Filmas atskleis jautriąją „One Direction“ vaikinų pusę

Anglų ir airių vaikinų grupės „One Direction" gerbėjų laukia itin maloni patirtis – šios vasaros pabaigoje Lietuvos kino teatrus pasieks filmas-koncertas apie kolektyvo pasaulinį turą 2012-aisiais. Ypač merginų mylimi jaunuoliai šįsyk prieš kameras pasirodys ir už scenos ribų, tad galima bus pamatyti jų kasdienybę, repeticijas ir tarpusavio santykius iš labai arti.

Praėjusią savaitę internete su džiaugsmu buvo pasitiktas pirmasis filmo, pavadinto „One Direction: tai mes„ (angl. „One Direction: This is us“) anonsas. Iš jo matyti, kad stulbinančios sėkmės sulaukusios grupės nariai Harry Stylesas, Niallas Horanas, Zaynas Malikas, Louisas Tomlinsonas ir Liamas Payne'as žiūrovams atskleis daug asmeniškų detalių – ką jie valgo, kaip juokauja, kuo pradžiugina artimuosius ir senus pažįstamus.

Hollywoodreporter.com apžvalgininkų teigimu, „One Direction: tai mes„ leis žvilgtelėti į pasaulį, kur vaikinų kvintetą pasitinka kurtinantis merginų klyksmas milžiniškose arenose ir parodys vienos populiariausių šių dienų vaikinų grupių gyvenimą jų pačių akimis. Filmo publika išvys, kaip penkių jaunuolių pasaulis pasikeitė nuo pat tada, kai jie buvo suburti į grupę Didžiosios Britanijos šou „X-Factor“ ir juos aplankė sėkmė. Beje, turbūt nenuostabu, kad vienu filmo prodiuserių tapo šio talentų šou įkūrėjas ir vienas teisėjų Simonas Cowellas.

„One Direction„ filme netrūksta ir intymių akimirkų, pavyzdžiui, viename filmo epizodų Malikas išpildo savo pažadą ir motinai nuperka namą. Ši ašarodama iš laimės dėkoja jam telefonu: „Ačiū už tai, ką padarei dėl mūsų. Aš taip tavimi didžiuojuosi.“ Vaikinas atskleisdamas savo jautrią pusę teatsako: „Mam, padėk telefono ragelį kol nepradėjau verkti".

Nusišypsoti privers ir scena, kai Harry atkeliauja į kepyklą, kurioje jis dirbo dar iki pasaulinės šlovės su „One Direction", arba akimirka, kai paaiškėja, jog Niallas nežino kaip valgyti miso sriubą. Žinoma, kone efektingiausiai atrodo šaukiančių ir klykiančių gerbėjų jūra, kai grupės vaikinai pasirodo ant senovinių griuvėsių.

Anonse galima išgirsti ir naujausio „One Direction„ singlo „Best Song Ever“ ištrauką. Oficialiai grupė dainą pristatys prieš pat filmo premjerą – per „Paauglių pasirinkimo" apdovanojimus rugpjūčio 11 dieną.

Filmą „One Direction: tai mes„ režisavo Morganas Spurlockas, pažįstamas kaip juostos „Super didelis aš“ (angl. „Super Size Me„) kūrėjas. Muzikalius, stebinančius nuotykius „One Direction“ akimis grupės gerbėjai Lietuvos kino teatruose patirti galės nuo rugpjūčio 30 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių