Išpažintis: V.Katunskytė - apie gyvenimą su silikoniniu žiedu

Sekmadienį LNK laidoje „Auksinė savaitės blykstė” garsūs žmonės pasakos apie siautulingą, pilną gardaus maisto, alkoholio jūros gyvenimą ir vėlesnes pasekmes – sveikatos sutrikimus ar rimtas ligas. Ne tik politikos, pramogų, muzikos žvaigždės dalysis savo sveikos gyvensenos patarimais, bet ir sveikuoliai, žolininkai bei pirtininkai mokys grįžti prie natūralių, iš gamtos gaunamų būdų likti sveikiems.    

Šlagerių karalienė, Palangos primadona Vitalija Katunskytė LNK „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjams prisipažino anksčiau valgiusi viską, kas tik padėta ant stalo ar šaldytuve ir tiek, kiek tilpo. Cepelinai, silkė, mišrainės, vyniotiniai, riebios mėsytės, spirgai, tortai ir, aišku, alkoholis... Prasidėjo bėdos. Vitalija buvo pasiekusi tikrai sunkią svorio kategoriją - 180 kg. Teko rimtai susimąstyti apie sveikatą, grėsmes jai  ir apskritai – judėjimo galimybes.

„Auksinėje blykstėje“ Vitalija prisipažino, kad prieš porą metų svėrė tiek, kad scenoje galėjo sudainuoti tik vieną, daugiausia - dvi dainas, nes...  nebeatlaikydavo savo svorio. Per vieną koncertą įvyko nelaimingas atsitikimas, bet ir jį Vitalija „Auksinėje savaitės blykstėje“ sugebėjo papasakoti pasijuokdama iš savęs. Per vieną koncertą ji nebeišlaikė pusiausvyros ir įgriuvo nuo scenos į orkestro duobę ir dar sulaužė būgnus...

Prieš daugiau nei metus dainininkė ryžosi operacijai - chirurgai apjuosė jos skrandį silikoniniu žiedu. Anksčiau, replikavo Saulėns, maudavo vyrai žiedus ant piršto, o dabar – ant skrandžio. Vitalijai su tuo žiedu teks gyventi visą gyvenimą. Dar ir pati Vitalija pajuokavo, kad moterys paprastai dedasi silikoną į kitas vietas.

 Nors operacija rimta, „Auksinės savaitės blykstės“ vedėjams atlikėja tvirtino, kad dabar jaučiasi laiminga, nes svoris pagaliau krenta. Jau numetė 60 kilogramų, bet tai – tik dalis užsibrėžto tikslo. Tikisi sverti tiek, kiek jaunystėje. Nors ir tada buvo stambi, išgyveno, kad nesusiras sau poros, mat svėrė 80 kilogramų. Kažkur nugirdusi, kad actas padeda mesti svorį, ėmė jį gerti. Iš tualeto neišėjo, svoris krito, bet Vitalija sustojo. Ir dabar tuo džiaugiasi, kad Dievas laiku protą apšvietė. Spėjo laiku tai sustoti, nes galėjo susigadinti negrįžtamai skrandį.   

Išbandė per gyvenimą ši scenos moteris visas girdėtas dietas, bandė kovoti su savimi, bet... nesugebėjo atsisakyti gardaus maisto, prisikimšdavo jo labai daug, kol sotumo jausmą pajusdavo. O dabar ji, kaip pasakojo „Auksinėje blykstėje“, valgo kaip kūdikis, mažomis porcijomis ir nejaučia alkio, kuris anksčiau buvo nuolatinis palydovas bandant ugdyti savyje valią. V.Katunskytė dabar juokiasi iš savo šaldytuvo. Kažkada jo privalumas buvo, kad yra kone žmogaus dydžio, telpa visa parduotuvė. O dabar... jis jai jau per didelis.

Auksinė savaitės blykstė“ su Vitalija Katunksyte – sekmadienį 19.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Katunskytėskrandis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių