A. Bružas vasarą paskirs kelionėms su L. Pobedonoscevu: nemėtydami pėdų mėtome monetą

  • Teksto dydis:

Aktorius, improvizacijos meistras Audrius Bružas atskleidžia šią vasarą paskyręs kelionėms bei intriguojantiems nuotykiams, o kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomas vyras jau šį šeštadienį papasakos, kokie yra filmavimo aikštelės užkulisiai bei kokios naujienos šią vasarą laukia jo gerbėjų.

Du bičiulius – Audrių ir Leonardą Pobedonoscevą – šią vasarą neretai išvysime kartu. Žinomi vyrai prisidės prie lietuviškos televizijos ekranuose dar nematyto kelionių projekto.

„Mes su Leonardu dalyvaujame naujame, netikėtumų pilname kelionių projekte „Metam monetą“, kur vienas iš mūsų galės neribotai mėgautis prabanga, lankomos šalies malonumais, išskirtiniais vaizdais ir viešbučiais, o kitas bus labai suvaržytas – visam savaitgaliui turės tik 100 eurų, už kuriuos jam reikės susirasti nakvynę, pavalgyti ir kuo smagiau praleisti laiką“, – kelias projekto detales atskleis A. Bružas.

Aktorius pabrėš, jog projektas puikiai parodys kontrastus tarp dviejų skirtingų būdų atostogauti: kaip esant galimybėms savaitgalį leisti savęs nevaržant, ir ką galima patirti, jei turite ribotą biudžetą.

Tačiau, kaip bebūtų, tokios kelionės, nors ir yra tikras malonumas, užima nemažai laiko. Užimtą dienotvarkę turintis ir ne viena veikla užsiimantis aktorius laidoje atviraus, kaip jam pavyksta viską suderinti.

A. Bružas / T. Petrovskio nuotr.

„Aktorystė su Leonardu vyksta pilnu tempu – nemėtydami pėdų mėtome monetą. O kitos mano veiklos – batų parduotuvė ir baras „Kitas kampas“ – taip pat niekur nedingo. Svarbiausia yra gera komanda. O kartais į naudą yra ir šiek tiek atitrūkti bei sugrįžti su naujomis jėgomis“, – sakys A. Bružas.

Tiesa, galbūt būtent dėl to aktoriui nelieka laiko gaminti – dažniausiai jis renkasi paprastus, bet maistingus patiekalus. „Aš išsikepu kiaušinienę ir būnu sotus iki pietų. Grikiai – kitas senas geras patiekalas. Užverdi, palieki pridengtus dangčiu, išsimaudai ir jau gali valgyti“, – kalbės A. Bružas.

Kol Ilona su Audriumi smagiai šnekučiuosis, laidos šefas, „Kamado bono“ kepsninių virtuozas Robertas Svetlauskas paruoš dvigubą mėsainį su sūriu ir vegetarišką košotos mėsainį.

Kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių