Į seksualiausiųjų dešimtuką papuolanti M.Ryan ieško Biomoters

Naujajame TV3 seriale apie kibermoterį, kuri savo fantastines galias naudoja kovai prieš blogį, pagrindinį vaidmenį atlieka jauna ir jau tris kartus į seksualiausių moterų šimtuką patekusi britų aktorė Michelle Ryan.

„Biomoteris“ – yra to paties pavadinimo 1976-aisiais pasirodžiusio serialo apie nežemiškų galių turinčią moterį perdirbinys. Naujoji istorija intriguoja panašumais su kultiniu aštuntojo dešimtmečio serialu ir skirtumais, kurie filmą padaro įdomų ir šiuolaikiniam žmogui.

Pati Mišelė nėra mačiusi visų pirmosios „Biomoters“ serijų, todėl vaidmenį žadą atlikti savaip.

„Atsimenu, kaip vaikystėje žiūrėdavau tuos trumpus klipukus ir galvodavau, kad Lindsay Wagner – pirmoji kibermoters aktorė – tokia maloni ir graži moteris. Tačiau kai gavau vaidmenį šiame seriale, nusprendžiau, kad į šį serialą reikia žiūrėti kaip į visiškai naują projektą, nebandyti atkurti praeities“, – sako naujojo TV3 serialo „Biomoteris“ pagrindinė aktorė.

Serialo kūrėjai ir nesiekia kopijuoti praeities – šis veiksmo trileris yra kitoks, su naujomis herojų istorijomis.

Pagrindiniai naujojo ir senojo serialo skirtumai pastebimi faktuose ir techninėse kūrėjų galimybėse. Džeimė dabar yra barmenė, o ne profesionali tenisininkė, jos mylimasis Vilas yra mokslininkas, o ne slaptos robotų gamyklos darbuotojas, kaip buvo pirmojoje „Biomoteryje“, skiriasi ir avarija, kurioje herojė vos nepraranda gyvybės.

„Tačiau Džeimė ir čia tokia pati fantastiška, intelektuali, maloni ir šilta, bandanti surasti savo gyvenimo kelią. Ji turi tam tikrų sugebėjimų: gali šokinėti stogais, turi neįtikėtiną regą ir klausą. Kita vertus, ji yra pažeidžiama kaip ir kiekviena jauna moteris, įskaitant ir mane“, – apie savo vaidmenį pasakoja aktorė Michelle Ryan.

Naujas fantastinis serialas apie moterį-kiborgę jau nuo kito ketvirtadienio, vasario 19 dienos 22.00 tik per TV3!


Šiame straipsnyje: biomoterisryan

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių