„Lietuvos talentuose“ - apstulbintos komisijos ašaros

Prasidėjusių TV3 „Lietuvos talentų“ atrankų dalyviai komisijos narius privertė ne tik aiktelėti, bet ir pravirkti.

Šeštadienį kartu su griežtąja trijule ašaras braukė ir publika. Tokią reakciją sukėlė angelišku balsu Celine Dion dainą užtraukusi mergina. Sekmadienį vėl liejosi ašaros. Šįkart jų kaltininkai buvo du 17-mečiai vilniečiai. Breikas vargiai taip sujaudintų, jei jį atlikęs vienas dueto narys nebūtų prikaustytas prie vežimėlio. „Parodysim tai, ko niekada nematėte - vežimėlį aukštyn kojomis“, - prieš pasirodymą žadėjo vaikinai. Ir čia pat parodė šį triuką, privertusį publiką atsistoti iš nuostabos. „Komisijai sudėtinga vertinti žmones su negalia. Tai - labai jautri tema. Dažnai būna taip, kad jie tuo manipuliuoja. Tačiau šįkart manipuliacija nekvepėjo. Pasirodymas - išties nuoširdus. Nevartoju žargono, bet šįkart pasakysiu - buvo „afigienai“, - kalbėjo R.Ščiogolevaitė.

Vienbalsiai tris komisijos balsus bei palaiminimą kovoti dėl talentingiausio vardo pelnė ir 19-metis Martynas. Jo virtuoziškas grojimas akordeonu sukėlė didžiausias iki šiol ovacijas. O R.Ščiogolevaitė viešai prisipažino, kad artistiškas, Londone šio instrumento meną studijuojantis jaunuolis sutrikdė jos kvėpavimą.

Nuščiuvusi publiką stebėjo keturių brolių iš Alytaus pasirodymą. Vaikinai metėsi peiliais, šokinėjo ant stiklų ir kišosi vinis į nosis. O kad toks sūnų pomėgis galvos skausmo nekelia ir nervų negadina, patvirtino ant scenos pakviestas jų tėvas.

Pirmosiose atrankose taip pat pasirodė poetų, dainininkų, gimnastų, magų. Komisija stengėsi suprantamai ir be pykčio paaiškinti, kodėl vienas ar kitas nevertas scenos. Tačiau ne vienam jų teko ir nuryti kartėlį pavadintam laužų dainininku, gera kaimyne, mamos besišaukiančiu vargšu vaiku ar tiesiog netalentingu.

O manantys, kad kažką sugeba atlikti geriau nei kiti, „Lietuvos talentų“ anketas gali pildyti iki rugsėjo 15 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių