Nuoga druskos dykumoje įsiamžinusi J. Leonavičiūtė: drabužiai – tarsi kaukės

Kūno rengybos trenerė Jolanta Leonavičiūtė neseniai grįžo iš savo solo gyvenimo kelionės. Jos metu moteris skrodė pavojingąjį Dreiko sąsiaurį, vadinamą pačia audringiausia vieta Žemėje, kopė į gražiausias Patagonijos vietas, dviračiu įveikė mirties kelią Bolivijoje ir apsinuoginusi įsiamžino didžiausioje pasaulio druskos dykumoje.

Asmeninės sporto ir sveikatingumo trenerės J. Leonavičiūtės gyvenimas niekada nestovi vietoje. Sporto salėje ji pluša spręsdama klientų sveikatos problemas, o laisvalaikiu kartu su mylimuoju Vytautu lankosi gražiausiose pasaulio vietose. Tačiau šįkart, vos tik pasibaigė pandemijos ribojimai, moteris nusprendė į daugiau nei dvejus metus atidėliotą savo gyvenimo kelionę leistis vienui viena. Taip ji vadina nepamirštamus nuotykius tolimojoje Antarktidoje, o vėliau ir kvapą gniaužiančioje Pietų Amerikoje.

Jolanta prisiminė, kad planas aplankyti nuošaliausią Antarktikos žemyną visai atsitiktinai jos galvoje gimė prieš trejus metus. Tačiau jos planus tąkart pakoregavo karantinas. Ekspedicija dvejus metus iš eilės buvo vis nukėlinėjama. Tad, kai Jolanta sužinojo, kad šiemet pagaliau pavyks įgyvendinti savo svajonę, ji nieko nelaukusi susitvarkė dokumentus ir ėmė ruoštis kelionei. Tam, kad pasiektų Antarktidą, teko dvi paras plaukti per Dreiko sąsiaurį. „Ten audros neprognozuojamos, o bangos siekia 10-12 metrų. Kapitonas pasakė, kad negalėsime naudotis dušu ir turime pamiršti higieną, kiekvienas privalo rūpintis savo saugumu. Jei nors vienam kas nors būtų nutikę, tektų visiems apsisukti ir grįžti atgal“, – kalbėjo J.  Leonavičiūtė.

LNK nuotr.

Pavojinga kelionė laivu buvo iššūkis kiekvienam įgulos nariui. Kelionė buvo varginanti, žmonės vėmė, nemiegojo, tačiau vos pasiekė Antarktidos krantus, visas vargas akimirksniu nublanko išvydus pasakiško grožio vaizdus.  Jolanta  namo grįžti neskubėjo, nusprendė leistis į savarankiškai suplanuotą kelionę po Pietų Ameriką. Jos planuose buvo įspūdingieji Patagonijos kalnai, Čilės sostinė Santjagas, Atakamos dykuma, žadą atimantis Bolivijos druskų ežeras ir pavojų kupinas mirties kelias.

Kai tu esi nuogas, esi arčiau gamtos. 

Nors visa penkių savaičių kelionė kainavo daugiau nei 12 tūkstančių eurų, Jolanta tikino, jog tiek mokėti buvo verta. Moteris prisipažino, kad išskirtiniai gamtos stebuklai jos viduje pažadino visišką ramybę, kurios tuo metu jai reikėjo labiausiai. Gamta, pasak Jolantos, yra būtent ta vieta, kurioje ji pasikrauna ir jaučiasi geriausia savo versija. Ypatingas jos ryšys su gamtos pasauliu subtiliai atsiskleidžia ir meninėse moters fotografijose, kuriose ji pozuoja visiškai nuoga. „Kai tu esi nuogas, esi arčiau gamtos. Visi tie drabužiai – tarsi kaukės, kurios žmogų atitolina nuo jo tikrojo aš“, – Jolanta dalinosi priežastimis, kodėl mėgsta fotografuotis apsinuoginusi.

LNK nuotr. 

Tikrai skaudu žiūrėti, kai matai iš tolo ateinančią merginą su šabloniniu veidu. Tie skruostikauliai ir tos lūpos, lendančios ant nosies.... 

Jolanta įsitikinusi, kad kiekvienas žmogus turėtų džiaugtis savo kūnu bei išvaizda. O jeigu nutinka priešingai, tai yra ženklas, kad išaušo metas pokyčiams. Vis tik sporto trenerė labai atsargiai žiūri į įvairias kosmetines operacijas, ypač tas, kurios susijusios su veido korekcijomis: „Tikrai skaudu žiūrėti, kai matai iš tolo ateinančią merginą su šabloniniu veidu. Tie skruostikauliai ir tos lūpos, lendančios ant nosies... Nebelieka jokio individualumo, visos lyg tų pačių tėvų vaikai“, – sakė Jolanta.

Apie nuotykius penkias savaites trukusioje kelionėje po Antarktidą bei Pietų Ameriką, du vyrus, laukiančius namuose ir Jolantos nuomonė apie šiuolaikinio grožio kultą – antradienio vakarą, 20 val., „Bus visko“ laidoje per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuoga

nuoga  portretas
tai kaip be nieko,o kai moteris be grozio ,tai rodo savo kuna ,kuris niekaip neuzdengs veido nepatrauklumo .kvailai atrodo ' nuogale ' .

Anonimas

Anonimas portretas
Ir aš norėjau jos nuogą subinę pažiūrėti. Ber kad labai jau kaulėta...

oioi

oioi portretas
a kur nuoga?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių