„Žvaigždžių duetų“ naujokų K.Krysko ir A.Bružo nesėkmė

Vos dvi savaitės „Žvaigždžių duetuose“ - ir pasiektas turnyrinės lentelės „dugnas“. Tai reiškia, kad duetas turi palikti šou. Toks likimas ištiko projekto naujokus -  dainininkę Kariną Krysko ir aktorių Audrių Bružą. Tai paaiškėjo susumavus dviejų koncertų rezultatus.

Šou rengėjai paliko autsaideriams viltį - juk vienas precedentas, kai „Žvaigždžių duetų“ vertinimo komisija pasigailėjo projekto dalyvių, jau buvo:  kai panašus likimas ištiko Ingridą Kazlauskaitę ir Egidijų Bavikiną, komisijos primininko pareigas ėjęs Donatas Katkus porai suteikė dar vieną šansą. Gal tokia situacija galėtų pasikartoti ir  Karina su Audriumi gautų dar vieną progą įrodyti, kad yra puikus duetas...

Kol naujokų likimas pakibęs ant plauko, projekto lyderiai Mia ir Giedrius Leškevičius toliau šildosi pirmojoje turnyro lentelės vietoje. Romantiškoji pora nuolat puikiai vertinama ir komisijos narių, ir žiūrovų. Antrii pagal balų skaičių „Žvaigždžių duetuose“ - Mundis ir Rūta Ščiogolevaitė, treti - Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas Baumila.

Šį šeštadienį duetai savo dainas skirs moterims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių