Žvilgsnis į realybės šou dalyvių spintas

Nenumaldomai artėjant savaitės pabaigai, kova dėl išlikimo projekte „Kodas N97“ stiprėja. Jau ketvirtadienį bus skaičiuojami rezultatai ir sveikinami lyderiai. O trečiadienio vakarą realybės šou dalyviai kviečia užsukti į savo spintas.

Tema intriguoja, todėl ir pasakojimai šį vakarą bus netikėti, žavintys ar net keliantys pavydą. Kiek suknelių, kiek garsių prekės ženklų, kiek batų porų slepia Gretos Šapkaitės ar Rimos Triškutės drabužinės? Greta kviečia apsilankyti savo svajonių spintoje, o rytinis filosofinis Rimos klausimas gerai pažįstamas daugeliui moterų: „Ką šiandien apsirengti?“

Realybės šou merginos skirtingos, todėl labai netikėtas ir jų spintų turinys. Gražuolės Monikos Balionytės drabužinėje puikuojasi...prabangūs ir brangūs jos mylimų keturkojų kostiumai bei aksesuarai. Tuo tarpu daug keliaujanti Skirmantė Kazlaitė savo spintą visur vežiojasi su savimi. Ugnį ir vandenį perėjusi merginos drabužinė ant ratų „Lietuvos ryto televizijos“ žiūrovams atsivers jau šį vakarą.

Blondinės įvaizdis gali būti klaidingas. Tai įrodo „Kodas N97“ šviesiaplaukės Rasos Velijevaitės vaizdo dienoraštis. „Tai yra viskas, be ko neįmanoma gyventi. Tai daiktai, kurie visuomet keliauja su manimi“, - sako mergina. Ne, tai ne rūbai. Ir ne batai. Ir net ne rankinės. Būsimųjų gydytojų spintos kur kas intelektualesnės.

Intymiausios projekto „Kodas N97“ dalyvių gyvenimo detalės, atvirai ir nuoširdžiai pasakojamos asmeninės istorijos - trečiadienio vakarą 22.10 val. per „Lietuvos ryto televiziją“.


Šiame straipsnyje: Kodas N97Rasa Velijevaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių