Humoristas Justas Jankevičius mokosi kraipyti užpakalį

 Praėjusį TV3 sezoną „Humoro klubo“ pažiba Justas Jankevičius išgarsėjo parodijuodamas seimūną Roką Žilinską. Tačiau rudenį jis žiūrovams stengsis priminti ir savo tikrąją pavardę sukdamasis projekte „Šok su manimi“.

„Visų pirma, manau, kad šokio porai reikėtų suvienodinti svorį. Man iškart parūpo žinoti, ar aš turėsiu dietos laikytis, ar mano partnerei teks priaugti vieną kitą dešimtį kilogramų. Manau, kad dešimt priaugti yra lengviau. Todėl laiko negaišdami prieikim prie kito klausimo“, - per pirmąjį susitikimą su konkurso kūrėjais savo pasiūlymus dėstė J.Jankevičius.

Prieš pirmąsias treniruotes susipažinęs su šokių partnere Rasa Židonyte vaikinas juokavo, bet po pirmųjų repeticijų įsitikino, kad profesionalūs šokiai reikalauja daug darbo. Vien humoru „Šok su manimi“ žiūrovų nepapirksi.

„Ko gero, visi žinome, kas labiausiai trukdo šokti visiems šokio aukštumų dar nepasiekusiems, pradedantiesiems šokėjams. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad ne vietoje nešiojami šeimyniniai deimantai buvo tik ledkalnio viršūnė. Tarkim, turėjau išmokti vaikščioti slidžiu parketu apsiavęs aukštakulniais vyriškais batais ir įsiteigti, kad pasistiebus įmantriai kraipyti užpakalį yra labai vyriška! Ir nors po kiekvienos pamokos keliaudamas namo atidžiai apžiūrinėju visus balkius ir skersinius, mintyse skaičiuodamas, kiek virvės prireiktų jiems pasiekti, tikiu, kad jeigu darbas sugebėjo medžių išguiti net tingines beždžiones, - sugebės ir mane“, - optimizmo nepraranda Justas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių