Madonna Taline surengė įspūdingą pasirodymą

JAV popmuzikos žvaigždė Madonna antradienio vakare surengė įspūdingą koncertą Estijos sostinėje. Renginyje dalyvavo 80 tūkst. žiūrovų, iš jų 30 tūkst. atvyko iš kitų šalių.

Madonna privačiu lėktuvu atvyko į Taliną iš Sankt Peterburgo, kur koncertavo sekmadienį. Dainininkė sėdo į juodą „Cadillac Escalade“ ir nuvyko į Dainų slėnį, kur iš pradžių atliko repeticiją. Prieš Madonnos pasirodymą publiką apšildė garsus didžėjus iš Didžiosios Britanijos Paulas Oakenfoldas.

Madonnos koncertui buvo paruošta įspūdinga scena. Jos plotis siekė 100 m, gylis - 50 m, o aukštis - 24 m. Popkaraliene tituluojama dainininkė į sceną įriedėjo baltu limuzinu, aidint gerbėjų plojimams ir šūksniams. Ji atliko tiek senus, tiek naujus savo hitus. Viena programos dalis buvo skirta neseniai mirusiam popmuzikos karaliui Michaelui Jacksonui. Madonna netgi pademonstravo jo garsiąją „mėnulio eiseną“.

Dainas "La Isla Bonita" ir "Doli Doli" lydėjo čigonų ansamblio pasirodymas. Iš viso žiūrovai pamatė daugiau nei 20 šokių ir akrobatikos numerių, scenoje pasirodė 12 muzikantų ir 16 šokėjų. Per koncertą virš Dainų slėnio buvo uždrausta skraidyti lėktuvams, nes galingi lazeriai ir kiti šviesos efektai galėjo apakinti pilotus.

Madonnos koncertas sudomino ir kaimynės Latvijos vadovus. Stebėti popžvaigždės pasirodymo atvyko šios šalies prezidentas Valdis Zatleras, premjeras Valdis Dombrovskis, Rygos meras Nilas Ušakovas ir jo pavaduotojas Ainaras Šlėseris.

Kitas Madonnos turo „Sticky&Sweet“ koncertas įvyks rugpjūčio 6 d. Suomijos sostinėje Helsinkyje. Į šį koncertą buvo parduota 85 tūkst. bilietų.


Šiame straipsnyje: MadonnaSticky & Sweet Tour

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių