Ž. Vaškytę televizijoje pakeitė A. Zacharevičienė

LNK pavakario informacinė pokalbių laida „Labas vakaras, Lietuva" į motinystės atostogas palydi Živilę Vaškytę, tačiau kitas šios kasdienės laidos vedėjas Paulius Skučas vienas tiesioginiame eteryje dirbti neliks. Jau netrukus, šalia jo išvysite žaviąją vedėją Agnę Zacharevičienę.

„Dirbti LNK „Labas vakaras, Lietuva„ buvo mano svajonė. Labai norėjau vesti aktualijų laidą vakarais, kur kiekvieną dieną lauktų nauji ir įdomūs pašnekovai. Labai džiaugiuosi, kad dabar į tai, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje turėsiu įsigilinti iki pačių menkiausių smulkmenų. Tačiau neabejoju, išbandymų tikrai bus. Juk kiekvienos laidos metu lauks naujas pašnekovas, su kuriuo turėsiu rasti kontaktą per labai trumpą laiką“, - apie laukiančius iššūkius pasakojo  A.Zacharevičienė.

Moteris labai džiaugėsi dėl darbo kartu su P.Skuču. „ Jis labai profesionalus, ir, svarbiausia, kantrus. Iš karto pajutau, kad su juo dirbti bus be galo įdomu. Tiesiog labai greitai radome draugišką ryšį. Tikiu, kad ir televizijos žiūrovas pajus gerą mūsų tarpusavio energiją", - sakė ji.

O P.Skučas, paklaustas kokį galėtų duoti patarimą Agnei pakeičiant Živilę Vaškytę, teigė, kad svarbiausia - natūralumas. „Na, Agnei patarsiu elgtis natūraliai ir įsigilinti į svarbiausius dienos įvykius, o taip pat nebijoti reikšti ir savo asmeninės nuomonės. Iš tiesų, turiu gerą nuojautą – manau su ja būsime puikūs kolegos, nors kartelė Agnei yra labai aukštai iškelta, nes Ž.Vaškytė – nuostabi vedėja. Tačiau, manau, kad patirtis ir asmeninės savybės Agnei padės",– sakė P. Skučas.

A. Zacharevičienė žinių tarnybos direktoriui Rolandui Agintui paliko gerą įspūdį. „Agnė – labai gyvybinga, žaisminga ir puikiai orientuojasi dienos aktualijose. Taip pat ir bandomuosiuose filmavimuose kartu su P. Skuču pasirodė ypač sėkmingai. Nuostabu ekrane matyti taip puikiai sutariančius vedėjus", - sakė LNK žinių tarnybos direktorius Rolandas Agintas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių