„Ryklių ir vilkolakių“ koncertinė premjera - spalio 10-ą Jurgos koncerte Vilniuje

Naujausias Jurgos radijo singlas „Rykliai ir vilkolakiai“ pretenduoja tapti didžiausiu dainininkės hitu per pastaruosius dvejus metus. Vos pasirodęs radijo stočių eteryje šis kūrinys sulaukė didelio susidomėjimo ir jau beldžiasi į M-1 populiariausių dainų dešimtuką, pirmauja Alytaus radijo stoties FM99 rinkimuose ir yra mėgstamas „Opus 3“, „Radiocentro“, „Žemaitijos radijo“ ir kitų radijo stočių klausytojų.

Spalio pradžioje pasirodysiančiame Jurgos albume „+37° (Goal of Science)“ jau skamba radijo klausytojams pažįstami kūriniai „Tyliai“ ir „Running“, tačiau būtent naujausią dainą „Rykliai ir vilkolakiai“ netrukus bus galima vadinti didžiausiu Jurgos hitu nuo jos kūrinio „Smėlio žmonės“ pasirodymo.

Pirmą kartą koncerte gyvai ši daina nuskambės spalio 10 dieną Vilniuje, Teatro arenoje, kur vyks Jurgos naujojo albumo „+37° (Goal of Science)“ pristatymas. Šiame koncerte pirmą kartą nuskambės ir dar bent penkios dainos iš naujojo albumo.

Šią vasarą Palangoje ir „Positivus“ festivalyje Latvijoje Jurgos gerbėjai jau turėjo galimybę išgirsti kūrinį „+37°“, o dainų „Tyliai“, „Running“, „Living like You Said“ ir „Goal of Science“ koncertinės premjeros įvyko įvairiuose renginiuose pernai.

Jurga ir jos grupės muzikantai, ruošdamiesi savo naujos programos pristatymo koncertams spalio mėnesį Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune, šią savaitę pradeda repetuoti naujas dainas šiems pasirodymams. Iš viso naujausiame Jurgos albume skambės dvylika dainų. Albumas muzikos parduotuves pasieks spalio 1 dieną.

Bilietai į albumo „+37° (Goal of Science)“ pristatymo koncertus Vilniuje, Teatro arenoje ir Kaune, VDU salėje kainuoja nuo 37 litų.


Šiame straipsnyje: Jurga Šeduikytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių