Paaiškėjo, kada prezidentas susitiks su V. Kuodyte: žada ir pokyčių

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Virtuoziška AFERA (ar tik ne š'Matininko lygio?) - na, būtų kažkokia 'kuodienė' įleista, nei mes ją žinotume, nei apie ją kalbėtume. O dabar - ji tapo 'ZVIAZDA', o 'šunauja' gavo progą palot, negi tai ne tvartelinės užmačios.

pats

pats portretas
laikas ir proga valyti visus biurokratus is prezidenturos tuo paciu pasirupint vsd darbu kurio veikla nesuteikia saugumo pilieciams siulau ZVaisvyla i vaovus nes sis signataras aiskiai kovoja pries valdkorupcija kuri iki siollobojama tu prieplaku ?...

Glušius

Glušius portretas
Nacionalinė premija bus įteikta asmeniškai, bet šventinės atmosferos, bendravimo su kitais laureatais nebus. Nesuvokiamas ministerijos žioplių aplaidumas, abejingumas darbe privedė prie papildomos apdovanojimo įteikimo ceremonijos. Kuo toliau, tuo gražiau.

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
Aštuoni laureatai yra labai daug. Ateityje siekiant išvengti apmaudžių klaidų verta daryti aštuonias ceremonijas kviečiant po vieną laureatą. Jei klaida nėra tyčinė - ką jau darysi. Pagarba V. Kuodytei.

patarejus

patarejus portretas
nach..uj is prezidenturos, nedelsiant, prisiuoste ten jie ir nezino, ka daryti...,tiesiog DURNIU VOLIOJA, teshlagalviai ...

EXPERT

EXPERT portretas
PREZIDENTŪROJ SĖDI LŪZERIAI.FAKTAS.Prezidentas neatstovauja Lietuvai,jis atstovauja tik Vilniu ir sisteminius.

zuza

zuza portretas
baisu

Galerijos

Daugiau straipsnių