Niekas nepaneigs: per BTV - nauja humoro laida!

Jau šį penktadienį per BTV startuoja nauja humoro laida – „Kas galėtų paneigti...“ Kam to reikėjo? Kam dar kyla noras juokaut šiandien, kai Šemeta vis nesurenka biudžeto, kol mes visi pingam, o degtinė brangsta?!

Kiekviena tauta turi tokią valdžią ir tas televizijos laidas, kurių yra nusipelniusi. Sakysit – nevykęs pokštas? Turėkim orumo prisipažinti: mažų tautų himnai liūdni, jų elitas nesugeba už vakarienę susimokėti, jų benzinas brangiausias ir nacionaliniai skraidintojai bankrutavę. Ir jų humoras nejuokingas. Rūgštus, kaip acto reklama. Nes niekam juokauti nesinori – kiekvienas prokuroras čia tiksliai žino savo trapaus orumo kainą, o kiekvienas žurnalistas Seime – grėsmė amžinai jaunos mūsų demokratijos fundamentui.

Ir juoko apribojimai mažose šalyse – didžiuliai. Negalima juokauti apie romus ir narkomanus, estus, pensininkus ir gėjus, neduok tu Dieve – apie Seimą ir biudžetininkus. Mūsų humoristams beliko kelios temos, pavyzdžiui, „Vilnius – Europos kultūros „sostinė“. Arba „pasiturinčiai gyvenanti panelė bibliotekininkė iš Karoliniškių“.

Visi kiti humoro nesupras ir tuoj pat kreipsis į teismą. Mažų tautų teismuose paprastai bet kurią tiesą galima paneigti. Negalima paneigti tik visagalių gandų. Kas galėtų paneigti, kad...

Po šiurpius šių dienų juoko užkulisius žiūrovus lydės laidos vedėjai – Gintaras Mikalauskas ir Almantas Šinkūnas. Pirmojoje laidoje šį penktadienį – Algirdo Paleckio praktiniai patarimai moterims, kaip saugiai įsinešti kiaušinius į mitingą, Deivio panašumai su Mozartu ir daug gandų gandelių.

 


Šiame straipsnyje: BTVKas galėtų paneigti

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių