TV6 skelbia „Antivalentiną“

Laužantis tabu TV6 kanalas šį kartą kviečia vienytis visus tuos, kurie nešvenčia Šv. Valentino dienos arba kurie švenčia ją kitaip – įprastai ir kasdieniškai.

Kai prekybos centrai vis labiau „nusidažo“ rožine spalva, o lentynos prisipildo pliušinių širdelių ir meškiukių, TV6 kviečia ignoruoti dirbtines „saldybes“ ir skatina žmones nedaryti to, kas jiems nepriimtina.

„Jei nenori švęsti Valentino dienos, tai ir nešvęsk!“ – skelbia „Antivalentino“ akcijos šūkis. Žinodama daugelio žmonių prieštaringą vadinamosios Meilės dienos vertinimą TV6 televizija kviečia vasario 14 dieną elgtis taip, kaip patinka, o artimuosius mylėti visus metus, ne tik vasario viduryje.

„Dauguma žmonių Valentino dieną švenčia iš reikalo, perka dovanėles ir gėles vien dėl to, kad taip daro kiti, o tie, kurie neturi antrųjų pusių, tą dieną jaučiasi nuskriausti. Kam kankintis? Ta diena – kaip ir visos kitos. Mylimą žmogų reikia džiuginti tada, kai norisi, o ne tada, kai reikalauja sintetinių širdelių tradicijos“, – „Antivalentiną“ skelbia TV6 marketingo koordinatorė Kristina Valaitytė.

„Antivalentinas“ – drąsi akcija, skirta skelbti tai, ką dauguma galvoja, bet ne visada drįsta garsiai pripažinti.

Ji skatina žmones nedėti desperatiškų pastangų į šios šventės paminėjimą, nes tai greičiausiai neatneš nei tikros meilės, nei tikrų jausmų. TV6 kviečia nusiimti rožinius akinius ir atkreipti dėmesį į statistiką.

„127 dienas per metus moteris pasako vyrui ne, 132 dienas per metus vyras – net neprašo, tad šansai, kad Valentino dieną kas nors ivyks, – vos 29%. Kam ta loterija?“ – retorišką klausimą užduoda TV6 „Antivalentino“ sumanytojai.

Iššūkių nebijantis kanalas kviečia vasario 14-ąją praleisti nesiblaškant meilės paieškose, jaukiai vakaroti su įprasta ir pamėgta TV6 televizijos programa – Jamie Oliverio kulinarijos pamokomis, „Aukščiausios pavaros“ nutrūktgalviškais nuotykiais ir jau spėjusia išpopuliarėti, kupina humoro ir išbandymų šeštadienine laida „Jokių kliūčių!”  


Šiame straipsnyje: TV6antivalentinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių