapitalui ,darbininkams juodos dienos ateina.Bus kalta rusija pandemija pinigu nera bus verkslenama penciju vaiko pinigu negalim didinti.

Lietuvos " patriotas" LANDSBERGIS s a k o :

Lietuvos " patriotas" LANDSBERGIS s a k o : portretas
jei neturi darbo--tavo p r o b l i a m a,-- jei neturi su kuo ARTI dirvą--ark su NOSIMI,--tai toks konservatorių LYDERIŲ "rūpestis", kuriant šalies žmonių GYVENIMO gerovę

konservatoriai-landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t a i,

konservatoriai-landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t a i, portretas
senai yra ĮVILKTI į "rūpintojėlio" rūbą.---GAILA ne JŲ, o sužlugdytos Lietuvos !

Vladas

Vladas portretas
Panemunėje jau kalbama,kad laimės Gintarė Skaistė, nes ten konservatoriu bastojonas. Daug metu ten viespatavo ponia Čigrijiene, o dabar viešpataus ponia Skaistė, pagaliau ju svajone isšsipilde, laimės rinkumus konservatoriai, Ponas Veryga nepatesino rinkeju lukesciu, mazai lankesi, mazai buvo matomas apygardoje, mazai dalyvavo eiliu gyventoju bėdų sprendime.

rinkejas

rinkejas portretas
Sako neiti balsuoti bet reikia atlikti pilietine pareiga.Balsuoju daug metu, bet labai sunkiai gyvebau kaip konservatoriai sumazino persijas, algas, paėme valstybe paskolas, už- kurias dengs musū proanukiai nes mes nesulauksime jau. Nenoriu kad tai kartotusi noriu gyvento oriai nes liko gyvento nedaug. Todel balsuosiu preies konservatorius.

copy/paste

copy/paste portretas
Apkvaitę nuo koncervų Su pasibaigusiu galiojimu Elektoratas apsinuodijęs Nuo padažo ir pažadų, viliojimų /. Labiausiai kenkia Grybai koncervuoti Tai galite jau eiti Kas norite balsuoti ./ Nors rezultatai bus nekokie Generalisimus pamokė Dėdulė pamoką išmokęs, todėl Skaičiuoti reik balsus, o ne dejuoti

konservatoriai turi suvokti, kad jie yra KALTI

konservatoriai  turi suvokti, kad jie yra KALTI portretas
už žmonių gyvenimo NUALINIMĄ per 26 metus.--KALTĘ gali išpirkti tik v i e š a i pripažinę, kitokiu atveju jie ilgai murkdysis savo nusikaltimo SMARVĖJE

BALSUOKIM PRIEŠ VALSTIEČIUS - UŽ VISUS KITUS

BALSUOKIM PRIEŠ VALSTIEČIUS - UŽ VISUS KITUS portretas
Nusibodo ribojimai,draudimai,baudimai , gasdinimai ir nuolatinis psichologinis teroras. Norisi gyventi oriai ir nebūti žeminamu - nenorim policinės agresyvios valdžios.... SUDIE , GANDRAGALVIAI

WWw

WWw portretas
Menkysta Pranckietis su švyturėliais tapęs liberalu ,mat vertybės tos pačios tai pinigai,pinigai,pinigai,,,O gal dar svajoja seimo pirmininku iki gyvos galvos būti, nes dėstytoju būti jau nenori..Į kokią partiją sekančią kadenciją peršoks ?

Bronx

 Bronx portretas
Tikiuosi į Ringaudus su švyturėliais nebelakstys

kvailiai

kvailiai portretas
tik kvailiai gali balsuoti uz laisves partija

Nėra laisvės?

Nėra laisvės? portretas
Yra lausvė !... Maskvoje arba Grozne.. . Ti reikia ten nukakti

To to

To to portretas
Kaunas išrenka Šustauską ir kaip visada laimi...

Džiaugiasi ir liūdi

Džiaugiasi ir liūdi  portretas
Vieni pirmauja, kiti laimi, treti džiaugiasi.

Lao Dzė

Lao Dzė portretas
Geriausias lyderis yra tas, kurio aplinkiniai net nepastebi. Kai darbas yra atliktas, tikslas pasiektas, pavaldiniams atrodo, kad jie viską nuveikė patys.

To

To portretas
Kaunas gali išgelbėti Lietuvã, kaip padarė prieš 4 metus! Jūs Lietuvos VILTIS!

Anonimas

Anonimas portretas
nera is ko rinktis,apygardoj koncervai, valstieciu nera, nera laisves rinktis

Ramunas

Ramunas portretas
Sveiki.Mano Ramūno Šulco dukterį pagrobė 2011 metų gruodį jos vardas Smiltė pavardė dabar pakeista Švegždaitė buvusi Šulcaitė.Veiksmas vyko Charlie picoje...Ginkluotas Tomas Kuzma man grąsino pistoletu priglaudęs prie nugaros sakė jeigu nepasirašysiu tevystes atsisakymo sutarties mirsiu.Dalyvavo šitam nusikaltime taip pat ir Kazimieras Lebionka..,Jolanta Švegždienė ir Arūnas Švegždys ,Germa Kuzmienė ir Vygantas Kuzma...Korumpuoti pareigūnai taip pat dalyvavo dukters nusavinime(grobime) juos papirko Kazimieras Lebionka,Kuzmai, ir kiti priešai.Mano dukra iki šios dienos yra išnaudojama net seksualiai.. mušama ir įtariu prievartaujama.Būkit geri padėkit kovoti su gangsteriais ir nusikalteliais jeigu galite.. Lietuvoje klesti korupcija , o mane sužlugdė mafija ir aš negaliu surasti net darbo ,sužlugdė iki benamio .... būkit geri padėkit jei galit...

Ne

Ne portretas
Nelegalus rinkimai simonyte negali ji vagis ir konservatpalaikiu gaują padarė falsifikuoti biuliotenius,vyriausybė jei bus išrinkta iš konservatpalaikiu gaujos tai bus neteisėti rinkimai negaliojantys

Įdomu

Įdomu portretas
Kada sugrąžins pavogtą pensiją Šimonytė matyt mirusio mano vyro pensija nukeliavo kai kam į kišenę , , prisidėjo vyro pensiją nuvogtą Šimonytės namo statybai

Šlikštynės

Šlikštynės portretas
Vieni pirmauja , kiti laimi , treti balsus klastoja Taškas.

neburkit

neburkit  portretas
iš kavos tirščių. bla bla bla....

Pasirinkimui

Pasirinkimui portretas
Tai, kad tavo pasirinkimui silpna sveikata: galva svaigsta, o tai Parkinsono ligos pradžia. Nori tokio seimūno? Aš tai ne.

Anonimas

Anonimas portretas
Aistė Ką draudė valstiečiai-žalieji, kad tauta neprasigertų. O pavasarį įvesti draudimai, karantinas labai pasiteisino. Tik už VALSTIEČIUS. Jie šaunuoliai. Linkiu jiems sėkmės šiuo sunkiu laikotarpiu.

pasirinkimas

pasirinkimas portretas
...iš fotkių aiškus: viena kandidatė Palucko bus įstumta į Karbauskio ir Uspaskio kompaniją, kitas - nuo Karbauskio pabėgęs ir puolimą atlaikęs. Aš - už jį.

jo

jo portretas
Posakis, kad jei neisi į rinkimus valdžia išrinks kiti pasitvirtino. Sveikinu patingėjusius pakelti savo sėdynes nuo fotelio, sekančius keturis metus jus valdys sadistai ir iškrypėliai, kas nenorės ar negalės veržtis diržus bus numautom kelnėm atiduotas laisvės partijos aktyvui.

Svarbu balsuoti prieš LŽVS - nesvarbu už ką

Svarbu balsuoti prieš LŽVS - nesvarbu už ką portretas
Jau pabodo draudimai,varžymai,ribojimai ,gasdinimai ir nuolatinis psichologinis teroras. LEISKITE ŽMONĖMS LAISVAI KVĖPUOTI - KIEK DAR MUS SMAUGSITE???

FAINA

FAINA portretas
JAUCIU BUS SMAGU GABRIELIUS PJEMJERAS SYMONIS FINANSU (JI JAU BUVO 2008-2010M.) MATULAS SVEIKATOS KRASTO APSAUGA JUKNEVICIENE APLINKOS APSAUGA KUBILIUS MOKSLO IR SVIETIMO AUSTEJA LANSBERGIENE ha)))

Atsimenantis

Atsimenantis portretas
Garantuotai gausit išmokų,pensijų,atlyginimų įšaldymą,diržų veržimą nes jau besimatuojantys krėslus dešinieji,ruošiasi sugalvoti krizę,kad gautų už jos suvaldymą pagyrimus iš eurobiurokratų.Aišku jų pačių jokios krizės niekada nelietė.

Nežinau

Nežinau portretas
negi ir vėl tie kiršintojai, melagiai valstiečiai ir vėl praslys antram ture??? Tikiuosi, kad ne!!!

bronsonas

bronsonas portretas
Per keturis metus "valstiečiai" tiek prisimelavo, kad bandė "nupirkti" rinkimus, deja. Aklus, kurčius ir durnus galimas daiktas nupirko, o kitus nenupirks...

dDeja

dDeja portretas
matom, kad dar nieko neaišku, kol nesibaigs antrasis turas, bet svarbu, kad nebeleistume ir toliau iš žmonių tyčiotis valstiečių partijai, tad reikės eiti balsuoti

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Vien idiotai, ir kitos orientacijos

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Aš irgi noriu labai tiesos po saule ,bet kad sulig kiekvienais rinkimais vis tolsta ir tolsta ta tiesa . Tik vienoje vietoje yra šiokia tokia tiesa ,kai aprengia mediniais marškinukais be verandų ir kišenukų , į kuriuos nelabai daug gali įsidėti ar pašildo ,kad lieka į lavazos dėžutę tik sauja pelenų .

Nu kas iš tos moterytes...

Nu kas iš tos moterytes... portretas
Gražų kostiumėlį gali nešioti ir rajono bibliotekoje ar mokykloje.. Seime reikia protingų žmonių, turinčių savo nuomonę, paremtą tradicinėmis vertybėmis.

Keistas tas rinkėjų pasirinkimas:

Keistas tas rinkėjų pasirinkimas: portretas
OPOZICIONIERIAI visą kadenciją nuo pat pirmos išrinkimo dienos negalėjo susitaikyti su mintimi,kad buvo taip netikėtai pasodinti ant atsarginių suolelio ir dažnai kėlė sumaištį , destrukciją ,bėgo iš posėdżių salės , nedalyvavo balsavimuose , TS-LKD pirmininkas UŽDRAUDĖ DALYVAUTI balsavime dėl Seimo pirmininko atleidimo (LABAI ,,demokratiška ,, ) LAISVĄ Seimo nario mandatą turintiems Seimo nariams ! AGITAVO NEIMTI Referendumo biuletenių ir taip SUŽLUGDĖ jį ,NORS PINIGAI iš biudžeto išleisti dideli ! Agituoti NEATLIKTI pilietinės pareigos ?! Galvokite SAVO galva ,o ne žiniasklaidos ,, specialistų ,, VISAIS klausimais !

pyndosė

pyndosė portretas
Kaip aš norėčiau tiesos po saule, deja. Nu ir susprokit.

Galerijos

Daugiau straipsnių