Į TV3 grįžtantis sinoptikas Naglis Šulija stebins skirtingais amplua

Jau šiandien, kovo 8-ąją, į profesionalią TV3 žinių komandą sugrįžta žiūrovų geriausiu orų pranešėju laikomas Naglis Šulija. Sinoptikas tikina, kad grįžti į TV3 jam labai malonu: pažįstamas tiek kolektyvas, tiek darbo aplinka, tiek nuolatiniai ir ištikimi žiūrovai.

„Džiaugsmas dvejopas: todėl, kad grįžtu pas profesonalius bendradarbius ir todėl, kad grįžtu pas gerai pažįstamus bičiulius“, - pasakoja N. Šulija.

Beje, Naglis grįžta parengęs staigmenų. Viena jų - pasikeitimas TV3 orų pranešimo rubrikoje. Konkretesnių detalių sinoptikas kol kas neatskleidžia, tačiau mielai papasakoja apie naują savo ampluą pramoginėje laidoje „Puikusis šou“. Jau artimiausiu laiku šiame nuotaikingame šou N.Šulija turės savo rubriką.

„Ne paslaptis, kad aš turiu ir astrologinių pomėgių, todėl esu labai dėkingas TV3 televizijai, kuri pasiūlė man projektą, susijusį būtent su astrologija. „Puikiajame šou“ turėsiu savo rubriką. Šis šou, mano manymu, yra talentų pristatymas. Ant mano pečių taip pat guls atsakomybė pristatyti talentus iš astrologinės pusės“, - sako N. Šulija.

Paklaustas, ar nebijo imtis darbo, visiškai priešingo rimtai informacinei laidai, N.Šulija šypteli ir sako, kad kiekvieno mūsų gyvenime yra ir darbo, ir pramogų. Todėl orų prognozavimą žiniose jis prilygina rimtajai gyvenimo daliai, o naująją rubriką „Puikiajame šou“ sieja su pramoga ir pomėgiais. Sinoptikas teigia nevengiantis į gyvenimą žiūrėti su humoru. 


Šiame straipsnyje: Šulijasinoptikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių