Mirė iškilus žurnalistas ir rašytojas L. Tapinas

Grįžti į straipsnį

nuomonė

nuomonė portretas
Nuoširdi užuojauta.Išeina geriausi,įdomiausi,protinguoliai,šviesuoliai.Ačiū L.Tapinai už nuostabų sūnų,protingą šviesulį Lietuvai, tai didžiausias jūsų palikimas-sūnus vertas didžiosios raidės.Ilsėkis ramybėje,garbinga asmenybe,atlikusi žemėje pareigą sąžiningai,dorai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tėvams buvo padorus žmogus, bet sūnelis tai išgama kaip reta.

Kodėl?

Kodėl? portretas
Rusų pilna užsienio kurortuose,jokių sankcijų jie nežino...Kodėl taip meluoja mūsų žiniaisklaida?...Tik ką grįžau iš ten...Rusai save skaito pasaulio bamba..

to Stebėtojas

to Stebėtojas  portretas
išvardinkit konservų senius, kurie nebuvo LKP nariais arba KGB agentais. Patys aršiausi komunistai tapo pačiais aršiausiais konservatoriais. Lanzbergio pastangomis buvo užslaptinti KGB archyvai.

žurnalistika pramušė dugną

žurnalistika pramušė dugną portretas
Žurnalistėliai turbūt visai apsirūkė, ar neduok Die... moment klijų apsiuostė - straipsnis šalia "Gal Putinas jau miręs".

...

... portretas
...o sūnus ką išdarinėja?- ginklų prekeiviu tapo !!

tu geriau

tu geriau portretas
rupinkis savo tevo laidotuvem, nes tavo darbai ir lojimai pagreitino tavo tevo mirti. Lazda turi du galus, kas kirsina kara ir ji remia, tam toks pats galas laukia

>>>Įdomu \\\\\.../////

>>>Įdomu  \\\\\...///// portretas
>Kolga,nieko įdomaus,75 metams užslaptintas KGB'istas.

įdomu

įdomu portretas
gimė 1944,o čia jo veikla rodoma nuo 1992-ųjų ,kodėl slepiama ankstesnė biografija,matyt,kažkam to reikia.Ar tik koncai nenori jo sūnelio stumti į prezidentus

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
A.Brazausko pastangomis buvo išsaugota Lietuvos komunistų partija, po kelių kailio pakeitimų tapusi viena svarbiausių šių dienų politinių jėgų mūsų šalyje.. TAIGI....

negerai

negerai portretas
a.a. mirusiam, bet sunus tai tiesiog reklamistas, Net didziausi saliu vadovai ko gero mestu visus darbus o butu prie mirstancio tevo. o cia - jam tik reklamuotis ir save pateikti.

Keistas sutapimas...

Keistas sutapimas... portretas
Galgi tėvo širdis ir neatlaikė, sužinojus, kad tomis dienomis sūnus rinko lėšas sunkiajai ginkluotei tikslu tęsti karą Ukrainoje?

to Morkūnas

to Morkūnas portretas
Ponas Morkūnai, neapsimeskit inteligentu, nes inteligentiškas žmogus nemeluoja ir nešmeižia, o jūs skleidžiat melą ir neraudonuojat. Kokiu pagrindu jo ekscelenciją prezidentą ir signatarą Algirdą Mykolą Brazauską pavadinot kolaborantu? Tai yra viešas žeminimas iškilaus žmogaus, žmonių išrinkto prezidento. Jam būnant premjeru Lietuva įstojo į NATO IR ES.

tapkinai

tapkinai portretas
savo izuliu elgesiu tapdamas ginklu prekeiviu ir tuo labai diziuojiesi, savo tevo mirties diena tik sutersei savo tevo atminima, varykj su ta mirti nesanciu lektuvu pas ukrus ir negrysk

Violeta

Violeta portretas
"... nuo vieno taiklaus šūvio mūsų investicijos išeitų į didelį pliusą mums ir į minusą rusams..." Į kokį pliusą mums??? Ir kas tie mes, Tapinai? Jau tapai prekeiviu ginklais?

Šeštadienį mirus tėvui, A.Tapinas pasigyrė:

Šeštadienį mirus tėvui, A.Tapinas pasigyrė: portretas
„Taip, mes nupirkom sunkiosios ginkluotės Ukrainai – raketas ir bombas nešantį mirtiną gylį „Bayraktarą“. Už 5 milijonus eurų. Per 3,5 dienos. Faktiškai sumetę tik nedideles sumas. Karo jis nelaimės. Gal net greitai bus numuštas. O gal ir ne. Galėsim tikrai džiaugtis, jei netyčia sužinosim, kad jis sugebėjo nukalti tanką ar dar kiečiau – paskandinti laivą, nes vien nuo tokio vieno taiklaus šūvio mūsų investicijos išeitų į didelį pliusą mums ir į minusą rusams“, – sekmadienį apibendrindamas akcijos rezultatus savo feisbuko paskyroje rašė A. Tapinas.

To Pranas Morkūnas

To Pranas Morkūnas portretas
Gerbiamas Morkunai, sakykite prašau, ar tikrai manote, kad dirbti KGB dėdulei yra geriau nei AMB? Kas daugiau žalos Lietuvai padarė per visą tą laiką?

Pranas Morkunas

Pranas Morkunas portretas
Mirė žmogus...reikškime užjuojautą jo šeimai. Bet šūkauti, kad jis jau ,,tada dirbo Lietuvai", na nesolidu. Juk ar ne jis buvo kolaboranto AMB bendražygis?

tai

tai portretas
buvo iskilus, bet ne toj vietoj kur reikia

Sigitas

Sigitas portretas
Andriucha, ir į ką tu atsigimei - a.a. tėvas ir ponia Tapinienė iškilios asmenybės. O tu Andriucha - neeilinis pašlemėkas.

konslibai mėgsta girtis "apie mus kalba visas pasaulis" :DDD

konslibai mėgsta girtis "apie mus kalba visas pasaulis" :DDD portretas
Dėl Tapino neva "per tris dienas surinktų milijonų", kilo abejonių, o ir paskaičius: Mokslinis darbas, Mindaugas Lankauskas, Lietuvos teisės instituto Teisinės sistemos tyrimų skyriaus tyrėjas: "KORUPCIJA NEVYRIAUSYBINIAME SEKTORIUJE: POLITINĖ KORUPCIJA LABDAROS IR PARAMOS FONDŲ VEIKLOJE" - "paramos fondų veikla yra itin pažeidžiama korupcinės rizikos, jeigu fondas veikia aktyviai politiniame gyvenime dalyvaujančio politiko vardu arba, nors tiesiogiai ir neįvardijant, yra su tokiu politiku susijęs. Tokiais atvejais atsiranda rizika, kad fondas gali būti panaudojamas politiko ar politinės partijos neteisėtai veiklai finansuoti, paslėptai (įprastai – įvairių renginių forma) politinei reklamai skleisti. Taip pat atkreiptinas dėmesys į skaidrumo viešinant fondo veiklą stoką......"

ale

ale portretas
tai geras sunelis, tevas mire, o jis dziaugiasi suubagaves 5 milijonus lektuvui ukrams, tai jam matyt to tevo visai negaila, dziaugiasi kad daug zmoniu zus jo iniciatyva

Mila

Mila portretas
Na ir pikti bukalai cia raso... Uzuot ka nors perskaite, pasidomeje, protingai suvoke, loja ir bjauradtim taskosi. Kas snt liezuvio, tas ir viduje tokiems. Dvokia jusu moralė, jei nesugebat nei uzuojautos pareikst, nei uzsiciaupt jei nera ka pasakyt.

>>>Goda \\\\\.../////

>>>Goda  \\\\\...///// portretas
>Nesmagu būtų turėti "iškilų" tėtį.Ką užsitarnavo,taip ir gerbiamas.

Goda

Goda portretas
Visoms neapykantoms šiukšlėms! Lokit ,kaip šunys,nes neturit jam kaip įkąsti.Mirs ir jūsų tėvai,o tada skaitysit savo parašytus komentarus -tik savo adresu.Nuoširdi užuojauta Andriui Tapinui.

Kad jūs skradžiai žemėn prasmegtumėt ,burnokliai !

Kad jūs skradžiai žemėn prasmegtumėt ,burnokliai ! portretas
Gėda skaityt besmegeniškų išvedžiojimų........

Sigis

Sigis portretas
Apie KGB yra ka nors parases?

>>>Mužikams \\\\\.../////

>>>Mužikams  \\\\\...///// portretas
>Naxren man tos jo suknistos knygos,KGB pezalai.Užtenka romano 3-rys paršiukai.

uuuuuu

uuuuuu portretas
O aš maniau, jis seniai miręs. Čia gi tapino tėvas tapinas.

bjauru

bjauru portretas
kiek daug lietuvių dirba Piterio trolių fabrike.

Mužikams

Mužikams portretas
vatnikai, jūs rašyt lietuviškai nemokat ir bandot dergt a a L.Tapiną? Apskriti nuliai esat.Ar bent vieną jo knygą žinot?

jei ne Andriukas, tai jo visai neminėtų

jei ne Andriukas, tai jo visai neminėtų portretas
Tikrai, jokio iškilumo jame nebuvo-prie sovietų buvo kino kritiku ir dažnai supainiodavo Indijos, Korėjos ir kitų rytų šalių filmus. O prie "Laisvos Lietuvos' jo išvis nebuvo girdėti

Vaidas

Vaidas portretas
Kame tas iškilumas? eilinis žmogus ir tiek

kai

kai  portretas
Užuojauta. Kai mirs toks kitas tipas, tikrai lietviai fejerverkus šaudys.

Anonimas

Anonimas portretas
Nuoširdi užuojauta Andriui Tapinui mirus tėveliui !

Klaipediete

Klaipediete portretas
Paskaitykite Liet. ryte p. Lavastes straipsnį, labai siūlau. Nuoširdus interviu. Tačiau noriu prisiminti kadaise girdetus šviesios atminties Galinos Dauguvietytes žodius-( ne pažodziui).....niekas nepakeis L.Tapino elegancijos, grožio, kai matome einant koridoriumi, netgi sūnus, kuriam iki tevo...toli.....ilsekis ramybeje Zmogau, nusipelnei.....

Na ir kas?

Na ir kas? portretas
Reabilituojami visi buvę sovietmečio partiniai ir prijaučiantys, dirbę didžiai šaliai ir partijai, dabar iškilūs disidentai ir signatarais vadinami.

Irina

Irina portretas
Labai gaila!Užuojauta šeimai!

ania

ania portretas
Matomai, kai visi buvę KGB agentai ir jų tarnai padės šaukštus, pastatys didelius antkapius, po kokių 100 metų ir KGB dokumentus pradės viešinti. Tik sakys, kad mirusių nieks neteisia, ania.

graudūs verksmai

graudūs verksmai portretas
Kai mirė Lionginas Šepetys, tai magnolija net užuojautos nepareiškė. Gal dėl to, kad nebuvo įslaptintas, ne kolega?

O

O portretas
Landsbergis pola

Onė

Onė portretas
Na ar šitie lojantys šunsnukiai negirdi kad loja visai ne į temą.,vienoda nata po kiekvienu straipsniu.jei lyja kaltas landzbergis.kurmiai daržą užpuolė,na ten tai jau tikrai lanzbergis knisa .visai reikia būti nukvakusiems arba suvirusiais smegenimis

lv

lv portretas
ironiška,kad žmogui tik pasidžiaugus dėl praktiškai nupirktos žudynių mašinos, prarado tėvą

o

o portretas
matomai neatlaike zmogui sveikata matant koki pridurka uzaugino AA ir ramybes siam zmogui===

tam „Geriau patylėkit ...“

tam „Geriau patylėkit ...“ portretas
Nepastebėjau, kad landsbergistiniai šunys ne „begėdiškai“ būtų išlaikę „taktą“, kai pirmoji nepriklausomos Lietuvos premjerė Kazimiera Prunskienė susirgo sunkia liga.

>>>Geriau patylėkit ... \\\\\.../////

>>>Geriau patylėkit ...  \\\\\...///// portretas
>Taip, Tamsta teisus,apnuogino tą "iškilujį".Sakoma,pasakyk kas tavo draugai,pasakysiu kas tu.

Geriau patylėkit ...

Geriau patylėkit ... portretas
Suprantu, kad vargų prispaustiems ar tingėjusiems, mokslų neragavusiems ,sunku suprasti sudėtingą sovietinį gyvenimą , kai net pokalbiuose ar dainose buvo naudojama ezopo kalba ... bet KAM TAI VIEŠINTI SPAUDOJE ir dar šaliai brangaus žmogaus netekties akivaizdoje . Tai netik netaktas , bet ir begėdiška...

Vien \\\\\.../////

Vien  \\\\\...///// portretas
jau ką reiškia žodis "IŠKILUS",tai jau visa charakteristika to "iškilumo".Gerai padirbėjo klanui,kad iškilo.

Anonime,

Anonime, portretas
kaip oras Žopovkoje,kaccapšuni?

>>>PESISUNKUSIEMS NEAPYKANTA \\\\\.../////

>>>PESISUNKUSIEMS NEAPYKANTA  \\\\\...///// portretas
>Nepezėk lainzboergini.Geriau nieko nei KGB'stų šutvė "GERO" pridarė.____Būtų pusė Velnio,bet 75 metams užsisilaptinę toliau "GERĄ" daro.Jei per metus-du jų neutilizuos tai Lietuvai xana.

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigy landzbergio nacistinis rezimas garbina - reiskia sitas tipas yra DIDELIS SUDAS.

Sorbonoje studijuoti, manau galėjo tik KGB agentas.

Sorbonoje studijuoti, manau galėjo tik KGB agentas.  portretas
Galite ir 100 „minusų“ pridėti, bet tik kvailys to nesupranta, o landsbergistas nepripažįsta.

Sovietiniais laikais studijuoti žurnalistiką Prancūzijoje

Sovietiniais laikais studijuoti žurnalistiką Prancūzijoje portretas
Sorbonos universtitete, manau, galėjo tik KGB agentas.

PERSISUNKUSIEMS NEAPYKANTA

PERSISUNKUSIEMS NEAPYKANTA portretas
O KĄ JŪS ESATE LIETUVAI GERO PADARĘ--BENT ŠIUKŠLĘ GATVĖJE ESATE PAKĖLĘ?.VARGŠAI JŪS,SPROGSITE NUO SAVO NEAPYKANTOS. UŽUOJAUTA MIRUSIO ARTIMIESIEMS IR VISUOMENEI.

Per \\\\.../////

Per  \\\\...///// portretas
anksti apsidžiaugiau,galvojau kad sūnelis.

Anonimas

Anonimas portretas
NElokit nesamoniu.

nieko asmenisko

nieko asmenisko portretas
bet vaika reikejo dirzu nors syky atpyzdyt bo proto nera,tik ilgas liezuvis lenzbrgo sikynei laizyt

apgailėtini visi

apgailėtini visi portretas
kurie lieja ašaras dėl velionio ir jo "garbingo ir iškilaus gyvenimo", o Andrių T. mato Lietuvos prezidentu. Jūs nebepasveiksit.

išėjo

išėjo portretas
uolus tarybinės santvarkos tarnas, buvęs jos malonėje, net Sorbonoje stažavęsis...Paleido į pasaulį ne mažiau uolų naujojo komunizmo - globalizmo propagandistą Andrių Tapiną. Obuolys nuo obels....

Čebrikovas

Čebrikovas portretas
Jaučių KGB šūdo smarvę.

tesiilsi ramybėje

tesiilsi ramybėje portretas
Šiaip tai, jis nebuvo užpelkėjęs tarybinis, bet sūnelis – tai tipiškas Maskvoje darytas poznerio klonas

AŠ portretas
Troina kaip tik putinistai norintis supriešinti Lietuvą. Parašykite konkrečiai ką tas tėvas padarė blogo Lietuvai. Ir ką blogo daro jo sūnus Andrius Tapinas. ? Tai putinistai nerimsta. Aš palaikau homoseksualų tik nenoriu matyti tu ryškių vėliavų. Ir prašau jų nesirodyti visur su jomis.

Obulys nuo obels

Obulys nuo obels portretas
Abu ištikimai tarnavo valdžantiesiems režimams: vienas sovietiniam, kitas tarnauja landsbergistams kaip ciuckis.

to Nuomonė.

to Nuomonė. portretas
kad ir kovojome, bet tikrai ne uz tu anu galiniu (galimai ligotu) laisvę, Už laisvą Lietuvą už šeimas kovota.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas KGB archyvo atstovas anapilin ..

Skeptikas \\\\\.../////

Skeptikas  \\\\\...///// portretas
Geram žmogai taip netrimituoja mūsų "mylima" LRT (lanzb'rad'tv) ir pressa.____Matyt jis to "vertas".____Asmeniškai nežinau kuo jis buvo,bet pagal sūnelį ir žinisklaidą manau ne kas.____Paberkit jo pelenus,pagal naują "įstatymą", virš seimo galvočių.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
nU VA UZAUGINO ZMOGA SUNU KURIS EINA SU LGBT ISKRIPELIAIS IR GEJAIS TAI TEVUI IR SIRDELE NEATLAIKE....

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Tai tokius komentarus ir rašo asilai. Negyvenę galimai tuo laikotarpiu. Juk mes tokie ir kovojome už nepriklausomybę.

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Visi gyvenę tais metais buvome ,,raudoni,, ir dirbome ką reikėjo. Ar žinai rašantis iš tikrųjų kas jis buvo.?

kokia gėda .

kokia gėda . portretas
raudonas buvo.

Liustracija

Liustracija portretas
Gaila, kad nepaviešinti sąrašai... Dabar kiekvienas nusipelnęs sovietinis veikėjas turi nežinomybės šešėlį.

Pranas

Pranas portretas
Užuojauta AMB gvardijai...

Užuojauta bjaurastim besisvaidantiems.

Užuojauta bjaurastim besisvaidantiems. portretas
Didžiausia. Turėtų būti labai sunku gyventi jei net kito išėjimo akimirką viskas, ką tesugebate, yra apspjauti jų artimuosius.

gėda rašinėti

gėda rašinėti portretas
mirė rusu koloborantas

Ona Pužienė Lajauskaitė

Ona Pužienė Lajauskaitė portretas
Užuojauta artimiesiems, sūnui Andriui, sesėms Livijai, Mirdzai ir Hildai. Visi kartu augome prie latvijos siemos. Geros dienos bėgo Šventosios mokykloje. Taip gyvenimas greitai prabėga. Tegul būna lengva jam žemelė.

Užuojauta

Užuojauta portretas
Sūnus Andrius tapo ginklų prekeiviu - už svetimus pinigus perka Bairaktarą. Va net tėvo širdis neišlaikė.

Anonimas

Anonimas portretas
Andrių- į prezidentus ? Šitą kvailį ? Apsaugok, Viešpatie nuo tokios nelaimės. Geriau jau aš iš karto paskui jo tėvą, nei pamatyt tokią gėdą.....

Amž.at

Amž.at portretas
Kankinys. Išėjo kankinys. Turėjęs sau ant galvos išties jam visiškai netinkančią užrūgėlę. Deja. Neturėjo sau lygios žmonos. Tik užsmirdėlę. Nepriimkit asmeniškai. Tai nebūtinai apie šį t..ę. Gal apie kitą. Palikuonių bent kiek nedefektyvių...neturėjo. Bandė didžiuotis berniuku šakaliuku...bet. Išėjo tik klounas. Deja. Apverktina. Pompastikos tikrai nereikia. Pavyzdys kaip nedera stengtis išstumti palikuonį bent vieną kad ir genetiškai transformuitą. Medicininių eksperimentų dalyvis....jo. Pabuvo šen, buvo ten...bet. Tikrai atkentėjo, aukojosi, mėgino. Nepavyko. Tikriausia buvo skaudu kasdien matyti užrūgusią užžėlusią gauruotą kaip gyvulį....žmogus daug verkė.

Apie mirusius

Apie mirusius portretas
ARBA GERAI ARBA NIEKO....

Aušra

Aušra portretas
Va taip reikia gyventi. Kad net svetimi, Tave išlydėdami, ašarą brauktų ir didžiuotųsi Tavo Vaikais, tarsi savais.. Pagarba. Užaugino Žmogus tikrą Žmogų - būsimą Lietuvos prezidentą. Amžinoji šviesa tešviečia.

Vitalija

Vitalija portretas
Lietuvai didžiulė netektis,kad tokie žmonės išeina kaip Laimonas.Andriui stiprybės ir užuojautos.

Ilsėkis ramybėje , Lietuvos sūnau ....

Ilsėkis ramybėje , Lietuvos sūnau .... portretas
Nugyvenai teisingą ir garbingą gyvenimą . O mums padovanojai savo nuostabų sūnų - Andrių , kuris daugeliui yra garbės ir sąžinės pavyzdys... Užuojauta šeimai ir ačiū dangui , kad Lietuvai dovanoja tokius ŽMONES ....

Koks šiltas

Koks šiltas portretas
Ir geras žvilgsnis. Ilsėkis ramybėje dabar / AtA

Pavyzdys sūnui

Pavyzdys sūnui portretas
Kaip reikia augti...žmogui. ata

Anonimas

Anonimas portretas
...Labai gaila. Ramybes ishkeliavusiam.

Galerijos

Daugiau straipsnių