Stasio Žirgulio likimo vingiais riedantys akmenys

Grįžti į straipsnį

Is Sostines

Is Sostines portretas
Ai cia tas veikejas vienas is organizatoriu to surudyjusio kanalizacijos vamzdzio Vilniuje Neries krantineje pastatymo - nu ir 'menas' - nu ir 'menininkai' ! Tiesiog 'na..i saunuoliukai' !

Saachi Art Galerija

Saachi Art Galerija portretas
Tai kad sio zmogelio 'filosofija' persmelkta velnio ir pragaro simboliu ! Net kainas ant savo skulpturu internete uzsirasineja daugiausiai su 6 (sesetais, Pvz. 26.000, 6.000 Eur) - ko normalus zmones nedaro !

RYTU ISMINTIS )))))

RYTU ISMINTIS ))))) portretas
P.S. I politika dazniausiai lenda 'vyrai impotentai' - kurie jau nesugeba kitur nieko rimto nuveikti - politikoje stasys tik apsijuoke ir nieko nepasieke ir nusisnekejo kvailai. Teko seniau tureti reikalu su buvusiu gabiu skulptoriumi zirguliu. Bet dabar - galbut del senyvo amziaus - sis zmogutis jau 'kuria' belekokias 'zvirbliu baidykles' ir dar uzsiraso 'kosmines kainas' ! Saachi Art interneto galerijoje yra jo keletas skulpturu. Birstono parke irgi ju teko matyti. Tai ten ne menas bet eilinis menkavertis kičas. Birstone parke eksponuojamos jo skulpturos yra tik lauko akmenys perpjauti pora kartu kreiva linija su cnc staklemis Akmi firmoje Kaune. Ten nera net mazo prisilietimo skulptoriaus plaktuku ar lipdytu-lietu bronzos ar spiziaus detaliu. Ta 'Godo' ale-skulptura tai isviso is surudyjusios skardos svrasciko suvirinta 'zvirbliu baidykle'. Visos skulpturos yra purvinos, apskaldytais krastais - jas gali pirkti tik nebent ES fondu pinigus plaunantys kaimieciai nevisprociai !

Robertas A.

Robertas A.  portretas
Gyvenime sunkiausia yra zmogui , kuris del savo nesugyvenamo budo , nesugeba niekur pritapti ?

Pikasas

Pikasas portretas
Gyvenimo branda ateina pas tuos, kurie labai stengiasi ją pasiekti. Pagal tai, ką čia sudėliojo Statys Žirgulis, galima pagalvoti, kad ji pasibeldė ir į Stasio dirbtuvės duris. Nevertėtų labai dairytis buvusiam Kauno politikui į praeities vingius, nes, kaip pasakytų Nerono favoritas Gajus Petronijus, taip galima " įsikirsti pačiam sau koją "("Ipsum sibi asciam in crus impignere"/lot) . Kai kurie šio žinomo skultoriaus menininko politiniai akspromtai gali būti panaudoti "pragaro keliui grįsti", tad nebūtina nuolat dairytis atgal. Kur kas svarbesni tie praeities ir dabarties kūrybiniai sumanymai, kurie susidėlioja į prasmingą mozaiką. Linkiu sėkmingai pabaigti būtent šią dėlionę.

skulptorius

skulptorius portretas
pagaliau suprato kad politika ir politikai tuscia ir nesvari vieta

kolega

kolega portretas
kai niekur neisrinko tai ir buvo ismestas one pats isejo sekmes kuriboje

logika

logika portretas
per politika teigia issvaistes daug laiko tusciai, bet...laukia politinio pasiulymo. Kada jis nuosirdus?

Galerijos

Daugiau straipsnių