„Ne formato“ dainininkams - scena „Vėjo malūnuose“

Ne paslaptis, kad radijo stočių ir televizijų eterį užvaldė „popsas“, o jauni talentingi atlikėjai, norintys išreikšti save per kitokią muziką, sunkiai atranda platformą savo kūrybai.

Tačiau nuo rugsėjo 1-os dienos jie ras užuovėją „Vėjo malūnuose“. Unikalaus projekto tikslas yra sukurti platformą jauniems talentingiems atlikėjams, kur jie galėtų koncertuoti ir pasidalinti savo kūryba su klausytoju. „Vėjo malūnai“ ne tik organizuos koncertus, bet ir padės atlikėjams susikurti sceninį įvaizdį, ruoš informacinį paketą (1 minutės filmukai, biografijos, foto sesijos, garso įrašai, video klipai), kuris bus platinamas ne tik Lietuvoje, bet ir pristatomas užsienio partneriams.  

Pirmajame koncerte, kuris vyks Vilniaus Mokytojų namuose, pasirodys 16 atlikėjų, grojančių nekomercinę/alternatyvią muziką. Renginys truks net šešias valandas - nuo 19 iki 1 valandos nakties - ir bus NEMOKAMAS. Koncerte pasirodys aštuonios projekte dalyvaujančios grupės: Freaks on Floor, MC Messiah, Bekeso Vilkai, Avaspo, Daddy's Dolls, Comedia del arte, Funny Rot ir Susa Vaya.

O nuo rugsėjo 3 dienos kiekvieną rudens ketvirtadienį klube WOO „Vėjo malūnai“ organizuos gyvo garso koncertus -  „Vėjo malūnai pristato ...“. Rudenį planuojama surengti 13 koncertų, kuriuose pasirodys po dvi projekte dalyvaujančias grupes. Koncertai bus transliuojami radijo stočių „StartFM“ ir „NeringaFM“ eteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių