I. Stasiulytė: Deividas – mano vyro idealas (interviu)

Grįžti į straipsnį

Hmmm

Hmmm portretas
o anas su kuriuo turi vaiku ne svajoniu vyras ?

laima

laima portretas
kazin ar ilgam:)oi jis dar ju pritvarkys

p

p portretas
O ar tikrai vyras? Jei tas strapalas tarp koju turi kazka, tai dar ne vyras, tikram vyrui seima svarbi, o tas paslamekas, tokia mano nuomone.

cholera

cholera portretas
Jam iki vyro kaip iki menulio...

Zita

Zita portretas
Jos visos taip kalba,o kai palieka tai paskui nezino ne ka daryti ,tada rodosi per visus kanalus ,kad pasakytu koks jisai buvo blogas.Kas graziai gyvena tai tie nesigira per visa spauda

ala

ala portretas
Saunuole. Gabi talentinga moteris

Tai va.

Tai va. portretas
Manau, kad Deividas labai gražus, visada tvarkingas ir šiaip simpatiškas vyras. Ir , matyt, nekvailas, nes jau puikiai tvarkosi savo buitį ir finansus. Jis turi viską, ko reikia nepriekaištingam vyrui. Ir gerbkime jo pasirinkimą. Čia rašau ne kaip gerbėja, bet kaip mama, jau užauginusi savo taip pat puikius vaikus.

ups

ups portretas
Ilgai netems,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pagirsi tuomet

Pagirsi tuomet portretas
Kai kartu pragyvensi kokį 40 metų,taip kaip kad aš su savo vyru. Dabar galiu tik pasakyti, jog jis yra mano idealas. O jūs jaunimas kaip šunys susiuostot pasidulkinate ir įskirtingas puses abu,- vaikus atidavę globėjams...

o

o portretas
kur munkes bonkes pikseasos ir kitos o cia dar viena senike

Mociute

Mociute  portretas
Neprotinga moteris, neatsargi su isireiskimais.

Nijolė

Nijolė portretas
Ineta verta Deivido, kaip ir Deividas jos. Kodėl mes visada tokie pikti? Gyvenimas duotas vieną kartą, ir jei pasitaikė žmogus, su kuriuo gera(abiems), kodėl negalima būti kartu? Vaikai laimingiausi tada, kai jų tėvai laimingi, ir jei yra atsakomybės jausmas, tada gera visiems. Reikia baigti su ta "susirišimo" visam gyvenimui teorija, jeigu nors vienam šeimoje blogai. Nepavydėkit Inetai, jai ši laimė nenukrito iš dangaus. Ji graži, talentinga, labai stipri, daug iš savęs reikalaujanti moteris.

Manau

Manau portretas
ar pries meiles gala.... tokie sisiulytes pareiskimai...?

Galerijos

Daugiau straipsnių