Televizijoje atskleistos prodiuserio E. Žičkaus paslaptys

Edvardas Žičkus – ilgametis TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus" kūrėjas ir vedėjas, mylimas žiūrovų ir laukiamas savo pašnekovų asmeninėse erdvėse, į kurias koją įkelia toli gražu ne kiekvienas. Kaip jam pasiseka priartėti prie ryškiausių pasaulio žvaigždžių, užmegzti su jomis kontaktus ir įkalbėti duoti interviu?

Su kokiais keisčiausiais įžymybių reikalavimais susiduria jas kalbinti į atokiausius pasaulio kampelius skrendantis „Gyvenimas yra gražus" kūrėjas, per daugiau nei dešimtmetį trunkančią televizinę karjerą atsiverti prieš kameras sugundęs gausų būrį kuo didžiausių garsenybių? Nuo Holivudo žvaigždžių iki milijardierių, valdančių įtakingas imperijas, nuo Sibiro šamanų, kurių paslaugomis naudojasi net prezidentai, iki viešumos įprastai vengiančių keistuolių, savo atradimais arba veikla šokiruojančių pasaulį.

Į visus šiuos klausimus mėgina atsakyti žurnalistė ir knygų redaktorė Jūratė Šimanskytė, sukūrusi dokumentinį filmą apie populiariosios gyvenimo būdo laidos kūrimo užkulisius „Gyvenimas yra gražus. Užkulisiai".

„Mano tikslas buvo įsiskverbti į mintis žmonių, kurie mūsų šalyje jau ne vienus metus kuria neabejotinai vieną kokybiškiausių eterio produktų. Edvardo kalbintų pašnekovų ir nufilmuotų vietų pavydėtų ne viena užsienio televizija, todėl labai nudžiugau, kai dar šį pavasarį jį įkalbėjau susikeisti vietomis, t.y. tapti herojumi savo paties kuriamos laidos, vairą vienai dienai perduodant į kito rankas„, – pasakoja J. Šimanskytė, beveik pusvalandžio  trukmės dokumentinę juostą sukūrusi „Gyvenimas yra gražus“ laidų stilistika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių