Organizatoriai įvedė „auksinių svogūnų“ limitą

Be tradicinių balandžio 1-osios juoko ašarų ir intriguojančios „Auksinių svogūnų“ apdovanojimo ceremonijos nei Lietuvos žmonės, nei politikai apsieiti negali. Nors melagių dieną vyksiančios šventės idėjos autorius pats atsidūrė kitoje barikadų pusėje, „Auksinių svogūnų 2009“ rengėjai jaudinasi ne dėl to, o dėl eurokomisarės Dalios Grybauskaitės populiarumo.

„Kokia prasmė organizuoti šiuos rinkimus ir galvoti nominacijas, jeigu nugalėtojas aiškus iš anksto. Anksčiau likdavo bent kažkokia intriga. Žinoma, visi žinodavo, kad Viktoras Uspaskichas pasiims bent vieną prizą, tačiau likdavo ir kitiems politikams“, - aiškina „Auksinių svogūnų 2009“ organizatoriai Darius Lukoševičius ir Marijonas Mikutavičius.

Tačiau D.Grybauskaitės populiarumas privertė linksmųjų politikų apdovanojimų rengėjus įvesti naujas taisykles „svogūnų“ nominacijoms.

„Nė vienas LR pilietis ar čia laikinai esantis nelegalas negali pretenduoti į daugiau nei vieną „svogūną“. Gavęs daugiau nei vieną „svogūną“ laimingasis privalės bent vieno atsisakyti arba parduoti turguje, o pelną paaukoti Kauno „Žalgiriui“ gelbėti arba naujai atominei elektrinei statyti“, - pareiškė TV3 „Auksinių svogūnų 2009“ organizatoriai.


Šiame straipsnyje: Auksiniai svogūnai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių