Po didelės pertraukos - Jurgos koncertai

Retai koncertus rengianti dainininkė Jurga su savo grupe šį penktadienį koncertuos Vilniuje „Champagne“ bare. Čia Jurga atliks savo naująsias dainas „Tyliai“, „Running“ ir kelis kitus, dar neįrašytus kūrinius.

Beveik dvi valandas truksiančio jos pasirodymo metu nuskambės ir gerai žinomi kūriniai iš albumų „Aukso pieva“ bei „Instrukcija“.

Pasak Jurgos, tai bus vienas paskutinių jos koncertų prieš artėjančius naujojo albumo įrašus, kurie numatyti pavasarį ir vasarą. Artėjantis Jurgos koncertas yra pirmasis jos pasirodymas su grupe Vilniuje šiais metais, o iš viso nuo pastarojo koncerto sostinėje praėjo net penki mėnesiai.

Sausio pabaigoje Jurga kartu su savo grupe „Radiocentro“ apdovanojimų ceremonijoje atliko dainą „Running“ ir buvo trečią kartą išrinkta geriausia atlikėja Lietuvoje.

Naujo albumo įrašams besiruošianti Jurga su grupe kovo 21 d. taip pat koncertuos Klaipėdoje koncertų salėje ir balandžio 4 d. Kaune klube „Pasaka“. Balandžio-gegužės mėnesiais Jurga kartu su gitaristu Romu Rainiu surengs akustinių savo koncertų turą.


Šiame straipsnyje: Jurga Šeduikytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių