Ruslanas Kirilkinas atskleidė, su kuria garsia moterimi permiegotų

„Auksinėje blykstėje“ - nuoga, seksuali ir net erotiška tiesa.

Ruslanas Kirilkinas studijoje sulaukė aštrių klausimų ir drąsių komentarų. Laidoje viešėjęs seksopatologas Viktoras Šapurovas teigė, kad homoseksualumas yra įgimtas ir tai lemia pakitimai nėštumo metu. Tačiau ėmus Ruslanui pasakoti, kad jis gali miegoti ir su vyru, ir su moterimi, V.Šapurovas pastebėjo, kad čia jau kaltas auklėjimas, kad kažkas paauglystėje ar vaikystėje buvo padaryta ne taip, kad suaugęs žmogus jaučia trauką abiem lytim.

Nors dainininkas išgarsėjo viešai prisipažinęs, kad yra gėjus ir turi sutuoktinį vyrą, „Auksinėje blykstėje“ patvirtino gandus, kad kadaise draugavo ir su mergina. „Tai čia Jūs žinot, kad aš su viena draugavau. O kiek jų dar buvo...“ Ruslanas atvirai pasakojo apie savo patirtį ir su moterimis, ir su vyrais, bet „Auksinės blykstės“ vedėjui paklausus, kuris  - jis ar sutuoktinis - atlieka vyro ir moters vaidmenį, ar keičiasi pagal nuotaiką ir susitarimą, atlikėjas patikino, kad nelinkęs tokių dalykų pasakoti, nes tikrai nenori, kad visi žinotų, kas vyksta jo lovoje.

Kadangi kažkada buvo visus nustebinęs pasakymu, kad dėl karjeros galėtų netgi su moterimi permiegoti, dainininkas patvirtino, kad ir dabar tai padarytų. Paklaustas, kas galėtų būti ta moteris, pagalvojęs Ruslanas paskelbė, kad norėtų permiegoti su Šorena, nes ji „tokia mažutė, bet su didele širdim.“

Ar Ruslanas Kirilkinas blaškosi tarp vyrų ir moterų bei kokią keistą ir nuo ko gavo gimtadienio dovaną - jau šį vakarą, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.   


Šiame straipsnyje: Ruslanas Kirilkinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių