Naujoje knygoje partizanas J. Lukša-Daumantas – ne tik kovotojas, bet ir žmogus, mylėjęs gyvenimą

Grįžti į straipsnį

Kaunas

Kaunas portretas
...Tai atmintis MUSU AINIAMS SAVO TEVYNEJE.

Kaunas

Kaunas portretas
/////mokykimes is zydu;; jie paminklus stato savo zydams ir geriems ir blogiems [-be komentaru] ir tuos atminimo akmenis su zydu rashmenimis stato ---ne savo dabartineje valstybeje ,,,bet svetimose jiems valstybese ..Butu idomu kaip lietuviu nepriklausomybes kovotoju [[mums brangiu zmoniu]] paminkla leistu pastatyti [[ir ne viena!]] zydu valstybeje??! Tad !skubekime [pagal musu dainiu-barda Lietuvos-V.Kernagi]] Tad skubekim...palikti paminklus savo tautos kovotojams==SAVO TEVYNEJE/

Lietuvių

Lietuvių portretas
liaudies pasakos

apie vieną bendražygį

apie vieną bendražygį portretas
tekę girdėt senų žmonių labai nekokių prisiminimų

Autorei

Autorei portretas
Manyčiau, kad istorinės asmenybės nedera tapatinti su asmeniu, kurio dorai nepažįstat, nors jis ir labai norėtų tapatintis.

tam--Kazimieras --Apsisikai iki ausu

tam--Kazimieras --Apsisikai iki ausu  portretas
ir reki ;- kad ne tu dvoki ... o aplinkiniai ne taip kvepia ... Gnyda su tais KGBesnikais buciuojasi , ir rekia , aplinkiniams , kad jie lupu prasmyrdusiu smala niekados nenusiplaus.. tfiu slykstyne

Kazimieras

Kazimieras portretas
Pasirodo dar pilna uteliu, blusu ir erkiu musu. Neisnaikinom ju ne per 30 m. Tik ir laukia pasislėpe kada ikasti, savo nuodingus geluonis suleisti - partizanus apsmeisti, knygos autoriu ar kitus dorus patriotus juodinti. KGB voratinklis apraizges ir musu tėvyne ir musu smegenis. Ka noreti, tiek metu smegenis plove ir fiziskai brukte bruko pavydo, skundimo, smeizimo, isdavysciu samprata ir ideologija. Valio Lietuvos laisves kovotojams, valio tiems kas apie juos raso ir garsina. Purva jie nusiplaus arba mes nuplausime, sazines jus KGB vaikai neniusiplausite. Smala nenusiplauna. Smarve nedingsta. Gerai, kad galime nuo jusu kuo toliau buti.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Vitkauskas su savo mokytojų kolektyvu kovoja kaip tikras partizanas , tik kad šautuvo neturi , o kova tęsiasi jau gal 30 metų.

Birutei

Birutei portretas
O mes jau seniai pripratę, kad į žmogų V.V. NIEKADA nežiūri, kažką visą laiką rezga, pina, slepia, su kažkokiom nematomom jėgom bendrauja.

Severinas

Severinas portretas
Gerbiamieji, nerašykit nieko blogo apie autorių, nes dėl to nukentės jo pavaldiniai.

Birute

Birute portretas
Gerb. Žurnaliste, ar neišsigásdino pamaldžiai užverstas autoriaus žvilgsnis į dangu? Gal jis kalbasi su savo herojumi?... Tos Jūsù užuominos apie asmenybės susidvejinimá, ar kaip ten pavadinot - susiliejimà, mažu mažiausia nekorektiškos ir netgi gasdinančios...

VITKAUSKAI,beginkliai žmonės, kuriuos n u ž d ė BANDITAI

VITKAUSKAI,beginkliai žmonės, kuriuos n u ž d ė BANDITAI portretas
irgi m y l ė j o gyvenimą--TU v e i d m a i n i , to iki šiol sąmoningai "nesupranti" -- nuo pat valstybės a t k ū r i m o --esi s a v a n a u d i š k a s " patriotas", tokie savo gyvenimą p u o s e l ė j e --SKURDE gyvenančių žmonių sąskaita .

Nu

Nu portretas
1941-1945 as sakyciau jie kovojo pries okupantus komunistus is Rusijos.

na manau ,kad siandien suzinojes kad jo

na  manau ,kad siandien suzinojes kad jo  portretas
bendrazygiai buciuojasi su konservatKGBesnykais sukure viena bendra partija , naikina tauta ir tevyne --pats nusisautu nebutu reikeje net stribams jo saut..

///

/// portretas
ka veike partizanai 1941-1945 metais? tas faktas nutylimas...jie veike kartu su naistine vokietija...

geras diedas buvo

geras diedas buvo portretas
o visos shunvotes duskit

VITKAUSKAS -- s l i d u s ir nesąžiningas karjeristas,

VITKAUSKAS -- s l i d u s ir nesąžiningas karjeristas, portretas
taip apie jį kalba ŽMONĖS, kuriems teko ir tenka b e n d r a u t i su knygos autoriumi.

...

... portretas
Supratau, ko jis ištisai į bažnyčią laksto. Tikrai nesulauks teigiamų komentarų, nebent pats apie save parašys.

pritariu

pritariu portretas
Savo gyvenimą mylėjo, todėl ir į miškus išmovė, o o štai kaimo ir vienkiemių gyventojų gyvybės jam buvo bevertės .

Kiek

Kiek portretas
žmonių išgelbėjo nuo tremties,kiek karinių traukinių nuvertė,kiek vaikų paliko be tėvų?Kokią laisvę atkovojo?Patriotai,apsidairyti.

aš portretas
baikit svaigti tais partizanais,ar bent vienas buvęs partizanas prisipažino kiek išžudė nekaltų taikių žmonių????? Jų visų rankos kruvinos .Kovojo,tai yra žudė tuoskurie nors kiek buvo išsilavinę ar dirbokur nors,sededami miškuose reikėjo esti kažką juk patys neaugino nieko,tai naktimis plėšė tuos varganus valstiečus ir dažnai juos nužudydami jei pasipriešindavo kuris.Štai ir viskas ką jie ,,,iškovojo,,,nepūskit miglos tiems kurie to nepatyrė,esam gyvi dar ir menam kaipbuvo,manotėvas turėjodarbą,jį nužudė va tokie kuriemsdabar statomi paminklai, žinojom banditą kuris net kulkos pagailėdavo vaikams o imdavo už kojų ir į sieną, šiandien jamm paminklas pastatytas kaip kovotojui už laisvę

Garliavietei

Garliavietei portretas
O mane stebina kitkas. Keisti, ryto nuotaiką gadinantys, su straipsniu nieko bendra neturintys komentarai. Kaip, kad ir a lia mokytojos įrašas. Turėtumėte žinoti, kad meilė yra/turi būti abipusė. Iš ne meilės meilė neatsiranda. Eikite į bažnyčią savo nuodėmių išpažinti.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Skaičiau paties Ramanausko-Vanago prisiminimus knygą "Daugel krito sūnų". Iš ties ne koks gyvenimas jiems buvo. Reikėdavo naktimis apiplėšinėti Lukšių pieninę. Šimtais kg. apsirūpinti sviestu, grietine. Valgyti žmonių karves. Kartais iš komunistų konfiskuotą kiaulę. Teisti miške galimus šnipus, ryte užkasinėti. Šaudyti "rusus" (genocidas P.P.) deginti jų būstines. Aišku be pirtelės ir moterų neapsieita. Kovojom ir mes, išsikovojom Landsberginę chuntą ir sunaikinom Lietuvos ekonomiką. Tarpininkavom Ukrainoje Maidanui, bandėm Baltarusijoje. Iškovojom eurą ir grėsmę nešančio NATO. Čia nuomonė.

Garliavietė

Garliavietė portretas
Kaip nemalonu sekmadienio rytą pamatyti vaizdą pirmoje nuotraukoje, sugadino nuotaiką visai dienai. Taip ir norisi paklausti autoriaus apie meilę gyvenimui, žmonėms, ypač apie meilę gimnazijos mokytojams.

Pagarba

Pagarba portretas
Lietuvos LAISVĖS PARTYJAI ir visiems LGBT nariams kovojusiems už Lietuva.

tai

tai portretas
Cirkas tesiasi :)

O tai

O tai portretas
Galite duoti nuoroda i Daumanto kariniu veiksmu su okupantais aprašyma. Butu labai idomu paskaityti apie mušius išgelebetus žmones susprogdintus traukinius. Ka nors apart laužtuva ir Kauno garažiuka.

Nile

Nile  portretas
Pagarba Lietuvos parizanui J.Luksai -Daumantui ir visiems uz Lietuva kovojusiems.

Nuomone

Nuomone portretas
Būtinai registruokite visus palikuonis tų vadinamųjų "partizanų". Kuo kruopščiausiai visus sulig vienu, įskaitant nesantuokinius palikuonis. Tai svarbu - reikia turėti duomenų bazę apie visuomenei pavojingus patologinius ...kaip čia gražiau pavadinti... na, gerai - genetiškai išsigimusiųjų asmenų duomenų bazes - tai paveldima, išimčių nėra, patologijos būdingos visiems palikuonims sulig vienu - kur jie bebūtų, "filipinuos", "anglojose" ar kur visai netoli - pavyzdžiui, daug jų vėl suvažiavo į Liertuvos sostinę, pajūrį - nes iš visur JUOS IŠMETĖ, iš visur... kaip pavojingus visuomenei, kaip išsigimusius, kaip parazitus... tiesa karti, suprantu, bet ją geriau žinoti ir savo noru išvažiuoti iš Lietuvos --- čia nėra tiek lėšų, resursų, kad tokius kiekius patologiškai išsigimusiųjų išlaikytų ir narkotikais nemokamai aprūpintų už parazitavimą, babalaikų tampymą, skambinimą klavišiniais, klounų roles, klykavimą pasakius, jog tai uikus "menas" ir taip toliau.

Jai partizanas

Jai partizanas portretas
Ne vaivorikštinis tai net neidomu skaityt knygos.

Taip

Taip portretas
Atneškite akordiona!

Taigis

Taigis portretas
KAS MYLI GYVENIMĄ NEATIMA JO KITIEMS.

Galerijos

Daugiau straipsnių