Vladimiras Prudnikovas - atvirai apie didžiausią savo gėdą

Penktadienį LNK „Auksinėje blykstėje“ svečiuosis garsūs tėvai ir ne mažiau garsūs jų vaikai. Laidoje puikiai pažįstami televizijos, sporto, meno ir televizijos veidai pasakos, kodėl vaikai pasuka tėvų pramintu keliu.

Į „Auksinę blykstę“ atvykęs operos solistas Vladimiras Prudnikovas su per pastaruosius metus išgarsėjusia dukra Ieva sulaukė aštriosios Kristupo Baublio „Išpažinčių dėžės“.

„Buvęs kultūros ministras taip išsigando šio netikėtas, negirdėtas ir itin pikantiškas istorijas atskleidžiančios rubrikos laidoje, kad bandė visaip nuo to išsisukti. „Išpažinčių dėžėje“ slėpėsi garbės nedaranti laidos svečiui istorija iš praeities, kurią jis pats pavadino „didžiausia gėda“, - pasakojo „Auksinės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė.  

Dar sovietmečiu į didžiulę šventę kolūkyje Vladimiras Prudnikovas su žmona pianiste ir dar dviem solistais buvo pakviestas atlikti iškilmingo kūrinio „Dien pobiedy“. Bevirpinant balso stygas garsusis operos solistas pamiršo žodžius, o kad aplinkiniais ir itin dideli ponai nesuprastų to, Vladimiras Prudnikovas ėmė vaidinti, kad jam bloga.

Vyriškis alpo, žiaukčiojo, springo ir taip įsijautė vaidindamas, kad akomponuojanti žmona Nijolė Ralytė tuo patikėjo ir manė, kad sutuoktiniui širdies priepuolis. Siaubingai išgąsdinęs savo žmoną, vis dėlto solistas turėjo ilgai ir nuobodžiai aiškintis savo valdžiai dėl šio įvykio, kurį „Auksinės blykstės“ studijoje Vladimiras Prudnikovas pats pavadino „didžiausia savo gėda“.

Garsios dinastijos, smagios, pikantiškos ir net dramatiškos žinomų klanų istorijos - jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių