Trys garsios Lietuvos moterys apnuogino sielą

Šį sekmadienį laidoje „Gyvenimo spalvos“ žiūrovų laukia išskirtiniai interviu su buvusia Mariaus Veselio žmona Kristina Pikūne, aktore Viktorija Streiča ir viena geriausių Lietuvos maratono bėgikių Živile Balčiūnaite.

Kristina Pikūnė jau kuris laikas yra sukūrusi šeimą su Septintosios dienos adventistų bažnyčios pastoriumi Mindaugu Pikūnu. Laidoje moteris atviraus apie santykius su buvusiu ir dabartiniu vyru. Pasak K. Pikūnės,  dabartinis jos sutuoktinis nesistengia jos ir Mariaus dukroms atstoti tėčio: „Jis joms ne tėtis, o suaugęs draugas, kuris jas palaiko.“

K. Pikūnė atvirai sako, jog viena skyrybų priežasčių su M. Veseliu buvo jų jaunatviškas egoizmas: „Ne paslaptis, kad kuo žmogus jaunesnis, tuo jis yra didesnis egoistas. Mes tik apsišlifuojame metams bėgant. Tai va, mes tokie du „faini“ jauni egoistai susitikome. Tai buvo tikrai didelis išbandymas.“

Nepaisant skyrybų, K. Pikūnė nori, kad dukros bendrautų su M. Veseliu, nes ji supranta, jog tėčio vaidmuo dukroms yra labai svarbus. „Aš matau, kaip mergaitėms jo trūksta. Vaikams tai yra neapsakomas ilgesys ir skausmas. Jei jo būtų daugiau ir jei jis gyventų Lietuvoje, tai aišku, kad joms būtų daugiau džiaugsmo“, - asmeniniais išgyvenimais dalinsis K. Pikūnė.

Antroji laidos dalyvė - aktorė Viktorija Streiča. Šią moterį iš Rygos į Lietuvą atvedė meilė, sutikta filmavimo aikštelėje. Šiandien namais Viktorija vadina Lietuvą. Čia jos darbas ir šeima. Ar nesiilgi Rygoje likusių artimųjų? Aktorė šypsosi ir sako, kad svarbiausia brangius žmones jausti ir turėti širdyje, geografinės nuorodos tam - ne kliūtis.

Viena geriausių Lietuvos maratono bėgikių Živilė Balčiūnaitė likimo dėl jai tekusių skaudžių išgyvenimų nekeikia. Priešingai - galvoja, kad sunkusis periodas, kai buvo pripažinta vartojusi dopingą ir dvejus metus išbraukta iš sportinio gyvenimo, ją tik užgrūdino. Žinoma sportininkė įsitikinusi, kad gyvenime svarbiausia - išlikti  žmonišku ir laikytis tokių principų, kurie niekada neklaidina: būti teisingu, mylėti ir palaikyti artimuosius, neišduoti draugų , daryti tai, ką geriausiai sugebi.  Ir - tikėti , jog nauji startai ves tik pirmyn.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių