Paskutinėje realybės šou laidoje paaiškės „Mis Lietuva 2009“ finalininkės

Netikėtai maloni Jurijaus Smorigino staigmena, atviri pokalbiai apie konkurentes ir gražiausi prisiminimai prieš ilgai lauktą finalą - tai žiūrovai išvys šį sekmadienį paskutinėje „Iššūkis- mis Lietuva“ laidoje.

Dalyvės pradėjo drebėti kaip epušės lapai sužinojusios, kad jų laukia dar viena, nors ir paskutinė kandžiojo Jurijaus Smorigino pamoka. Audriaus Bružo paklaustas, kodėl merginos jo taip baiminasi, choreografas rėžė: „Man reikia įrodyti, kad grožis gali būti ne tik kaip papuošalas ant fortepijono, bet kad jis gali būti grįstas ir išmintimi bei protu“.

Elegancijos ir plastikos mokytojas šį kartą gražuoles nutaria pamokyti valso žingsnelių. Akcentuodamas, kad judėdama mergina pirmiausia turi išmokti tinkamai pateikti gražiausią savo ginklą - krūtinę, maestro išaiškina, kaip šį ginklą suderinti su bene svarbiausiu bruožu - drovumu...

„O dabar tai bus“, - daug žadančiu žvilgsniu įspėja Smoriginas, kai projekto vedėjas praneša apie atvykusius uniformuotus kavalierius. Merginos įsitempia kaip stygos, išvydusios į salę įžengiančius, paradinėmis uniformomis pasipuošusius „Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos“ kariūnus. Čia prasideda tikrosios drovumo pamokos: pirmieji valso žingsneliai porose, elegantiški nusilenkimai ir kukliai nuleistos akys... Kol kariūnai lyg tikri šokio profesionalai sukioja merginas ant parketo, jų žingsnius vis palydi Jurijaus Smorigino šūksniai: „Neliesk berniuko, atstok nuo jo, besarmate tu“, „Ko tu atsiduodi jam taip greitai?“ ir panašiai. Kariūnai šypsosi: „Jausmas toks, lyg patekus į rojų...

Merginos, kurios iškrito iš projekto, paskutinėje laidoje išgirs, kurią iš jų išlikusios gražuolės labiausiai norėtų sugrąžinti į realybės šou ar net suteikti dar vieną galimybę dalyvauti finale. 

Liūdniausi ir linksmiausi prisiminimai, baimės ir juokas per ašaras paskutiniame- pižamų- vakarėlyje, paskutinėje projekto „Iššūkis- mis Lietuva“ laidoje šį sekmadienį, 21.15 per LRTV. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių