Ambasadorius: JAV tęs karinį buvimą Lietuvoje įvairiais būdais

Grįžti į straipsnį

Kerzaviniai

Kerzaviniai portretas
Vatiniai, kada jus susitaikysite, kad Lietuva yra NATO? Lietuva yra NATO ir bendtauja su NATO o ne su fasistiniu kremliumi.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Welcome USA. Saunu girdeti, kad nebusime palikti vieni, kaip 1940 metais ir po karo.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvi, ar nori mirti uz Amerikos milijonierius, vagis ir zmogzudzius?

JAV TĘS BUVIMĄ LIETUVOJE...

JAV TĘS BUVIMĄ LIETUVOJE... portretas
Kurgi ne. Landsberginė šutvė seniai IŠDAVĖ Lietuvos piliečius tiems pasaulio banditams. Jie bus Lietuvoje tol, kol landsberginiai išdavikai nebus nušluoti nuo Lietuvos žemės paviršiaus. Tik tuomet ir tie Lietuvos "gynėjai" iš už Atlanto bus išsiųsti į savo irštvą.

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikos OKUPANTAI nezdinkites is Lietuvos. Zudyk okupantus visur ir visada.

Anti vatnikas

Anti vatnikas portretas
Kacapams P1d0raškoms siknos dega, tai loja kaip laukiniai sunys.

manau

manau portretas
Kur gi ne. Kuo daugiau tokių valstybių kaip Lietuva, tuo daugiau taikinių rusų raketoms ir jų mažiau lieka atakai JAV, taipkol tai leis jos resursai., kad amerikonai niekada nebepaleis Lietuvos, - jie ne rusai kurie išėjo ne tik iš Lietuvos , jie išėjo iš Europos o JAV armija taip ir liko Vokietijoje, ir liks

dudaks

dudaks portretas
Ha, galit nesijaudinti, mūsų sąjungininkai yra ir bus tiek, kiek reikės. Nebent "kaimynai" savo vanaginius nagus nusikarpytų ir lakštingalom pačiulbėtų iš tiesų, o ne apsimetę draugais ir su savo 5-ųjų kolonų pagalba.

cha... nepergyvenkit ...jankio taip

cha... nepergyvenkit ...jankio taip portretas
lengvai neatsikratysit net jei ir reksit visa gerkle kad jie lietuvoj nereikalingi , net jei ir nemokesit nei cento BVP ...jankis ylindo ir ispirdolint jy bus baisiai sunku....jie prisidenge lietuvos ir lietuvos isdaviku vardu , kenks kiek gales rusams ,baltarusiams , [na ir visiems kurie su rusais] o kentes lietuva ir tauta....

Pil.

Pil. portretas
Įdomu, kaip JAV ar Nato karius išlaiko Lietuva.Kas apmoka jų buvimą Lietuvoje.Gėda tokiai turtingai šaliai sėdėti ubagų salyje ir ėsti tos šalies duoną.

Laisvė Lietuvai

Laisvė Lietuvai portretas
JAV okupantai lauk iš Lietuvos.

Pil.

Pil. portretas
Kam JAV reikalinga Lietuvoje,labai keista.Ne Lietuvai JAV reikalinga o jai pačiai,nes po antro pasaulinio karo visada JAV tikslas buvo būti arčiau Ruso.Lietuva ir viso Pabaltijo šalys tapo gera karinė platformą JAV ,kaip jie nenorės būti.Manau turėtų nešdintis iš Lietuvos ir ne tiktai o ir iš viso Pabaltijo.

Gera parama kai tave išlaiko iš Lietuvos biudžeto.

Gera parama kai tave išlaiko iš Lietuvos biudžeto. portretas
Gerai būti Lietuvos žmonių pinigais išlaikomiems ,ar to reikia tai kitas klausimas?.

Galerijos

Daugiau straipsnių