„Mis Visata" tapo venesuelietė S.Fernandez

Venesuelietė Stefania Fernandez sekmadienį vakare Bahamose buvo karūnuota „Mis Visata", kuria tapo įveikusi varžoves iš 83 valstybių.

Oficialų sprendimą dėl naujos grožio karalienės išrinkimo Nasau viešbutyje „Atlantis Resort" priėmė 12 narių vertinimo komisija, kurioje dirbo amerikietiškojo „Vogue" bendradarbis Andre Leonas Talley, aktorius Deanas Cainas ir supermanekenė Valeria Mazza.

Tai jau šeštoji „Mis Visatos" karūna Venesuelai per 59 metus trunkančią šio konkurso istoriją. Pagrindinį renginį sekmadienį vedė realybės šou „Mokinys" 7-ojo sezono (Celebrity Apprentice) žvaigždė Claudia Jordan ir vienas televizijos laidos „Access Hollywood" vedėjų Billy Bushas. Renginyje pasirodė reperis Flo Rida, dainininkai Davidas Guetta ir Kelly Rowland, realybės televizijos žvaigždė Heidi Montag.

18-metė S.Fernandez „Mis Visatos" karūną paveldėjo iš kitos venesuelietės, Dayanos Mendozos, kuri šį grožio konkursą laimėjo 2008 metais. Šiuos metus ji važinėjo po pasaulį kaip švietimo apie ŽIV ir AIDS, šios srities mokslinių tyrimų ir įstatymų kampanijos dalyvė. Naujoji „Mis Visata" turėtų daryti tą patį.

Į pirmąjį gražuolių penketuką pateko dar dvi merginos iš Lotynų Amerikos: 23 metų Ada de la Cruz iš Dominikos Respublikos ir 20-metė Mayra Matos iš Puerto Riko. Pirmajame penketuke taip pat yra Australijos ir Kosovo atstovės.

Kaip naujoji „Mis Visata" S.Fernandez gaus piniginį prizą, kurio dydis neskelbiamas.  

 


Šiame straipsnyje: Fernandezmis Visata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių