Apie kunigą, kurį sovietmečiu persekiojo KGB

Grįžti į straipsnį

Aciu

Aciu portretas
Man teko garbe gaugeli metu patarnaut misiose tarnaujamose ir aukojemose kunigo Juozo Zdebskio. Tekos su siuo ISKILIU ZMOGUMI pakeliauti ir po atlaidus,matyt ji kasdienineme gyvenime kureme jis buvo su Zmonemis ir su Dievu. Daud turejo ir priesu,toje pacioje Slavantu parapijoje buvo nuolat KGB renkami parasai pries kuniga ir is daugelio pijokeliu gaudavo parasus uz buteli uz du,pasirasinejo mokyklos direktorius,bibliotininke ir daugelis kitu,kurie bijojo prarasti darba. Man pekisdesim metu ir tuos 30 metu nuo kunigo zuties jis man ir liks ISKILIAUSIU,LABIAUSIAI ACIDAVUSIU IR TIKINCIU SAVO IDIALAIS IR ISITIKINIMAIS. Aciu uz knyga ir sendien pat begu I biblioteka iskoti.

Rega

Rega portretas
Įdomu,kas tas asilas,,ha ha ha'',drįstantis šmeižti visų gerbiamą kardinolą.Aišku,tai nieko nuostabaus-iškiliausi kunigai visada buvo šmeižiami ir šantažuojami samdomų nevispročių.Jie juk niekur ir nedingo-toliau tebedirba savo juodą darbą.

cha ha ha ha ha --kunigas kury persekiojo KGB!!!???

cha  ha  ha  ha  ha  --kunigas  kury  persekiojo KGB!!!??? portretas
ANOT KARDINOLO SLADKEVICIAUS .. 99,9% lietuvos kunigu buvo KGBstukaciai-agentai , vieni uoliai informuodavo KGB-istus apie savo aveles ,kiti ne taip uoliai .... kad KGB -uzsiimtu tokiais niekais kaip ,kad ytaisyt sifily ar tripery kunigeliuj pabarstydami ant sedynes milteliu ...tai jau visiskas anegdotas , matomai kunigas nuo savo ,,, seimininkiu,,, gaves ne karta buvo ta tripery ar sifily , bet kaip jau yprasta siais laikais visa tai suverte kremliaus KGB-istams ....

Ačiū autoriui

Ačiū autoriui portretas
kad pasiryžo tokiam atsakingam ir nelengvam darbui ir jį atliko nepriekaištingai. Man teko susitikti su kun. Zdebskiu Raudonojo Kryžiaus ligoninės palatoje. Tuomet buvau 11-kos metų, sunkiai sirgau ir buvau prie mirties. Šis kunigas tuomet vikaravo Įgulos bažnyčioje, ir mano mama jį man pakvietė atlikti Ligonių sakramento (Paskutinio Patepimo). Po šio Sakramento vis dar esu gyva. Taigi jei sunkiai sergate, nebijokite Ligonių Sakramento, nes Jis sutvirtina žmogų ir padeda išgyti.

Galerijos

Daugiau straipsnių