I.Starošaitės gimtadienyje - A.Valinsko pokštai

Jubiliejiniame Irenos Starošaitės koncerte  garsių žmonių netrūko. Dainininkę sveikino jos kolegos muzikantai, šeimos nariai, verslininkai. Ilgametės draugės nepamiršo ir buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas.

A.Valinskas buvo vienas iš pirmųjų, šiandien lipusių ant scenos pasveikinti I.Starošaitės. Buvęs šou verslo atstovas savo įgūdžių nepamiršo ir vos įžengęs į sceną sugebėjo prajuokinti žiūrovus.

Nuo lubų lynais dainininkės pasveikinti buvo nuleisti jos vyras Žilvinas Žvagulis ir jų sūnus Vakaris, gimtadienį švenčiantis tą pačią dieną kaip ir mama. A.Valinskas dainininkei paaiškino, kad pagal pirmą planą kartu turėjo būti nuleistas ir jis, tačiau vėliau apsigalvojo. "Mane prieš dvi savaites kartą jau nuleido", - ironizavo jis, Vakariui padovanodamas dviratį.

I.Starošaitė scenoje atliko savo garsiausias dainas, išleistas per dvidešimt jos kūrybos metų. Šventėje taip pat dalyvavo būrys Lietuvos dainininkų: QUORUM, Birutė Dambrauskaitė, Karina iš grupės „69 Danguje", PIKASO, el FUEGO, Ovidijus Vyšniauskas, Inga Valinskienė, Blogos mergaitės, Baiba, Česlovas Gabalis, R.osita Čivilytė, Rytis Cicinas ir kiti.

Kaip pranešė portalas DELFI, ketvirtadienį vykstant plenariniam Seimo posėdžiui savo bičiulės Irenos Starošaitės jubiliejinio koncerto repeticijoje dalyvavo ir Seimo narė Inga Valinskienė, scenoje atlikusi keletą dainų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių