Paaiškėjo Nacionalinių kultūros ir meno premijų laureatai

Grįžti į straipsnį

Kas tai per „stebuklai” -

Kas tai per „stebuklai” -  portretas
Parašai komentarą, spaudi „komentuoti”, o jis komentaro neįdeda, bet tave į reklamos puslapį nusiunčia. Laiko gaišinimas.

Deja,

Deja,  portretas
po Ivaškevičiaus apdovanojimo nebeliko šios pirmininkės vadovaujamos komisijos autoriteto... Komisiją sau autoritetu laikiusiems toks „real politic” sprendimas parodė pavyzdį prisitaikėliškai pataikauti tiems, kas tau į veidą spjauna...

Priekabiautojas me-do

Priekabiautojas me-do portretas
O kur tos pasaulinės meno viršūkalnės ? Gal galima konkrečių pavyzdžių ? Nes šiandien visi ir viskas įvardijama kaip " legendiniai", "fantastiška", "viršūkalnės". Normalaus filmo nesukūrėm per 30 metų, vien kažkokie katinų vėmalai. Tas pats ir muzikoje. Kur tokios operos kaip "Pilėnai" ar "Ugnies medžioklė su varovais" ? Kur ? Galite teikti tų premijų kiek tik norit. Bet tai pašalpos, o ne premijos.

?

? portretas
o "kliedesiu terminalo" autoriui kur premija? kur menininko pinigai? kodel runkeliai menininkui pinigu nenori duoti? kas cia dabar darosi?

...net

...net portretas
bijojau skaityti. Po ,,Vilniaus vamzdžio" ir Saukos šlykštynių apdovanojimų nesinori net domėtis kas LR gauna panašius vertinimus ir premijas. Bet šį kart atrodo kad žmoniškai..Todėl sveikinu.

Galerijos

Daugiau straipsnių