Santaka saugo nepelnytai pamirštos Marienverderio pilies liekanas?

Grįžti į straipsnį

bunkeris

bunkeris portretas
Pilis turėjo būti didelė ir tai buvo ta pati sugriautos Kauno pilies vietoje pastatyta kita pilis,todėl iškasenos nerodo-ji stovėjo KAUNO pilies vietoje,bet jeigu sienos buvo 17m aukščio,tai bokštai ir kunigaikščių menės turėjo būti panašūs į Trakų pilies aukštį...Būtina rimtai restauruoti--išnaujo pastatyti pilį ,kad būtų galima rodyti ir savo tautai ir kitiems...tai paminklas žuvusiems Kauno gynėjams ir pilis turi būti atstatyta iš tikrų plytų...

t

t portretas
įdomu gi kaip tie vokiečiai sugebėjo kelias pilis į santaką sukišti... taip ir įsivaizduoju kaip jie nusprendžia šalia esamos pilies griuvėsių pastatyt naują, kad mažiau smirdėtų ar ką.

Ginthus

Ginthus portretas
Per keturias savaites pabaigta statyti. Tokie terminai ir nesuprantančiam aišku, kad nerealūs naujai piliai. Logiška būtų tik nebent atstatant sugriautą Kauno pilį.

krienas

krienas portretas
Marienverderio pilies statybai galejo būti panaudotos ir netoliese esančios sugriautos Kauno pilies liekanos,gal dėlto ir pastatė taip greitai.

krienas

krienas portretas
Marienverderio pilies statybai galejo būti panaudotos ir netoliese esančios sugriautos Kauno pilies liekanos,gal dėlto ir pastatė taip greitai.

ir

ir portretas
'uzbaige pili per keturias savaites',,,neblogai ,nes ataskaitose raso, kad buvo panaudota DAUG MEDZIAGU IR LESU.Plytas ir kalkes veze is uzsienio.Matyt nurasinejo, prirasinejo ir state auksines pilis tais laikas ir toje vietoje TAIP PAT ,KAIP DABAR AUKSINIUS TUALETUS.

Mhmm

Mhmm portretas
Matei? Aprašytas analuose! Įdomu dar gyvuose analuose rašė, ir koks rašiklis buvo naudotas.

Galerijos

Daugiau straipsnių