Išleidusi albumą Jurga kviečia į koncertinę premjerą

Prieš savaitę išleidusi albumą „+37° (Goal of Science)“ viena populiariausių Lietuvos dainininkių Jurga gyvos muzikos gerbėjus kviečia į koncertinę premjerą.

Šį šeštadienį „Ūkio banko“ teatro arenoje Vilniuje (Olimpiečių g. 3) Jurga su grupe surengs savo solinį koncertą, kuriame pirmą kartą skambės jos nauja programa.

Per tūkstantį žiūrovų išgirs beveik dviejų valandų trukmės gyvos muzikos programą, kurios metu įvyks penkių Jurgos dainų koncertinės premjeros, tarp jų - ir jos naujausio radijo singlo „Rykliai ir vilkolakiai“. Taip pat bus atlikti ir keli anksčiau įvairiuose koncertuose skambėję naujojo albumo kūriniai bei Jurgą išgarsinusios albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ dainos.

Koncertą puoš speciali scenografija - mėnulio formos vaizdo projekcijos ir kolonos. Kelias dainas Jurga ketina atlikti su šokėjomis, o dar kelių kūrinių metu gyvai suskambės ir muzikos instrumentas arfa.

Tokią pačią programą Jurga su grupe atliks ir kituose albumo premjeros koncertuose - spalio 17 dieną Klaipėdoje, Žvejų rūmuose, bei spalio 24 dieną Kaune, VDU salėje. Visuose šiuose koncertuose vyks prekyba ne tik Jurgos įrašais ir atributika, bet ir specialiai šiam turui pagamintais moteriškais papuošalais. Bilietais į naujojo albumo pristatymo koncertą šį šeštadienį Vilniuje prekiauja „Bilietų pasaulis“ ir „Bilietai.lt“.

Naujasis Jurgos albumas išleistas po dvejų su puse metų ir yra ekologiškas, pagamintas iš perdirbto popieriaus. Jame skamba dvylika 2008-2009 metais įrašytų dainų. Muzikos kritikai savo recenzijose naująjam albumui jau pažėrė pagyrimų, albumo leidėjų nuomone, šis albumas yra brandžiausias Jurgos kūryboje, o ji pati jį vadina vientisu. Kaip sakė Jurga, ją džiugintų, jeigu kalbėdami apie ją ir jos kūrybą muzikos gerbėjai visų pirmą turėtų omenyje būtent naująjį albumą.


Šiame straipsnyje: Jurga Šeduikytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių